تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 649 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

من فقط نظرم خودمو میگم -- نه نگیر یعنی اینکه نمیگم اکسپریا نگیر نه اصلا الان گوشیتو عوض نکن ......
    خوب تومیگی از گوشیت راضی هست فعلا عشق وحالتو با گوشی بکن مثلا یکسال دیگه که خواستی گوشیتو عوض کنی تاز ه بیا ببین چه گوشیو می خواهی برداری شاید تا اون موقع x2i هم آمده باشه
    با نظره شما موافقم.
    به این مورد فکر نکرده بودم.
    همین کارو میکنم.
    ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام.
    دوستان من گوشي ايکس1 را دوست دارم و به کابردي بودنش ايمان دارم.من زماني بود که به کل از پاکت پيسي به علت قيمت بالا خوشم نميومد ولي ايکس1 چشمو گرفته....اخه من به خودم ميگم تا لپ تاپ هست چرا پاکت پيسي؟؟؟؟؟تا پي1 دارم چرا هزينه ي بيشتر کنم؟؟؟؟؟؟؟البته با تحقيقات زيادي که در حدود چند ماه کردم به اين نتيجه رسيدم که پاکت پيسي ها گوشي هاي بسيار قدرت مندي هستن......بگزريم
    دوستان من الان پي1 دارم ازش راضي هم هستم و اگه بخام گوشي هم بگيرم باز پي1 را نگه ميدارم.
    حالا سوالم:من يک گوشي خوب به نام پي1 دارم و يه لپ تاپ عالي در اينده اي نزديک ميگيرم حالا به نظره شما ايکس1 را در ليست خريدام بزارم يا نه؟
    اخه شنيدم که خارج از کشور با 400 هزار تومان گير مياد.درسته؟اگه اين طور باشه که خيلي خوبه.قيمت با توجه به امکانات خوبه.
    اخه من يکي از فاميلامون سوعد زندگي ميکنه حالا به نظرتون اون جا با چه قيمتي گير مياد؟
    اخه چند روزه پيش ايران بودن و گوشيمو بش نشون دادم گفت که قيمتش حدود 250 تا 300 هزار تومان ميشه به پول ايران(گوشيم پي1 ميباشد)پس چرا قيمت با ايران يکي بود؟
    البته چون اون موقع قصد خريد ايکس1 را نداشتم يادم رفت قيمت ايکس1 را بپرسم.
    حالا نظره دوستان چيه؟
    به نظر من ایکس وان گزینه خوبی نیست امنیا بگیری خیلی بهتره : دی

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

والا چه عرض كنم ... فكر نكنم ديگه اينقدرام حساس باشه ... بايد موقع باز كردن در باطري يه مقدار احتياط كرد ...چون توي تمام عكسها هم ترك خوردگي مربوط به همون قسمت زير ولوم هست كه معلومه به خاطر فشاري كه موقع باز كردن در باطري بهش وارد شده اين مساله پيش اومده.... مطمئن باش دليل ديگه اي نداره ... كلا هم خيلي پيش نمياد آدم بخواد در باطري رو باز كنه ديگه ... راستي مثل اينكه كاور هم براي گوشي اومده ... هرچند كه كاور انداختن روي گوشي اي به اين زيبايي خيلي سخته، ولي شايد جلوي اين مساله رو بگيره...
    ولي به نظره من احتمال چنين موردي(ترک خوردگي)کمه.اخه يه شرکت به اين بزرگي و معروفي و چنين گوشي خوبي ايا اين احتمال وجود داره که زود قابش ترک برداره؟!!!!!به نظره من احتمال اين اتفاق بسيار کم ميباشد.

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این نظر شماست فقط
    هر کسی برای انتخاب گوشی معیارهایی داره
    شما بهاین نتیجه رسیدی که امنیا بهتره حرفی نیست اما .............

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز برای من چون کیبرد لازم دارم گرفتن ایکس1 بهتر میباشد.
    فکر کنم کیبرد دلیل قانع کننده ای باشه برای گرفتن ایکس1

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستان.
    آخرين نسخه آپ ديتش مال چه تاريخي است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    آخرين نسخه آپ ديتش مال چه تاريخي است؟
    سلام.
    2009.2.2.

8. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

برای دوستانی که می خوان حداکثر استفاده رو بکنن از گوشیشون.
    2 تا برنامه پیشنهاد می کنم که بنظر من خیل خوب با هم جواب همه نیاز های دسکتاب رو میدن.
    1- SPB Pocket Plus
    2- Resco Contact manager
    هر دوتاشو بیارید توی Today و به دلخواه تنظیم کنید. وقتی درست Costomize کنید, دیگه نیازی به منو های دیگه ندارید. همه گزینه ها فقط یه لمس بدون نیاز به قلم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

Resco contact كه فوق العادس ... يه چيزي تو مايه هاي آب رو آتيش ... ولي اون spb pocket رو نصب نكردم ....

راستي بچه ها يه مشكلي كه يه مقدار اذيت ميكنه اينه كه تا حالا چندين بار (بخصوص اون اوايل كه گوشي رو خريده بودم ) اس ام اسي كه نميخواستم send بشه، دستم رفته روي گزينه send و ..... نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه ؟؟؟ اگه يه جوري بود كه وقتي روي گزينه send ميزدي، يه بار ديگه هم ميپرسيد are u sure u want to send this message و بعد ميفرستاد .... اينجوري تا ميزني ،‌ بدون هيچ مكثي اس ام اس رو ميفرسته.... خيلي بده .... شما اين مشكلو ندارين ؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

Resco contact كه فوق العادس ... يه چيزي تو مايه هاي آب رو آتيش ... ولي اون spb pocket رو نصب نكردم ....

راستي بچه ها يه مشكلي كه يه مقدار اذيت ميكنه اينه كه تا حالا چندين بار (بخصوص اون اوايل كه گوشي رو خريده بودم ) اس ام اسي كه نميخواستم send بشه، دستم رفته روي گزينه send و ..... نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه ؟؟؟ اگه يه جوري بود كه وقتي روي گزينه send ميزدي، يه بار ديگه هم ميپرسيد are u sure u want to send this message و بعد ميفرستاد .... اينجوري تا ميزني ،‌ بدون هيچ مكثي اس ام اس رو ميفرسته.... خيلي بده .... شما اين مشكلو ندارين ؟؟؟؟؟؟؟

سلام.

شما 2 تا راه واسه حل این مشکل داری:
    1 حواست و بیشتر جمع کنی.
    2 اول اس ام اس رو بنویسی بعد از اتمام شماره گیرنده رو وارد کنی (البته در مواردی که میخوای Reply کنی جواب نمیده.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •