مرسي!
_____
من نفهميدم!ببخشيد
_____
مرسي!
_____
من نفهميدم!ببخشيد
_____
آخه پستشو ندیدم. بعد که پستمو دادم دیدمش. خب حالا میفهمه دیگه. آره تمرین خوبه!!!
چون ممکنه وقتی میاد دعوا تموم شده باشه! من که تا حالا ندیدم برای دعوا پلیس بیارم!!
تایید میشه.
ندیدی واقعا؟ اینقدر باحاله. توی اون شهرس که همشون چینی ان. یه جای secret هست. بعد غیب میشه میره. اما وقتی هست کلی باهاش حرف بزنی برات legend of dragon رو میگه. که تو میتونی برای دیگران تعریف کنی.
راستی اون یارو که گفتم روحشو توی اون کشتیه دیدم. برام یه آهنگ دریایی خوند که من بلد شدم برای دیگران بخونم.
و اینکه یه جایی توی اون شهره که کشتی داره رفتم و رقص آتش رو یاد گرفتم. اما نمیدونم کجا نمایش بدم؟
راستی من هنوز غول چراغ جادو ندیدم. چیکار کنم؟
و اینکه توی همون شهر چینیه که برای مسافرته بعضی جاها توش یه جایی داره برای بودایی ها که برن Meditate کنن. یه یارویی همون اول هستش اما بعد غیب میشه و میره. وقتی هستش میشه ازش نمیدونم چی یاد گرفت. یه بار رفتم بهش گفتم اما رفت. نمیدونم چرا یادم نداد!!! چیکار کنم؟
آره اگر اونو ياد بگيري با تمركز ميتوني يك جاي ديگه ظاهر بشيو اینکه توی همون شهر چینیه که برای مسافرته بعضی جاها توش یه جایی داره برای بودایی ها که برن Meditate کنن.
البته توي همون محوطه اي كه رفتي مثلا ميتوني غيب بشي بري توي حياط
يك خاصيت خوبم كه داره اينه كه نيازهات وقتي تمركز ميكني خالي نميشن![]()
دستت درد نکنه
اطلاعاتم در مورد این سایت زیاد شد
آره. یادش گرفتم. میتونم غیب بشم و یه جای دیگه ظاهر بشم. اما من میخوام مرحله ی بعدش رو از همون آدمه یاد بگیرم. هرجا میرم نیستش دیگه. مرحله بعد منظورم ninja هست.
اون پیرمرد بوداییه رو هم میخوام باهاش دوست شم اما هی غیب میشه میره نمیدونم کجا و دیگه نمیاد.
sims worl war که احتمالا نسخه فارسی هم خواهد داشت تا october 2008 به بازار خواهد آمد
خیلی دوست داشتم بدونم که منبع این خبر (شایعه) از کجاست؟
تازه Sims چه ربطی به تاپیک The Sims 2 داره؟
خوب يك موقع بيا كه غيب نشه
لطفا وقتي خبري ميزاريد لطفا منبع رو هم ذكر كنيدsims worl war که احتمالا نسخه فارسی هم خواهد داشت تا october 2008 به بازار خواهد آمد![]()
یک سوال :
چرا وقتی من پارتی خونگی می گیرم ، پلیس می یاد و پارتی رو به هم می زنه ؟؟؟ یک پیغام می ده و درجه ی پارتی رو می نویسه بعد همه ی مهمونا می رن. در صورتی که هنوز 3 - 4 دقیقه از پارتی مونده.![]()
چون بايد توي يك ساعت معيني پارتي تموم بشه مثلا نبايد خيلي ديروقت بگيري اونوقت پليس مياد همه رو از راه به در ميكنه!
چونكه براي دعوا پليس خبر نميكننچرا وقتي ميان خونه آدم دعوا ميگي پليس بياد پليس طلب كارم ميشه ازت پول ميگيره؟؟؟؟؟؟
پليس فقط مياد دزد ميگيره ( تازه گاهي اوقات دزده پليسه رو لت و پار ميكنه و در ميره!)
به اين ميگن پليسهاي وظيفه شناس![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)