بله....... امتحان کردم..........این پیغامو میده:
Sorry, we do not have enough information to proceed with password recovery for this account.
متاسفانه اطلاعات کافی برای بازیابی پسورد را نداریم...........
نمیدونم مشکل از کجاست؟![]()
بله....... امتحان کردم..........این پیغامو میده:
Sorry, we do not have enough information to proceed with password recovery for this account.
متاسفانه اطلاعات کافی برای بازیابی پسورد را نداریم...........
نمیدونم مشکل از کجاست؟![]()
من اطلاعات را برای شما در پیغام خصوصی فرستادم لطفا جواب را به من هم اطلاع دهید
![]()
Magic_PS یا هر برنامه ی دیگه ای که بشه باهاش پسورد یاهو رو در آره( تو یاهو 8 کار کنه و اگه ممکنه آنتی ویروس (مثل نورتونیا کاسپی)نتونه پیداش کنه*)
خب حالا من چکار کنم؟ اره اون تاپیک رو میدونم ولی تعداد صفحه هاش خیلی زیاده همش هم در مورد هک کردنه..اگه میشه همین جا جواب بدید
پسوردت رو عوض كن.
پست رو عوض کن
پسوردت رو عوض کن
سلام به دوستان
من یک مشکل در یاهو مسنجر پیدا کردم دیروز هر کاری میکنم نمیتونم واردقسمتemailیاهو بشم(از من پسورد و ای دی می خواد می دام اما واردش نمی شه قطع می شده اینترنت)
من تازه یک روز هم نیست که این ایمیل ساختم_با ایمیل قدیمم این مشکل پیدا کردم دیشب یکی دیگه درست کردم با آی دی برادرم براحتی وارد میشم![]()
![]()
احتمالا چون ایمیلت جدیده... داری از نسخه جدید و بتای یاهو میل استفاده میکنی. که برای سرعتهای پایین مشکل باز میشه. قبل از لوگین کردن یه صفحه ای میاد که اونجا باید حالت قدیمی میل رو انتخاب کنی.
Magic_PS یا هر برنامه ی دیگه ای که بشه باهاش پسورد یاهو رو در آره( تو یاهو 8 کار کنه و اگه ممکنه آنتی ویروس (مثل نورتونیا کاسپی)نتونه پیداش کنه*)
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)