با نظره شما موافقم.
به این مورد فکر نکرده بودم.
همین کارو میکنم.
ممنون
با نظره شما موافقم.
به این مورد فکر نکرده بودم.
همین کارو میکنم.
ممنون
به نظر من ایکس وان گزینه خوبی نیست امنیا بگیری خیلی بهتره : دی
ولي به نظره من احتمال چنين موردي(ترک خوردگي)کمه.اخه يه شرکت به اين بزرگي و معروفي و چنين گوشي خوبي ايا اين احتمال وجود داره که زود قابش ترک برداره؟!!!!!به نظره من احتمال اين اتفاق بسيار کم ميباشد.
البته این نظر شماست فقط
هر کسی برای انتخاب گوشی معیارهایی داره
شما بهاین نتیجه رسیدی که امنیا بهتره حرفی نیست اما .............![]()
دوست عزیز برای من چون کیبرد لازم دارم گرفتن ایکس1 بهتر میباشد.
فکر کنم کیبرد دلیل قانع کننده ای باشه برای گرفتن ایکس1
سلام دوستان.
آخرين نسخه آپ ديتش مال چه تاريخي است؟
سلام.
2009.2.2.
برای دوستانی که می خوان حداکثر استفاده رو بکنن از گوشیشون.
2 تا برنامه پیشنهاد می کنم که بنظر من خیل خوب با هم جواب همه نیاز های دسکتاب رو میدن.
1- SPB Pocket Plus
2- Resco Contact manager
هر دوتاشو بیارید توی Today و به دلخواه تنظیم کنید. وقتی درست Costomize کنید, دیگه نیازی به منو های دیگه ندارید. همه گزینه ها فقط یه لمس بدون نیاز به قلم!
Resco contact كه فوق العادس ... يه چيزي تو مايه هاي آب رو آتيش ... ولي اون spb pocket رو نصب نكردم ....
راستي بچه ها يه مشكلي كه يه مقدار اذيت ميكنه اينه كه تا حالا چندين بار (بخصوص اون اوايل كه گوشي رو خريده بودم ) اس ام اسي كه نميخواستم send بشه، دستم رفته روي گزينه send و ..... نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه ؟؟؟ اگه يه جوري بود كه وقتي روي گزينه send ميزدي، يه بار ديگه هم ميپرسيد are u sure u want to send this message و بعد ميفرستاد .... اينجوري تا ميزني ، بدون هيچ مكثي اس ام اس رو ميفرسته.... خيلي بده .... شما اين مشكلو ندارين ؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
شما 2 تا راه واسه حل این مشکل داری:
1 حواست و بیشتر جمع کنی.
2 اول اس ام اس رو بنویسی بعد از اتمام شماره گیرنده رو وارد کنی (البته در مواردی که میخوای Reply کنی جواب نمیده.)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)