تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 327 از 551 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    برو بچ باحال مشهد از شاتل بیگرم یا با صبا بمونم اخه صبا خیلی محدودیت حجماش مسخره است .
    منطقه طلاب . بلوار طبرسی اول رو مخابرات لعنتی میگه این منطقه رو پوشش اینترنت نداریم . همون سیم مسی هستیم هنوززززززز .
    چه باید کرد راهکاری هست برای تبدیل این کابل مسی های لعنتی به کافوی یا فیبر به صورت خط مجزا ؟؟؟

یا میشه یک خط کافوی یا فیبر جدید بگیریم از مخابرات ؟؟

اگر هم نمیشه آیا شاتل سرویسش خوبه ؟؟ تا چه میزان در روز اجازه دانلود داریم تا تو طرح تحریم دانلودش قرار نگیریم ؟؟
    حجمی هم اینترنت میده ؟؟ یا همش نامحدوده ؟؟
    تو سایتش که همش نامحدوده !!!!!!
    اینترنت آفتاب چطوره . تعرفه های آفتاب رو میشه بزارید اینجا من سایتی ازش پیدا نکردم که مکربوط به مشهد باشه .

ممنون از همه بر و بچ باحال مشهدی
    Last edited by FlashGet; 07-09-2010 at 00:24.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    برو بچ باحال مشهد از شاتل بیگرم یا با صبا بمونم اخه صبا خیلی محدودیت حجماش مسخره است .
    منطقه طلاب . بلوار طبرسی اول رو مخابرات لعنتی میگه این منطقه رو پوشش اینترنت نداریم . همون سیم مسی هستیم هنوززززززز .
    چه باید کرد راهکاری هست برای تبدیل این کابل مسی های لعنتی به کافوی یا فیبر به صورت خط مجزا ؟؟؟

یا میشه یک خط کافوی یا فیبر جدید بگیریم از مخابرات ؟؟

اگر هم نمیشه آیا شاتل سرویسش خوبه ؟؟ تا چه میزان در روز اجازه دانلود داریم تا تو طرح تحریم دانلودش قرار نگیریم ؟؟
    حجمی هم اینترنت میده ؟؟ یا همش نامحدوده ؟؟
    تو سایتش که همش نامحدوده !!!!!!
    اینترنت آفتاب چطوره . تعرفه های آفتاب رو میشه بزارید اینجا من سایتی ازش پیدا نکردم که مکربوط به مشهد باشه .

ممنون از همه بر و بچ باحال مشهدی
    سلام همشهری
    منم میخواستم از مخابرات بگیرم اما باید منظر بمونی تا یه روزی بیان خطمونو رو فیبر کننشاتل هم وضعش بدک نیست128 حجمی دارم روزا سرعت دانلودش 150 تا 220 هست شبا هم حدود 60 هست.
    اینو ببین سرویس های حجمیشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم نامحدودشه:
    کد:
    اینم سایت افتاب نمایندگی پارس انلاین تو مشهد:
    کد:
    درباره ابن چون تا حالا از پارس انلاین سرویس نگرفتم نظری ندارم ولی میگن سرعت شبانشو اورده پایین.
    بازم اگه خواستی ببین کافی نی هست تو محلتون اگه هست برو ببین از کجا سرویس گرفته.
    موفق باشی
    بازم سوالی بود درخدمتیم.

3. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشکر مخصوص M.RMe30 عزیز .
    فدات که سریع به درد دل همشهری رسیدی .
    من الان میخوام برم مخابرات منطقه و پی گیر بشم ببینم چطوریاست و چه زمانی ما هم از کافوی استفاده میکنیم والا توی خدمت که به میزان لازم کافور به خورد ما دادند
    خبرش رو حتما میارم . ضمنا بعد از قطعی شدن خبر که اگر این باشه که حالا حالا ها خبری از این خبرها در منطقه ما نیست میریم واسه گرفتم شاتللللللللل . قیمتهاش نسبت به صبا نت که خیلی بهتره . اگر سرویسشم خوب باشه عالیه .
    بازم فداتتتتتتتتتت M.RMe30
    بچه ها اگه اطلاعاتی در مورد شرکتهای دیگه دارید بگید . هرچند فکر میکنم فقط همین 2 تا شرکت سرویس مناسب ارائه میدند .

5. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوباره خدمت مشهدی های گل و گلاب .
    عرض به حضور حضار محترم بنده امروز رفتم مرکز مخابرات منطقه طلاب دم در نگهبانی سلامی و عرض ارادتی کردیم و خواستیم بریم تو که گفت کجا بابا جان . گفتم بابا جان کیه با منی ؟؟؟؟؟؟؟
    گفت آره خلاصه گفتم که من مشکلم اینه و 1 ساعت براش حرف زدم دیگه داشت از دهنم کف میزد بیرون بجای حرف آخر که حسابی متفکرانه به حرفهای بنده گوش داد گفت من که سر در نمیارم برو پیش اون آقا مدیر مرکز مخابراته !!!!!!!!
    گفتم ایول بابا از اون موقع نذاشتی بریم تو حالا که طرف داره میره میگی برو پیش اون . خلاصه دوان دوان جوری که نزدیک بود بخورم زمین خودم و رسوندم خدمت مدیر محترم که داشتند تشریف را برای حضور در جلسه ای مهم میبردند .
    وقتی مدیر محترم داشت درب ماشین پراید را برای نشستن میگشود خودم رو رسوندم و سوالم و مطرح کردم گفت منطقه شما نمیدیمممممممممممممم و عجله ای نشست که برسه به جلسه که دیدیدم ماشین روشن نمیشه و ظاهرا میخواستند هلش بدند تا وشن بشه اما کسی نبود بنابر این جناب مدیر اومدند پایین و شروع به هل دادن کردند و بنده هم تماشا و کلی دلم خنک شد
    با اندکی خشم رفتم پیش نگهبان و با نگاهی غضب آلود بهش فهموندم که جلوی من و نگیره و بزاره برم تو سوالم و بپرسمممممم اونم هیچی نگفت و منم رفتم توووووو .
    خانمی نشسته بود تک و تنها و بدون ارباب رجوع : گفتم خانم این کافوی نوری فرقش با فیبر نوری چیه گفت هیچ فرقی نداره کافوی یک باکسه و فیبر که همه میدونیم .
    گفتم خوب منطقه پایین تر ما که اینترنت کم استفاده میکنند فیبر هستند و ما مس چجوریاست .
    گفت شیر تو شیره دیگه اونجا درخواست خط جدید زیاد بوده مال اونها رو کابل برگردون کردیم و فیبر دادیم .
    گفتم پس ما چیییییییییییی . گفت از مس لذت ببر و از شرکتها اینترنت بگیر که خیلی بهتره .
    گفتم : ااااااااا چجوریاست همه از اینترنت مخابرات لذت میبرند و شما چیز دیگه ای میگی .
    گفت : والا اشتباه میکنی هر روز مشترکین زیادی شکایت از سرعت پایین دارند و چون نمیتونند از شرکتها بگیرند کلی شکایت دارند .
    گفتم : صحت داره وقتی فیبر نوری بشیم دیگه نمیتونیم از شرکتها استفاده کنیم و اگر نت بخوایم مجبوریم از مخابرات بگیریم ؟؟؟؟ گفت : آرییییییی
    گفتم خانم جون مادت یک نگاهی بنداز ببین منطقه ما رو چه زمانی قراره کابل برگردون کنند ؟؟؟؟ با پوزخندی جواب داد و گفت : حالا حالاها باید مس گاز بزنید اما برو خدا رو شکر کن خودم دارم راضی نیستم از سرعتش .
    گفتم : باشه یک سوال دیگه هم دارم ؟؟؟؟؟؟؟ ( خصوصی بید )

خلاصه برو بچی که منطقشون کسی هست که از اینترنت adsl استفاده میکنه یاخودش استفاده میکنه بدونه که منطقشون فیبر نیست و از اینترنت مخابرات خبری نیست پس منتظر فرج مرج نباشه و بره سراغ شرکتها که تا اونجایی که من تحقیق کردم شاتل هم قیمتهاش و هم سرویسش نصبت به دیگران بهتره . 128 بگیرید با هزینه 150 هزار تومان با مودم برای یک سال خودتون رو راحت کنید . سرعت 256 رو هم خوب میده خدایی قیمت 128 صبانت میده . کففففففففففف .
    فقط مونده که دوست عزیزم M.RMe30 که پیشنهاد شاتل رو داد بگه چه مودمی بگیرم بهتره و خودش از چه مودمی استفاده میکنه .

چاکریمممممممممم اما این روشن نشدن ماشین مدیر مخابرات و هل دادنش توسط خودش خیلی حال داد کلا سر حال شدم

7. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عرض به حضور حضار محترم بنده امروز رفتم مرکز مخابرات منطقه طلاب دم در نگهبانی سلامی و عرض ارادتی کردیم و خواستیم بریم تو که گفت کجا بابا جان . گفتم بابا جان کیه با منی ؟؟؟؟؟؟؟
    گفت آره خلاصه گفتم که من مشکلم اینه و 1 ساعت براش حرف زدم دیگه داشت از دهنم کف میزد بیرون بجای حرف آخر که حسابی متفکرانه به حرفهای بنده گوش داد گفت من که سر در نمیارم برو پیش اون آقا مدیر مرکز مخابراته !!!!!!!!
    گفتم ایول بابا از اون موقع نذاشتی بریم تو حالا که طرف داره میره میگی برو پیش اون . خلاصه دوان دوان جوری که نزدیک بود بخورم زمین خودم و رسوندم خدمت مدیر محترم که داشتند تشریف را برای حضور در جلسه ای مهم میبردند .
    وقتی مدیر محترم داشت درب ماشین پراید را برای نشستن میگشود خودم رو رسوندم و سوالم و مطرح کردم گفت منطقه شما نمیدیمممممممممممممم و عجله ای نشست که برسه به جلسه که دیدیدم ماشین روشن نمیشه و ظاهرا میخواستند هلش بدند تا وشن بشه اما کسی نبود بنابر این جناب مدیر اومدند پایین و شروع به هل دادن کردند و بنده هم تماشا و کلی دلم خنک شد
    با اندکی خشم رفتم پیش نگهبان و با نگاهی غضب آلود بهش فهموندم که جلوی من و نگیره و بزاره برم تو سوالم و بپرسمممممم اونم هیچی نگفت و منم رفتم توووووو .
    خانمی نشسته بود تک و تنها و بدون ارباب رجوع : گفتم خانم این کافوی نوری فرقش با فیبر نوری چیه گفت هیچ فرقی نداره کافوی یک باکسه و فیبر که همه میدونیم .
    گفتم خوب منطقه پایین تر ما که اینترنت کم استفاده میکنند فیبر هستند و ما مس چجوریاست .
    گفت شیر تو شیره دیگه اونجا درخواست خط جدید زیاد بوده مال اونها رو کابل برگردون کردیم و فیبر دادیم .
    گفتم پس ما چیییییییییییی . گفت از مس لذت ببر و از شرکتها اینترنت بگیر که خیلی بهتره .
    گفتم : ااااااااا چجوریاست همه از اینترنت مخابرات لذت میبرند و شما چیز دیگه ای میگی .
    گفت : والا اشتباه میکنی هر روز مشترکین زیادی شکایت از سرعت پایین دارند و چون نمیتونند از شرکتها بگیرند کلی شکایت دارند .
    گفتم : صحت داره وقتی فیبر نوری بشیم دیگه نمیتونیم از شرکتها استفاده کنیم و اگر نت بخوایم مجبوریم از مخابرات بگیریم ؟؟؟؟ گفت : آرییییییی
    گفتم خانم جون مادت یک نگاهی بنداز ببین منطقه ما رو چه زمانی قراره کابل برگردون کنند ؟؟؟؟ با پوزخندی جواب داد و گفت : حالا حالاها باید مس گاز بزنید اما برو خدا رو شکر کن خودم دارم راضی نیستم از سرعتش .

خلاصه برو بچی که منطقشون کسی هست که از اینترنت adsl استفاده میکنه یاخودش استفاده میکنه بدونه که منطقشون فیبر نیست و از اینترنت مخابرات خبری نیست پس منتظر فرج مرج نباشه و بره سراغ شرکتها که تا اونجایی که من تحقیق کردم شاتل هم قیمتهاش و هم سرویسش نصبت به دیگران بهتره . 128 بگیرید با هزینه 150 هزار تومان با مودم برای یک سال خودتون رو راحت کنید . سرعت 256 رو هم خوب میده خدایی قیمت 128 صبانت میده . کففففففففففف .
    فقط مونده که دوست عزیزم M.RMe30 که پیشنهاد شاتل رو داد بگه چه مودمی بگیرم بهتره و خودش از چه مودمی استفاده میکنه .

چاکریمممممممممم اما این روشن نشدن ماشین مدیر مخابرات و هل دادنش توسط خودش خیلی حال داد کلا سر حال شدم
    سلام همشهری
    خوب پس تا یکی دو قرن دیگه خط ما مسی باقیست
    هییییییییییییییی مخابرات تنها خوبی که داره نامحدوده قیمتش هم خیلی مناسبه ولی دیگه بی خیال مخابرات.
    مودم که اگه از خودشون بگیری تو مناسبت ها که خواستن هدیه بدن2 یا 3گیگ بیشتر بهت میدن.ولی مودم هاشون 10 تومنی بیشتر از قیمت بازارگرون تر هست.
    اینجارو ببین سایت نماینده شاتل:
    کد:
    موفق باشی.

9. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...عزیز من از مخابرات دارم..........مخابرات سرعت واقعی رو میده.........نه کم نه بیشتر.........
    من خودم همیشه با 32 دان میکنم خیلی کم بشه رو 25 هست خیلی خیلی کم بشه روی 18 19 میچرخه
    این شرکتها هستند که سرعت بیشتری میدند مخابرات سرعتش کم نیست.............سرعت واقعیه
    اونم برای اینه که شرکتها میخوان زود ترافیکتون تموم بشه........اگه از شرکتها بدون محدودیت بگیرین از مخابرات هم بدتره

11. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام...عزیز من از مخابرات دارم..........مخابرات سرعت واقعی رو میده.........نه کم نه بیشتر.........
    من خودم همیشه با 32 دان میکنم خیلی کم بشه رو 25 هست خیلی خیلی کم بشه روی 18 19 میچرخه
    این شرکتها هستند که سرعت بیشتری میدند مخابرات سرعتش کم نیست.............سرعت واقعیه
    اونم برای اینه که شرکتها میخوان زود ترافیکتون تموم بشه........اگه از شرکتها بدون محدودیت بگیرین از مخابرات هم بدتره
    خوب عزیز مشکل اینه که نمیتونیم از مخابرات بگیریم چون خطمون روی کافوی نوری نیست.
    وگرنه مخابرات هم ارزون تره هم نامحدود ولی خوب چاره ای نیست.

13. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برودي شماهم به فيبر تبديل ميشه در برنامه 5 شون هست
    ----------------------------------------------
    از همشهريها كي مباد چت كارش دارم اينجا نميشه ضروريه
    IrGAmeMaster ID:

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب عزیز مشکل اینه که نمیتونیم از مخابرات بگیریم چون خطمون روی کافوی نوری نیست.
    وگرنه مخابرات هم ارزون تره هم نامحدود ولی خوب چاره ای نیست.
    من برا این گفتم که نوشته بود اون زنه گفته سرعتش بده و این حرفا..........
    فکر کنم میخواسته ردت کنی بری که دیگه شکایت و درخواست اینا نکنی..............

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مخلصیم لرد عزیز . خودمونیم عجب اسم توپی انتخاب کردی واسه نام کاربری
    میگم حرف شما کاملا درست اما
    اما داره دیگه !!
    من 4 سال دارم با صبانت کار میکنم و شبهای بسیاری برای مصرف رایگان بیدار موندم و دانلود میکردم اونم با سرعت 120 تا 150 کیلوبایت که توی روز همچین سرعتی واسه دانلود بصورت یکنواخت نداشت و متغییر بود و زیر 100 بود
    حالا شما ترجیح میدی وقتی داری پول میدی اونم ماهی 10 تومان مثلا 2 الی 3 ساعت هم بیشتر با نت کار نداری با سرعت واقعی نهایتا در عین خوشبتخی 32 بچرخی یا نه با سرعت 100 به بالا ؟؟
    خوب معلومه که 100 به بالا حالش بیشتره اصلا کلا میچسبه بدجورم میچسبه . منکه چند ساله با سرعت دارم استفاده میکنم وقتی فکر سرعت پایین میکنم باور کن حالم گرفته میشه .
    دانلودم که قربونش برم از ساعت 1 که همه بیدارند تا خود صبح که بری بخوابی و بیداربشی و بیای خاموش کنی دانلود رایگان داری .

اما خوب اینترنت نامحدود از مخابرات خیلی هوس انگیزه تا ببینیم این بلا کی سر ما نازل خواهد شد .

ولی شما هم به نوعی داری لذتش و میبری . برو حالش و ببر

17. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •