روي سيستمي كه روي آن لينوكس نصب هست يا با سيدي live لينوكس باز كنيد ببينيد باز اجازه دسترسي به شما نميدهد . احتمال وجود ويروس روي سيستم شما هست
روي سيستمي كه روي آن لينوكس نصب هست يا با سيدي live لينوكس باز كنيد ببينيد باز اجازه دسترسي به شما نميدهد . احتمال وجود ويروس روي سيستم شما هست
دوستان من WD MY BOOK 1TR دارم بعد وقتی می خوام کات یا DELETE کنم یه فایلی رو اجازه نمی ده میگه ACCESS IS DNIED و ارور های پرمیشن میده؟
دستکاری هم کردم ولی درست نشد!
چجوری این مشکل حل میشه؟
با سلام:
من يك هارد 1ترابايتي وسترن بلاك دارم .به علت قديمي بودن پاور از تبديل4 سيمه استفاده ميكردم.
متاسفانه هارد مشكل برق پيداكرده وموقع روشن كردن كامپيوتر پاور خاموش مي شود.در صورت
جدا كردن هارد، كامپيوتر با هارد دوم روشن ميشود. مي خواستم بدانم هارد قابل تعمير مي باشد.
و اطلاعات ان از بين نمي رود.
با سلام. صفحات اول تایپیک رو خوندم و همونطور که شما اشاره کردید و خودم هم حدس میزدم، هارد من دچار مشکل شده. که مجبور شدم دو تا از درایوهام رو فرمت کنم و همچنان سرعت کپی کردن فایل روی درایو ها کند و هارد صدا هم میده.
سوال من اینه که باید چکار کنم؟؟ آیا نرم افزار خاصی میتونه مشکل رو برطرف کنه؟؟ یا با پارتیشن بندی مشکل برطرف میشه ؟
با تشکر
هیچ کاری.سوال من اینه که باید چکار کنم؟
در صورت وجود بدسکتور میتوانید از نرم افزار hdd regenerator بهره ببرید.آیا نرم افزار خاصی میتونه مشکل رو برطرف کنه؟
تجربه من : خیرا با پارتیشن بندی مشکل برطرف میشه ؟
دوست عزیز درصورتی که هارد دیسک مدیاش کار کشیده شده باشه و یا مدت طولانی از این هارد استفاده میکنید.
یم امر عادی است
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
هارد را دیگر به برق نزنید.
این هارد باید نزد متخصص برود و چک شود.
وصل دوباره این هارد {در صورت مشکل برد} ولتاژ نامناسبی وارد مدیا میکند که باعث از بین رفتن اطلات میشود.
دوست عزیز.
دقت کنید
هارد دیسک را نزد متخصصی ببرید که تو تعمیرات هارد دیسک تجربه بالایی داشته باشه.
هارد دیسک تعمیراتش با مین گرافیک و .... کاملا جداست و تخصص جداگانه ای میخواد.
Last edited by mehran gorji; 09-08-2011 at 20:12.
هارد دیسک شما ویروس دارد.
Last edited by mehran gorji; 09-08-2011 at 20:10.
پس باید به فکر یه هارد دیگه باشم؟؟هیچ کاری.
یه چیز دیگه اینکه اطلاعات بینهایت مهمی روش داشتم. اما چون هارد معیوب شده زمان خیلی زیادی واسه ریکاوری لازم داره(در حد چند هفته) از نرم افزار های زیادی هم استفاده کردم اما نشد.
واسه اطلاعات هم راه حلی ندارید ؟ بهترین نرم افزار ریکاوری چیه ؟
دوباره تشکر
میتواند به خاطر وجود بدسکتور باشد.(در حد چند هفته)
با نرم افزار hdd regenerator بدسکتورگیری کنید و خبر دهید تا مرحله بعدی را به شما بگویم.
فقط دوست من هنگام بدسکتور گیری اگر 1 یا 2 بار این کار را انجام دادید دیدید هارد مشکل جدی دارد خودتان دیگر دست نزنید.
در هر شرایطی اطلاعات در میاد صحبت سر هزینه است.فعلا شک بالا را بر طرف کنید.واسه اطلاعات هم راه حلی ندارید ؟
بهترین نرم افزار ریکاوری وجود ندارد.بهترین نرم افزار ریکاوری چیه ؟
باید ببینید هارد تو شرایطی است و بر اثر اون شرایط تصمیم گیری میشود این 1 یا 2 نرم افزار برای این بازایابی اطلاعات مناسب است.
موفق باشید
با تشکر، همون دیشب پست ها رو خوندم و نرم افزاری که فرمودید رو دانلود و نصب کردم اما همون مرحله اول در قسمت drive to prosess choose وقتی هر کدوم از هارد هامو انتخاب میکنم ارور میده( unable to console window)
![]()
بچه ها من یه هارد اکسترنال Hitachi گرفتم که هر موقع هارد تو کامپیوتر بالا میاد، همراهش یه درایو سی دی مجازی باهاش باز میشه. من میخوام این درایور رو حذف کنم ولی نمیدونم چطور باید حذفش کرد. با computer mangement هم نتونستم کاری کنم. آیا با نرم افزار خاصی میشه؟ لطفا منو سریعا راهنمایی کنید.
در ضمن این درایور باعث شده که با usb دستگاه دیجیتال تلویزیون مشکل پیدا کنه و هارد رو نخونه و دستگاه خطا بده.
Last edited by pcsoft; 12-08-2011 at 10:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)