تایید میشه و کاملا درسته
تایید میشه و کاملا درسته
Last edited by rw280s; 13-08-2008 at 00:32.
مسعود جان منم از همین برنامه استفاده می کنم و آپدیت بار اول چیزی حدود 40 مگابایت هستش. برای خودم هم عجیبه که برنامه مال سال 2009 هست ولی اینقدر آپدیت داره.
اگر می خوای آپدیتت تموم بشه 40 مگابات کاملا دانلود بشه.
یعنی هر بار آپدیت قطع میشه از اول میره یا ادامه قبلی میره.مسعود جان منم از همین برنامه استفاده می کنم و آپدیت بار اول چیزی حدود 40 مگابایت هستش. برای خودم هم عجیبه که برنامه مال سال 2009 هست ولی اینقدر آپدیت داره.
اگر می خوای آپدیتت تموم بشه 40 مگابات کاملا دانلود بشه.
من هیچ مشکلی با آپدیت نسخه 8 (2009) ندارم . در ضمن برای امنیت بیشتر باید از آخرین نسخه استفاده بکنید که بزرگترین حسن نسخه 8 برطرف کردن مشکل استارت آپ هستش . حالا میخوای گوش نکن!![]()
![]()
_______
یه آواتار آشنا!![]()
خیر، تمام قسمتها با هم آپدیت نمیشه و چند قسمتی هست برای بار اول حدود 15 مگ هست .
دوستان سلام
آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 8 ویروس رو پیدا میکنه ولی چرا دکمه Delete نداره؟
شاید من بلد نیستم کجاست اگه داره ممنون میشم ادرسش رو بدید
كاسپر بعد از پيدا كردن ويروس به شما يه اعلان مياره كه چي كار كنه توش گزينه نورماليز هست اون رو بزني كاسپر شروع به پاكسازي مي كنه
نوع پاكسازي به نوع ويروس بستگي داره اگه بتونه فايل آلوده رو پاك مي كنه و يا بلوك ميكنه و اگه قابل پاك شدن باشه كلا دلت مي كنه
در صفحه اصلي ضد ويروس هم يه چراغ داره كه سبز و قرمز و زير ميشه رو ياون كليك كني به همون گزينه كه نورماليز ميكنه ميرسي
موفق باشي
ممنون دوست عزیزم از راهنمایی خوبتون
من دیشب فلش مموری رو اسکن کردم 1 ویروس پیدا کرد ولی گزینه ای نیومد که چکار کنه
سلام
يك بار ديگه چك كن ببن ويروس تو فلشت هست چون سيستم هوشمند كاسپر بعضي وقتا بدونه اينكه حرفي بزنه پاك مي كنه فقط شما مي بيني كه ويروس رو پيداكرده!!!!
سلام، نمی دونم جاش اینجاس یا نه... ولی مربوط به کسپرسکی 7 میشه ....
این ویروس چند روزیه که روی usb فلش و مموری گوشیم افتاده، موقع کلیک روی آیکن این مموری ها در مای کامپیوتر کسپر این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مموری ها رو اسکن هم کردم ولی ویروسی پیدا نکرد، فقط در زمان اجرا این اررور رو میده. با فرمت کردن هم مشکل حل نمیشه چون دوباره که بعد از فرمت روش کلیک میکنم اجرا میشه.
به نظر شما مشکل چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)