حالا این چه جور کار می کنه؟
با سلام خدمت دوستان
چند تا درخواست دارم
اول اینکه نحوه کار کردن با بوینک737روهم مثل همون747که گذاشتید اینم بذارید
دوم اینکه مال هواپیما های ایرباس رو هم بذارید
منظورم اینه که نحوه استفاده از ILS ,APو... رو بذارید
ممنون
بریزش تو فولدر Addon Scenery
ممنون از شما دوست عزیز
کسی آتلانتیس شاتل رو نصب کرده توی دی وی دی های بهمن سافت هست وقتی F4رو می زنیم با سرعت 400تا تیک آف می کنه و کمتر از 1دقیقه می ره توی ارتفاع99000پا خیلی عجیبه
حجمش 11مگه مال من دیال آپه وگرنه آپلود می کردم
باز هم ممنون
درسته منم اینو نصب کرده بودم " زیاد هم جالب نبود چون هرجا بخوای بری در عزض چند لجظه به مقصد میرسی.
سلام دوستان.
یه مدت نبودم و یه مدت دیگه هم احتمالا نیستم.
فقط اومدم بگم ممنون از آموزشهای دوستان بخصوص وحید عزیز،
آموزشها رو به صورت PDF آماده میکنم و تاسعی میکنم هرچه سریعتر کار آموزشها تمام بشه.
با توجه به جوابی که مدیر انجمن بازی به سوال من دادند به زودی احتمالا ساختار انجمنها تغییر میکنه و سیمولاتور هم دارای انجمن جداگانه میشه و میتونیم توی تاپیکهای مختلف بحث ها رو تفکیک کنیم.
با تشکر از همگی.
باز هم ممکنه یه مدت نباشم.
دست همگی درد نکنه.
اساتید..
من PMDG 744 رو روی FSX نصب کردم ولی نمی دونم چرا دکمه های پنل رو (مثلا مثل هدینگ و ارتفاع و ...) وقتی می خوام عددش رو زیاد کنم با موس دکمه مثبت نداره یعنی عدد ها فقط کم می شن و زیاد نمی شن....در 747 خود سیمولاتور کنار علامت موس + و - می آمد که می شد متوجه شد که داره عدد کم می شه یا زیاد....
در ضمن اگر آموزش PMDG 744 هم بدین ممنون می شم....دکمه های HOT KEY رو خیلی احتیاج دارم چون با موس یه کم سخته کار ردن با این همه ادوات 744
در ضمن کرک رو هم درست انجام دادم و هواپیما کاملا روشن می شه و پرواز هم می کنه و تمام قسمت پنل هم روشن هست...
خدا از دهنت بشنوهاگه بشه که خیلی خوب میشه چون مثلا برای پیدا کردن یه آموزش دیگه لازم نیست کل 3215!!!!! پست رو بگردم
باز هم جای تقدیر و تشکر داره از آقایونی که زحمت کار آموزش ها رو کشیدند مثل وحید و iq-boy و dihav1359 و...
ولی میخوام خواهش کنم که کارش نصفه و نیمه نمونه مثلا تو آموزش fmc-747 خیلی از قسمت ها رو کذاشتد برای بعد ولی دیگه ادامه ندادند(مثلا روشن کردن موتور، RTE2،...) تا همینجاش هم البته ما چاکرشونیم![]()
دوست عزيز دمت گرم
البته وحيد و dihav1359 يك نفر هستند
مسئله بعدي كه فرموديد من فكر ميكنم دليل اينكه آموزشها نيمه كاره ميمونه اينست كه اكثر بچه هاكم لطفي ميكنند من مطمئن هستم اكثر بچه ها زبان انگليسي را در حد ترجمه بلد هستند ولي هيكس به خودش زحمت نميده كه ترجمه كند و براي استفاده بقيه در فاروم بگذارد همه فقط ميخواهند مصرف كننده باشند پس اين حس نوع دوستي ما ايرانيها نميدانم كجارفته مگر چي ميشود هر كسي مثلا روزي يك ساعت وقت بگذارد و چند صفحه را ترجمه كند به خدا ملت يك عمري دعا گو خواهند بود اينجور ديگه خستگي هم به تن آدم نميمونه و با انرژي بيشتري كار را ادامه ميدهد
به هر حال اگر كسي ميخواهد در آموزشها كمك كند خواهشا اطلاع دهد تا برنامه ريزي كنيم.
آموزش جامع PMDG MD-11
Systems manal
قسمت پنجم
اين كتاب براي آشنايي خلبانان فلايت سيمولاتور با سيستمهاي مكانيكي و جزئيات تكنيكي اين هواپيما نوشته شده اين كتاب به شما نشان ميدهد كه اين سيستمها چگونه پيكر بندي ميشوند و چگونه خلبان ميتواند با آنها كار كند و در هواپيما چگونه عمل ميكنند.بهترين روش يادگيري اين هواپيما اينست كه در هنگام مطالعه اين كتاب هواپيما را لود كرده و همزمان هر چيزي را كه در اين كتاب ياد ميگيريد را در هواپيما به صورت عملي پياده كنيد.حتما بعد از مطالعه اين كتاب. كتاب FCOM را نيز مطالعه كنيد چون آن كتاب در واقع روش پرواز هواپيما در شرايط مختلف را آموزش ميدهد وتركيب اين دوكتاب توانايي خلبانان را در پرواز با اين هواپيما به طور چشمگيري افزايش ميدهد.اين كتاب براي يادگيري بهتر به چند بخش تقسيم شده كه هر بخش يكي از سيستمهاي هواپيما را توضيح ميدهد هر بخش نيز به چند زير بخش مجزا تقسيم شده كه اين تقسيم بندي در زير آورده شده:1- Description and Operation : اين بخش توضيح ميدهد كه سيستمها چگونه كار ميكنند و خدمه چگونه ميتوانند سيستمها را كنترل كنند و فرايند كنترل اتوماتيك سيستمها چگونه است2- Components : اين بخش بعضي از اجزا مهم هر سيستم را كه خلبان بايد بداند توضيح ميدهد3- Controls and Displays : اين بخش نشاندهنده ها و سويچهاي كنترل كننده هر سيستم را توضيح ميدهد4- Alerts : اين بخش هشدارها و خرابيهاي هر سيستم و نحوه رفع آنها را توضيح ميدهد5- Functional Schematics : اين بخش شامل تعدادي اشكال و دياگرامهايي است كه به خلبان كمك ميكند كه هر سيستم را بهتر متوجه شودالبته توجه كنيد كه تمام بخشها زير بخشهاي بالا را ندارند بعضي از آنها كه خلاصه تر هستند بعضي از زير بخشهاي بالا را ندارنددر طول متن به بعضي از كلمات مهم برميخوريد كه در زير توضيح داده شده:1- WARNING: اين كلمه تعدادي عملكرد و پروسه را معرفي ميكند كه انجام دادن يا ندادن آنها باعث صدمه جدي به سيستمهاي هواپيما ميشود اين كلمه در متن به صورت پرنگ نوشته شده همچنين يك خط در زير آن كشيده شده2- CAUTION : اين كلمه هم به معني كلمه بالا ولي با درجه خطر كمتر است اين كلمه هم به صورت پر رنگ نوشته شده3- NOTE: اين كلمه پروسه هايي را معرفي ميكند كه به دقت مضاعف نياز دارندSystem Controller Auto and Manual Operationسيستمها ي هواپيما طوري طراحي شده اند كه در اغلب اوقات به صورت اتوماتيك كنترل ميشوند و اين كنترل كننده ها به صورت يك كاناله يا دو كاناله هستند در كنترل كننده هاي دو كاناله اگر يكي از كانالها از كار بيافتد كنترل كنند ه با كانال ديگر ميتواند كار خود را به خوبي انجام دهد و اگر هر دو كانال از كار بيافتد سيستم ميتواند توسط خلبان به صورت دستي كنترل شود.وقتي كه سويچ مربوط به يك سيتم فشار داده ميشود در همان لحظه سويچ عمل نميكند و فقط چراغ manual آن شروع به چشمك زدن ميكند واگر عملكرد دستي براي آن سيستم مورد نياز باشد سيستم به كنترل دستي تغيير وضيعت ميدهد.در سيستمهاي دو كاناله مثل سوخت و هوا و هيدروليك خرابي ها ي خاصي وجود دارد كه با سويچ كردن بين دو كانال رفع ميشود . براي اين كار وقتي خرابي به وجود آمد ابتدا به حالت دستي سويچ كنيد و بعد دوباره به حالت اتوماتيك سويچ كنيد با اين كار خرابي برطرف ميشود البته حتما اين خرابيها در (mantance log) ثبت كنيد و نكته ديگر اينكه چكهاي قبل از پرواز كه در حال انجام بودند با انجام اين پروسه متوقف ميشوند و دوباره بايد از اول انجام بگيرند.Generalاين هواپيما از سه موتور توربوفن با نسبت "باي پس" بالا استفاده ميكند.همچنين از يك ارابه فرود سه قسمتي كه به طور كامل جمع ميشوند نيز استفاده ميكند.شاه ستون اصلي بالها شامل اين اجزا ميشود:باكهاي يك پارچه- ارابه فرود اصلي- دكلهاي نگهدارنده موتور- اسلاتهاي لبه حمله - پس تيغه هاي ايلرونها- فلاپها - وينگلتها كه باعث كاهش نيروي پسا ميشود.دم هواپيما شامل اين اجزا ميشود:استابليزر افقي قابل تنظيم- باك سوخت- الويتورهاي چپ و راست- موتور دم- استابليزر عمودي ثابت – "رادر" دو قسمتيAvionics and Controllersدر پنل اين هواپيما 6 عدد صفحه نمايش(DU) وجود دارد كه نام آنها در زير آمده:1- DU شماره 1 و 6 (PFD) نام دارد كه اطلاعات اوليه پرواز در آن نمايش داده ميشود2- DU شماره 2 و 5 (ND) نام دارد كه اطلاعات مربوط به ناوبري را نمايش ميدهد3- DU شماره 3 (EAD) نام دارد كه اطلاعات موتور و هشدارها را نمايش ميدهد4- DU شماره 4 (SD ) نام دارد كه در واقع اطلاعات ثانويه موتور و سيستمها را نشان ميدهددر واقع سه عدد (DEU) كه واحد الكتريكي نمايش هستند و در محفظه اويونيكها قرار دارند اين DU ها را كنترل ميكنند به طور معمول DEU1 سه تا صفحه سمت چپ را كنترل ميكند وdeu2 سه تا صفحه سمت راست را كنترل ميكند و DEU3 هم به صورت كمكي عمل ميكند.داشبورد هواپيما (قسمت بالايي پنل اصلي) شامل يك پنل كنترل پرواز(FCP) و دو تا پنل كنترل EIS كه مخفف آن (ECP) است كه در دو طرف FCP قرار گرفته اند.سيستم اطلاعات هوا(ADS) شامل دوتا كامپيوتر مركزي براي اطلاعات هوا(CADC) است كه در محفظه اويونيكها قرار دارد.در واقع اين دو تا كامپيوتر اطلاعات سرعت و فشار هوا و درجه حرارت را به سيستمهاي مختلف ميفرستند.سيستم خلبان خودكار (AFS) شامل دو تا كامپيوتر كنترل پرواز(FCC) است كه در محفظه اويونيكها قرار دارد . در واقع خلبان به وسيله FCP كه در داشبورد قرار دارد اطلاعات را براي سيستم(AFS) ميفرستد.سيستم مديرت پرواز(FMS) شامل دو تا كاپيوتر مديريت پرواز(FMC) است كه در محفظه اوويونيكها قرار دارد اين سيستم همچنين دوتا واحد كنترل نمايش چند منظوره(MCDU) در قسمت جلوي كنسول پدستال دارد كه خلبان به وسيله اين دو MCDU اطلاعات را به FMS ميرساند.سيستم مرجع اينرسي(IRS) شامل سه عدد وا حد مرجع اينرسي است كه در محفظه اويونيكها قرار دارد و يك پنل كنترل IRS كه در قسمت جلوي پنل بالايي قرار دارد كه خلبان با اين پنل اطلاعات را به واحدهاي IRS ميرساند.سيستم كنترل سوخت (FSC) در محفظه اويونيكها قرار دارد كه پنل كنترل كننده آن هم در پنل بالايي قرار دارد كه اين پنل دونوع كنترل دستي و اتوماتيك را در دسترس قرار ميدهدو سيستم كنترل سوخت كمكي (AFSC) كه در محفظه اويونيكه قرار دارد ميتواند در مواقع نياز به كمك سيستم اصلي بيايدسيستم كنترل محيطي (ESC) در محفظه اويونيكها قرار دارد و پنل كنترل كننده آن هم در پنل بالايي قرر دارد و هم به صورت اتوماتيك يا دستي ميتواند مكش هواي موتور و هم چنين تهويه مطبوع را كنترل كندواحد كنترل كننده نيروي الكتريكي (EPCU) در محفظه اويونيكها قرار دارد و پنل كنترل كننده الكتريسيته نيز در پنل بالايي قرار دارد كه ميتواند توزيع نيروي الكتريكي را هم به صورت دستي و هم اتوماتيك كنترل كندسيستم كنترل كننده هيدروليك(HSC) در محفظه پنل ها قرار دارد و پنل هيدروليك در پنل بالايي ميتواند به دو صورت اتوماتيك و دستي سه تا سيستم مجزاي هيد رو ليك را كنترل كند.سيستم كنترل كننده متفرقه (MSC) در محفظه اويونيك قرار دارد و ميتواند موارد زير را كنترل كند:1- واحد قدرت كمكي(APU)2- Pitot, AOA, and TAT heat3- احتراق موتور و استارت4- تست" درهاي" قسمت بار5- سيستم ضد حريق قسمت بار6- تست چراغهاي اظطراري باطريسيستم مركزي نمايش خرابيها(CFDS) يك رابط مركزي نشان دادن خرابيها(CFDIU) در محفظه اويونيكها و همچنين يك MCDU در قسمت عقبي كنسول پدستال دارد كه خدمه زميني تعمير و نگهداري ميتوانند از طريق اين صفحه نمايش به اطلاعات CFDS دسترسي پيدا كنند.حتما سعي كنيد كلمات مخفف بالا را ياد بگيريد چون در بقيه درس با آنها زياد سروكار خواهيم داشتچهار نمونه از هواپيماي MD-11 ميتوانند از اين كتاب استفاده كنند:1- مدل مسافر بري2- مدل بار بري3- مدل بار بري قابل تغييربه مسافربري4- مدل باربري قابل تغيير به بار بري نوع ديگرCockpitدر كابين MD-11 صندلي كاپيتان در سمت چپ و صندلي كمك خلبان يا افسر اول در سمت راست و صندلي مهندس پرواز در پشت سر صندلي كمك خلبان وجود دارد.در وضعيتي كه هواپيما آماده پرواز است و مشكلي وجود ندارد اكثر چراغهاي پنل بالايي خاموش است و چراغهاي سويچهاي استفاده شده كه تعدادشان اند ك است آبي رنگ استسه عدد ستون براي هشدار ها در قسمت پايين صفحه EAD نمايش داده تعبيه شده. هشدارهاي سطح 3(warnings) مهمترين نوع هشدارها هستند و توسط نوشته ديگري جايگزين نميشوند اين هشدار ها به رنگ قرمز هستند و در داخل يك مستطيل قرمز رنگ قرار دارندهشدار هاي سطح دو در داخل مستطيل زرد رنگ قرار ميگيرند و جاي آنها در زير هشدارهاي سطح 3 استهشدار هاي سطح يك به رنگ زرد و بدون مستطيل هستندهشدارهاي سطح 2 و 1 امكان دارد با فشار دادن سويچ مربوطه در SCDP رفع شوند در اين صورت هشدار پاك ميشود و به جاي آن فقط يك پيام زرد رنگ ياداوري كننده در دو ستون سمت را ست در قسمت پايين نمايش داده ميشود اين پيام معمولا نام سيستمي است كه سويچ آن را در قسمت SCDP فشار داديد مثلا اگر خرابي مربوط به ژنراتور بوده پيام ELEC نشان داده ميشودبعضي از هشدارهاي سطح يك فقط هشدار هاي نگهداري هستند كه فقط در SD STATUS نمايش داده ميشوند و در قسمت سويچهاي SCDP و چراغهاي MASTER CAUTION نشان داده نميشوندهشدارهاي سطح صفر فقط جنبه پيشنهادي دارند و به رنگ آبي در سمت راست پايين صفحه و در بالاي پيامهاي ياداوري كننده نمايش داده ميشوند مثل پيام سيگار نكشيدنكته ديگر هروقت كه يك سويچ را فشار ميدهيد يك پيام كوتاه توضيح دهنده در صفحه SD (صفحه شماره 4 از چپ) نشان داده ميشوددر جدول زير به هر قسمت عددي اختصاص داده شده و اگر شما خواستيد كه در مورد هر پنل اطلاعات بيشتري بدانيد بايد به بخشي كه عدد آن را در زير ميبينيد مراجعه كنيد1. Airplane General2. AIR/Pnemaitics3. Auxiliray Power Unit(APU)4. Automatic Flight5. Communications6. Electrical Systems7. Emergency Equipment8. Engines9. fire warning and protection10. flight controls11. flight management system12. fuel13. hydraulics14. ice and rain protection15. instrumentation and navigation16. landing gear and brakes17. warning and alertingCockpit Arrangement
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)