متشکرم، نقدهایی که خوندم باعث شده به 6880 بیشتر از 1530 علاقه مند بشم.
تفاوت hp dv6880se با hp dv6880ee و .. چیه و کدومشون مناسبتره؟
لینک یا توضیحاتی نسبت به محتویات همراه 6880 هست تا بشه متوجه شد که فروشنده چیزی رو کم نکرده؟
متشکرم، نقدهایی که خوندم باعث شده به 6880 بیشتر از 1530 علاقه مند بشم.
تفاوت hp dv6880se با hp dv6880ee و .. چیه و کدومشون مناسبتره؟
لینک یا توضیحاتی نسبت به محتویات همراه 6880 هست تا بشه متوجه شد که فروشنده چیزی رو کم نکرده؟
Last edited by semorena; 17-08-2008 at 20:53.
1. ببین همه ی Cd هاش و کابل ها و... باشهکی راهنماییم میکنه که وقتی خریدم و اول که روشنش کردم توی فروشگاه، چه چیزایی رو باید چک کنم....البته پست اول این تاپیک رو خوندم اما به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم....
2. اداپتور و باتری رو به برق بزن و چک کن .
3. اسپیکرهاش رو امتحان کن
4. به صدای هارد و فن توجه کن که صدای اضافی ندن
5. یه Cd ببر و درایور Dvd رو امتحان کن
6 . دکمه را کامل بزن تا مطمئن بشی همشون سالم هستن
7. یه بک گراند تمام سفید بزار و از سوخته نبودن پیکسل های ال سی دی مطمئن شو . و................
اگه تونستی همهی اینکار ها رو انجام بدیخودش خیلی هست و 99% اون موقع می تونی بگی سیستم کاملا سالمی رو خریداری کردی .
.
Last edited by LEGISLATOR; 17-08-2008 at 20:56.
کار زیاد سختی نیست فقط مواظب باش cd هاش و کایل هاش کامل باشه - راهنما . برشور ها باشه - ریموت کنترل باشه و..... چند نکته موقع خرید که توی 2-3 تا پست بالاتر گفتم .
بهت توصیه میکنم از یه گارانتی خوب بگیری که احتمال ..... به صفر برسه .
1.500000 ارزشش رو داره که یه 60-70 تومن بیشتر بدی وخیالت راحت باشه .
Hp-compaq Presario
Cpu Turion 64×21.9ghz
2gb Ram / 160gb H.d.d
Dl Dvd-writer
Wireless Lan /card Reader
15.4 Bright Wxga Lcd
Vga 335mb
Windows Vista Home Premium
قیمتش چنده؟
لپ تاپ خوبی هست؟
کی راهنماییم میکنه که وقتی خریدم و اول که روشنش کردم توی فروشگاه، چه چیزایی رو باید چک کنم....البته پست اول این تاپیک رو خوندم اما به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم....عزیز من بک گراند باید سیاه پاشه تا Dead pixel خودش رو نشون بده نه سفید !!!. یه بک گراند تمام سفید بزار و از سوخته نبودن پیکسل های ال سی دی مطمئن شو . و................
کامل ترین راهنمایی بود ... بیشتر یعنی چی ؟البته پست اول این تاپیک رو خوندم![]()
خوب قاعدتا سری های compaq اچ پی از pavilion DV ها ارزانترند ... کیفیت مناسبه ولی ظاهری ساده و محک دارند
احتمالا از سری های آمریکایی F باشه که چند وقتی اومدن .. گیر نمیاد ازشون ولی کیفیت ساخت خوبه (ساخت چینه فقط توی آمریکا سر هم بندی میشه)
لپ تاپ خوبیه و حدود 850.000 تا 900 می ارزه (قیمت از روی گارانتی یکساله مشابه)
Legislator عزیز ... خوشحالم که دوباره توی بخش لپ تاپ می بینمت (این دو روزه که نبودی درفراغت سوختیم : الکی )...
امیدوارم توی کارت موفق باشی
فك كنم يه كم قديمي باشه
مال سال 2005 يا 2006
گرافیکی که روی inpiron 1520 هست 8600 ddr3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سایت notebookreview زده ddr3!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)