چطور؟ خوب شاید تو ساعات رایگان دانلود نمیکنی!!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
چطور؟ خوب شاید تو ساعات رایگان دانلود نمیکنی!!
نه تا ساعت 6 رایگانه ما میزاریم تا 7 از 6 تا 7 حدود 400 تا 500 مگ کم میکنه اما بعضیا میزارند کم نمیکنه برا منم خیلی وقتا اصلا کم نمیکنه اما خوب نمیشه هم تا 7 نذاشت چون 500 مگو از دست میدم پشتیبانی میگه تا 6 بزار خوب آخه اگه تا 6 بزارم که 500 تا بیشتر نمیگیرم
خوب دیگه پس دزدی نمیکنه دارید ریسک میکنید تا یه چیزی گیرتون بیاد به هر حال بهتره پیشگامانه الان این یه مگش که من مفتی دارمافتضاحه با 512 قبلیم فرقی نداره تازه دو ساعتم شبانشم کمتره
الان فهمیدم که اگر تو پیشگامان سرعتتون رو افزایش میدید باید با پشتیبانی فنی تماس بگیرید تا لینکتون رو عوض کنه وگرنه همون سرعت قبلی رو دارید.اگر میخواهی بمونی تماس بگیر اگه آقای بهادرانی رو پیدا کردی بگو واست درستش میکنه.
2 مگ رو نمیدن ... تو سایت میشه آنلاین گرفت ؟
برای شهرستان هم میشه؟ برا دوستم ( اون بدبختم فرستادم پیش)
اون 5 تا 10 مگ رو درست خوندم؟
یعنی اگه 5 تا 10 گیگ حجم اضافه بخرم سرعتم بالا میره ؟
چطور همچین چیزی میشه ؟
این 50 گیگ تا کی اعتبار داره؟
منظورت از لینک چیه ؟
داون استریم و آپ استریم منظورته ؟
در کل اگه منظورت سخت افزاریه ( پورت و...) مخالفم چون شما اول خطت رو رانژه میکنن بعد سرویستو مشخص میکنن .. نمیرن که یه بار رانژه کنن بعد اگه شما به جای 128 - 2مگ خواستی باز برن مرکز مخابراتی و دستکاری کنن دان استریمرو ...
ولی گه نرم افزاری منظورته . دیگه من نمیدونمیه ذره توضیح بده خودت
ali_disslove عزیز هم درست میگن ، ولیــــــــــ خب
البته نظر شما به نظر بنده نزدیک تر است![]()
![]()
من که قرار داد رو کنسل کردم تازه گفتند پورتت هم جمع اوری شده اس ام اسشم دادند نمیدونم چرا نشده؟ میشه بدون واسطه قرار دادن این شرکتا مستقیما از مخابرات پیگیری کنیم؟ که پورتو جمع کنند؟
نه باید خودشون جمع کننمن که قرار داد رو کنسل کردم تازه گفتند پورتت هم جمع اوری شده اس ام اسشم دادند نمیدونم چرا نشده؟ میشه بدون واسطه قرار دادن این شرکتا مستقیما از مخابرات پیگیری کنیم؟ که پورتو جمع کنند؟
اخه اگه شما هم از 1 تا 5 400 تا 500 مگ میگیرفتی و از 6 تا 7 هم 500-600 مگ اون وقت نمیتونستی ریسک نکنی از اون طرفم وقتی توی 25 روز 700-800 مگو سر این قضیه از دست میدادی اون وقته که شاکی میشدی
آدم واقعا باید تمام isp ها رو تجربه کنه یه ایراد دیگه هم که داره خیلی ترافیکشو داره گرون میده
حالا بروبچ تاپیک پیشگامان یه کشف جدید زدند که دیگه کم نکنه چون واسه بعضیا کم میکنه کامل برا بعضیا اصلا برا بعضیا مثل من از 600 مگ 140 مگ کم میکنه یه شب 50 مگ یه شب 70 مگ یه شبم اصلا و ابدا کم نمیکنه
جالبتر اینکه یه شب تا 8:20 رایگان بود اونم با سرعت 200
حالا اگه کشفیاتو امشب تست کردم و اوکی بود خبر میدم دیشب هم بعد 3-4 روز که 700-800 مگ میگیرفتیم دوباره رسید به 1200 که توپه و راضیم اگه حجمم کم نکنه با این ترفند و همیشه مثل دیشب و 1 هفته پیش که 1400 مگ هم میداد موند دیگه همیشه میمونم روی پارس (پیش خودمون باشه این جوری نمیمونه منم وای نمیسم)
و یه چیز دیگه این که email زدم به بخش پشتیبانی قشنگ جوابمو دادند خیلی حال کردم آخه توی پنل کاربریم میل زدم یه بارا به پیشگامان هیچ کس حتی نخوند
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
جمع آوری خط دیگه دست شرکت ها نیست مخابرات انجام میده فقط شرکتی که رانژه کرده باید به مخابرات درخواست بده مسئول adsl هر مرکز این کارو میکنه از شرکتی که درخواست بیاد
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
نه اصلا فقط شرکتی که درخواست رانژه خطو داده همونم باید درخواست جمع آوری بده
حالا خطط مگه نمیگی وصله ؟خوب بزار دانلود حالشو ببر دیگه چه اصراری به قطعش داری حالا که این جوریه ؟
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
[QUOTE=babak_gww;5859941]2 مگ رو نمیدن ... تو سایت میشه آنلاین گرفت ؟
برای شهرستان هم میشه؟ برا دوستم ( اون بدبختم فرستادم پیش)
اون 5 تا 10 مگ رو درست خوندم؟
یعنی اگه 5 تا 10 گیگ حجم اضافه بخرم سرعتم بالا میره ؟
چطور همچین چیزی میشه ؟
این 50 گیگ تا کی اعتبار داره؟
بعضیا مثله سعید میگند میشه فرزان رفته میگه گفتند نمیشه من یه بار 20 روز پیش پرسیدم گفت میشه 4 و 6 مگ نمیشه
کی گفتم سرعت زیاد میشه ؟گفتم یه 3 گیگ بگیر سرویس 2 مگ و اگه کمته 5 گیگ ترافیک بخر ارزونتر در میاد تا سرویس 2 مگ با 7 گیگ ترافیک
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
خطو که 2 مگ یا 128 رانژه نمیکنند مگه لولست که مثلا اگه 128 بگیری برات یه لوله باریک وصل کنند اگه 2 مگ گرفتی یه لوله بزرگ این 2مگ یا 128 بودن توی شرکت مشخص میشه
عجب پستی دادما هر کی بود جدا جدا جواب میداد
منظور از لینک سخت افزاری از طرف مخابرات نیست.اون که فقط کارش اینه که خط رو به تجهیزات شرکت تو مخابرات وصل کنه.منظورم همون تغییر داون استریم و آپ استریم و اس ان آرِ.واسه من بعد 5 روز که زنگ زدم بهشون باهام تماس گرفتند و همون موقع شروع کردند به قطع و وصل کردن لینک.داون اسریمم اول 1024 بود بعد از یک بار که قطع و وصل شد 2048 شد و آپ اسریم از 348 رفت رو 512.
پ.ن:این آخرین تست سرعتم:
البته سرعتم بالا تره.الان حدود 245.پینگ هم با سرور ایرانی اینه:
حدود 70.دیشب هم 2.52 گرفتم.
درود،
منم دیروز پیشگامان 512سفارش دادم، امید به خدا!
توی روز حداکثر و حداقل سرعت ترنسفر چقدره؟
راسی رانژه 10تومنه؟
Last edited by noia; 14-02-2011 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)