سلام . به احتمال زیاد بستهای باتری یا خیلی کثیفه یا شل هست
سلام . به احتمال زیاد بستهای باتری یا خیلی کثیفه یا شل هست
سلام.مشكل من با سوكت روي درپوش هستش.ايا موقع در اوردن پمپ بايد سوكت دقيقا از بالاي درپوش جدا بشه يا اون سوكت پرس شده و يك سوكت ديگه تو مسير هستش.من سعي كردم سوكت رو دقيقا از بالاي درپوش(موقع باز كردن پمپ و شناور به درپوش متصل هست)جدا كنم ولي مثل اينكه در اين مدل يه جورايي سوكت به خروجي ها لحيم شده.
سلام
من ماشینم 405 مدل 89 حدود 20هراتا کار کرده،2تا مشکل دارم باهاش خواستم راهنماییم کنین:
1-توی دنده 2 اگه یکدفعه گاز بدی یکم خودشو میگیره بعد شتاب میگیره،صافی بنزینو عوض کردم و دریچه گاز و استپرش رو هم شستن ولی بی تاثیر،
2-دنده هاش صفت جا میره و موقع جا رفتن یه صدای تق میکنه که انگار از زیر دسته دنده باشه نمیدونم دسته دنده گریس خور داره یا نه،واسگازینش رو هم عوض کردم لیکومولی ریختم ولی هنوزم صدا میده.
ممنون از سایت خوبتون
منظور احتمالا رابطي هست كه از خود مغزي پمپ تا بخش بالايي درپوش ادامه داره و گاهي خراب ميشه و پيدا كردن اون سخته.
نيازي به بازكردن اون نيست چون خود پمپ مستقيما يه سوكت داره كه به اون رابط وصل ميشه، و اون رو بايد از پمپ جدا كنين .
كلا توي پمپهاي انژكتوري وضعيت اتصال اونها به برق مشابه هم هستند.
در تصوير محل اتصال سوكت داخل باك به پمپ مشخص شده ، و ديگه نيازي به باز كردن مابقي اتصالات برق نداره، مگر اينكه مشكلي در اونها باشه و نياز به تعمير يا تعويض باشه.
يك مورد ديگه كه مهمه اينكه گاهي شما يك پمپ ميخري ولي روي اين شاسي و شناور سوار نميشه و بزرگتره.
براي نصب اون بايد دوتا فوم كه در بالا و پايين پمپ قبلي سوار شده را در بياريد تا فضاي كافي براي سوار شدن پمپ جديد بوجود بياد، و البته بعد از اينكار تنها ميشه دوتا از پيچهاي نگهدارنده پمپ را بست ، و بجاي دوتا پيچ ديگه، ميتونين از يك تكه سيم مسي يا آهني بجاي پيچ استفاده كنين و پايه پلاستيكي را در جاي خودش ثابت كنين.
از آنجا كه شما هم فني هستيد، مسلما كار سختي براي شما نيست و يكبار انجام بديد كاملا مهارت پيدا ميكنين.
![]()
اگر مطمئن هستید که باتری نو سالمه پس سیستم شارژتون از جمله دینام مشکل داره که باتری رو شارژ نمیکنه نذارید باتری کامل خالی بشه چون خراب میشه
مشکل تون رو درک می کنم ولی دلیل قانع کننده ای براش نیست از همه چیز می گن میتونه باشه از بنزین تا سنسور اکسیژن و دریچه و شمع و...
در مورد دنده هم اگه همیشه اینطوریه سعی کنید کلاچ رو تا اخر گرفته و یا سیم کلاچ رو بالاتر بیارید شاید بهتر شه
Last edited by kasra2002; 30-07-2013 at 20:27.
دلیل کمبود روغن رو پیدا کنید و برای تهیه روغن ترمز زرد بودن و مارک خوب کافیه ولی از این به بعد از همون استفاده کنید فکر کنم توی ایرانی ها سپند وسپهر خوب باشه
و اینکه آب کم می کنه برای ماشین نو چیز خوبی نیست !
شما آب رو از خود رادیاتور صبح که ماشین چند ساعت خاموش بوده چک کنید و به اون مخزن رزرو اکتفا نکنید احتمالا درب رادیاتورتون مشکال داره اکه اینطوره به گارانتی مراجعه کنید
از بسته بودن کامل درب هر دو مخزن مطمئن شیدو از آب پر املاح استفاده نکنید
سلام
ماشین مدلش 84 . اول صبح هر دو مخزن پره ولی بعد از 30 کیلومتر که میرم مخزن کمکی خالی میشه ولی رادیات پره .
این کم کردن آب رادیاتور و مخزن می تونه یک دلیل ساده داشته باشه و اون این هست که یک جایی نشتی در سیستم وجود داره
در مورد پراید اتصال جنت ها را دقیق بررسی کنید و بعدش در پوش رادیاتور
اگر این موارد نبود باید حتما موتور به دقت بررسی بشه چون می تونه از واشر سر سیلندر باشه
تعويض ليور دنده پرايد.
گاهي دنده پرايد لق شده و دنده ها به خوبي جا نميره،بيشتر مواقع مشكل از ليور دنده و رابطهاي اونهاست كه بواسطه ضربه كج شده و يا به علت فرسودگي بوشها، دچار لقي شدند.
تعويض بوش امكانپذيره، اما بعضي اوقات تعويض كامل ليور به صرفه تر و منطقي به حساب مياد، چون در بخشي از ليور، براي تعويض بوش بايد از سنگ زدن و جوشكاري استفاده كرد كه خود اين كار و حرارت ناشي از اون دوباره بوش پلاستيكي نو را خراب و مشكل مجددا ايجاد خواهد شد، همچنين هزينه تعمير و باز و بسته كردن اون از خريد ليور نو بيشتر خواهد شد.
در ابتدا سر دنده باز ميشه
كليه پيچهاي كنسول وسط باز كنيد
كنسول را از جاي خودش در بياريد( كمي قلق داره)
چهار عدد مهره نگهدارنده مجموعه سر دنده را باز كنيد( بجز اين مهره ها، دوتا خار هم باعث نگه داشتن اون ميشه كه در دو سمت اون قرار داره و به رنگ سفيد هست، اونها را با نوك آچار به عقب هل بديد تا با بدنه درگير نباشند)
اولين پيچ و مهره نگهدارنده رابط را باز كنين،( اين رابط اصلي است كه براي انتقال حركت دسته دنده به ماهك گيربكس استفاده ميشه) اين پيچ يك مهره هم در پشت خودش داره كه بايد با آچار نگه داريد تا بتونين پيچ را باز كنين.
دوتا بوش پلاستيكي اين قسمت رابط كاملا شكسته و از بين رفته است و تعويض دنده با اشكال انجام ميشه ( سنگ زدن و جوشكاري)
پيچ دوم بزرگتر بوده و مربوط به رابط نگهدارنده و تكيه گاه ليور به بدنه گيربكس است.
بر روي ليور نو دوتا بوش پلاستيكي قرار داره ( كه بخاطر پرس بودن در يك پيم به راحتي امكان تعويض نداره و بايد سنگ زده و جوشكاري بشه)، اما دوتاي ديگه به راحتي تعويض ميشه. موقع در آوردن ليور كهنه، اين دوتا بوش را هم تعويض ميكنيم
نمونه بوش پلاستيكي استفاده شده در ليور
ليور نو را از بالاي پل گيربكس رد كرده و رابطها را در جاي خودشون بسته و مجموعه دسته دنده را هم در محل خودش سوار ميكنيم.
بقيه مراحل را هم بصورت عكس انجام ميشه.
در اين حالت دسته دنده كاملا با ثبات و بدون لقي در جاي خودش قرار گرفته و دنده ها بخوبي جا رفته و مشكلي وجود نخواهد داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)