شما تهرانی؟
من میتونم بهت بدم![]()
شما تهرانی؟
من میتونم بهت بدم![]()
خدمت همتون بگم فن آوا از ساعت 1 تا 8 صبح نا محدوده و من اونقدر احمق نیستم داداش بشینم تو روز دانلود کنم و واسه شما که نشستی اطلاعات غلط میدی به این و اون میگم ، بعدشم شما نهایتا چقدر میخوای دانلود کنی که داری حرص میخوری ؟؟ اگه احتیاجی باشه میتونین شب دانلود کنین و من هیج جایی ندیدم با سرعت بالای 70 کیلو بایت بشه دانلود کرد و تنها شرکتی که تو تبلیغش دروغ نمیگه همین فنا واست ... واسه من که خیلی ارزش داره و نمیدونم تورو
هزینه نصب رو یکبار پرداخت میکنید و تموم میشه میره . (البته اگر از سرویستون راضی باشید و بعدا شرکت رو عوض نکنید !) به هر حال ظاهرا همونطور که دوستان گفتن میشه تخفیف گرفت .
اگر همونطور که میگه ، 1 تا 8 صبح محدودیت نداشته باشه خوب قضیه فرق میکنه .
میتونم بپرسم الان شما طرف صحبتتون کی بود ؟ سه نفر به پست شما جواب دادن . الان کدومشون باید جواب بده ؟!
دوستان فرق بین سرویس طلائی و نقره ای و برنز صبا واقعیه , سرعت روزانش هیچی شبانه هاش که رایگانه تفاوت سرعت داره یا الکیه فقط قیمتاش فرق می کنه .
سلام . دوستان اینجا کسی از oracle سرویس داره ؟
اینم سایتش : oracle.ir
دوستان فرق بین سرویس طلائی و نقره ای و برنز صبا واقعیه , سرعت روزانش هیچی شبانه هاش که رایگانه تفاوت سرعت داره یا الکیه فقط قیمتاش فرق می کنه .
قیمتاش که خوبه
باید ببینیم خدمات دهیش چطوره.
در ضمن اصلا توی سایتش نیومده که کدام مراکز مخابراتی رو ساپورت میکنه
یه سوال دارم.میشه اگه حتی جاش اینجا نبود جواب بدید.
من adsl 256 دارم.میخوا بدونم سرعت دانلود و آپلودش چقدر باید باشه.
امروز صبح که چک کردم.دیدم داره با سرعت 29 دانلود میکنه و همزمان با سرعت 17 آپلود.همچین چیزی ممکنه؟
من فکر میکردم وقتی میگن 256 سرعتتونه.یعنی سرعت برای دریافت فایل(دانلود)32 هست.که این 32 تا شامل سرعت دانلود و آپلودتون روی همه.یعنی ممکنه 20 تا دانلود و 12 تا آپلودتون باشه.درسته؟
یا اینکه وقتی میگن 32 تا یعنی 32 تا دانلود و همزمان 32 آپلود؟ یعنی جمعا64 تا میشه.
کدومش درسته
منم میخوام ببینم سرویساش خوبه یا نه .
من آسیاتک دارم ، وقتی شبا وصل میشم آی پی ام از حالت معمولی (79.124.000.000) به یه آی پی دیگه که با 94 شروع میشه تغییر میکنه ، بعد از جستجو یه چیزی پیدا کردم ، آسیاتک شبا از طریق یه شرکت دیگه به اینترنت وصل میشه که اون شرکت oracle میباشد ، این بدین معنی است که oracle به آسیاتک سرویس میده ، من فکر میکنم شرکت خوبی باشه .
وقتی سرعت شما 256/256 باشه یعنی 32 تا دانلود و همزمان 32 تا اپلود دارین یعنی جمعا 64 میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)