همشون خوبن به غیر از نصرت چون آشغالترین آموزش زبانی هست که توی دنیا وجود داره.
همشون خوبن به غیر از نصرت چون آشغالترین آموزش زبانی هست که توی دنیا وجود داره.
سلام بچه ها.
یه سوال داشتم.
این اصطلاح رو چه موقعی به کار میبرن ؟
Cry me a river
معادلی توی زبان فارسی داره ؟
ممنون.
cry me a river
you can cry a lot but you will not get my sympathy (See also crocodile tears)
--------------------------------------------------------------------------------
When he complained about how much he had to pay his chauffeur, I said, "Cry me a river, guy."
اشک تمساح
با سلام به شما دوست عزیز
من الان در مقطع کاردانی در رشته کامپیوتر هستم در ساری که متاسفانه قرار بود برم کلاس های زبان انگلیسی
ولی نشد بدلیل رفت و آمدها نمیشه به همین دلیل هم من گفتم در کنکور کارشناسی چون می خوام در کنکور
کارشناسی زبان رو خوب بزنم چه توصیه ای میکنید ممنون
البته سطح من هم همون متوسط هستش
ممنون
ُلام دوستان من یه سوال دارم تو بعضی از فیلمها که دوبله میکنن به سیاه پوسته میگن (کاکا سیاه) کلمه اصلی انگلیسیش چی هست؟؟؟
ممنون از شما
فکر میکنم Negro باشه.
توی رپ های خارجی هم زیاد میگن. البته با تلفظ (نیگر) ر آخرش زیاد تلفظ نمیشه.
به نظر من فقط یک کتاب کوچلو که رمان یا علمی یا هر چیزی که دم دست باشه می تونه باشه
به اضافه یک دیکشنری و یک کتاب گرامر
و از این ها مهم تر قدرت اراده و جدی بودن
بهترین متد ها باشه قدرت اراده نباشه هیچ هست
همه این ها خوب هست
بر خوندن بهتر لغات
چه روشی رو پیشنهاد می کنید
مطمینا تکرار زیاد دیگه جواب بگو نیست >>>>>___<<<<<<
شاید دیگه این دوستان مراجعه نکنن به این تاپیک .. ولی من میگم برای آیندگان!! (شوخی)
اغلب واژه nigger هستش که کاکاسیاه ترجمه میشه اغلب و حالت تحقیرآمیز و توهین داره .. گاهی بهش میگن N word ... یعنی انقدر زشت تلقی میشه که فقط حرف اولش گفته میشه .. (مشابه F word که وقتی میخوایم مودبانه به واژه f-ck اشاره کنیم استفاده میشه) .. در مقابل negro اون بار تحقیرآمیز چندانی نداره و حتی بصورت رسمی هم استفاده میشه...
بله - من هم شک دارم روش هایی مثل تکرار و تکرار دیگه جواب بده .. بخصوص در بحث زبان که حفظ انگیزه و علاقه خیلی مهمه ... و تکرار، همونطور که از اسمش برمیاد ، زود خسته کننده میشه...
توی صفحات قبلی خیلی در این مورد صحبت شده .. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین بعنوان یه نمونه اخیر.
اگه واسه کنکور داری آماده میشه باید کتابهای کنکور رو بخونی .. بارها گفته شده: واسه آمادگی کنکور، باید همون کتابهای آمادگی کنکور رو بخونید (منابع برای شما وجود داره دیگه ؛ درسته؟ -- منظورم همون حالت قلمچی و کمک آموزشی هستش) ... ایشالا قبول که شدید برید برای زبان آموزی به شیوه جدی تر و کارآمدتر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)