تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 327 از 2403 اولاول ... 2272773173233243253263273283293303313373774278271327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشترکین ADSL میتوانند از ساعت 1 صبح الی 8 صبح بصورت رایگان از سرویس استفاده نمایند.جهت استفاده از سرویس شبانه ، مشترکین می توانند در ساعات معین شده با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور زیر به اینترنت متصل شوند.

Username : ADSL

Password : ADSL

نوشته ی بالا متعلق به یکی از سرویس دهنده های شهر من است به نظر شما این یعنی اگر با شرکت قرار داد هم نبندم میتونم ار اینترنت شبانه اونا به طور مجانی استفاده کنم (من هم اکنون مشترک اندیشه هستم)

جریان این چیه ؟؟ واسه رشته ؟؟

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

آقا من دو روزه حجم باقی موندم اصلا تکون نمیخوره . هر چی دانلود میکنم همینطور ثابت هست و کم نمیشه . واسه شما ها هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشترکین ADSL میتوانند از ساعت 1 صبح الی 8 صبح بصورت رایگان از سرویس استفاده نمایند.جهت استفاده از سرویس شبانه ، مشترکین می توانند در ساعات معین شده با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور زیر به اینترنت متصل شوند.

Username : ADSL

Password : ADSL

نوشته ی بالا متعلق به یکی از سرویس دهنده های شهر من است به نظر شما این یعنی اگر با شرکت قرار داد هم نبندم میتونم ار اینترنت شبانه اونا به طور مجانی استفاده کنم (من هم اکنون مشترک اندیشه هستم)
    نه دوست عزیز ! نمی تونی !
    به اولین کلمه یعنی "مشترکین" توجه نکردی ... یعنی فقط کسایی که از اون شرکت اشتراک دارند می تونن شبا رایگان استفاده کنن ... ADSL مثل دایل آپ یا اینترنت هوشمند نیست که فقط با وارد کردن شماره تماس و رمز بتونی وصل شی ! وقتی که از یه شرکت اشتراک ADSL می گیری تو مرکز مخابراتی که خط تلفنتون وصله اونها خدمات ADSL رو به صورت سخت افزاری برای خطتون فراهم می کنن . مثل این می مونه که مثلا تو مخابرات یکی بیاد 2 شاخه خط تلفنتون رو وصل کنه به پریز اینترنت ADSL شرکت اندیشه که تو یکی از اتاقای داخل مخابرات گذاشته شده از قبل!!! یعنی حتما باید این سرویس برای خط شما فعال بشه تا بتونین به سرور اندیشه ( یا هر شرکت دیگه که تو مرکز مخابرات شما تجهیزاتش رو گذاشته ) وصل بشین. یعنی خط ADSL فقط برای خط تلفن شما فعال میشه و مثلا نمی تونین از خونه همسایه که اشتراک ADSL نداره کانکشن بسازین و با یوزر-پسورد خودتون وصل شین ! هر خط مستقل کار می کنه ... در ضمن اگه با یه شرکت اشتراک adsl گرفتی نمی تونی هم زمان برای همون خط از شرکت دیگه هم اشتراک بگیری مگه اینکه به شرکت اولی درخواست جمع آوری اشتراکت رو بدی یا اینکه تو خونه یه خط تلفن دیگه هم داشته باشی .
    در حالی که واسه دایل آپ یا اینترنت هوشمند نیاز به این کار نیست ... یعنی از هر تلفنی که شماره اینترنت دایل آپ رو بگیری سیستمهای مخابرات اتوماتیک شما رو به سرور دایل آپ اون شرکت وصل میکنه . در نتیجه کافیه فقط یه کانکشن بسازین و از هر تلفنی در سطح شهر استفاده کنین .
    Last edited by birak; 01-04-2010 at 18:47.

3. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جریان این چیه ؟؟ واسه رشته ؟؟

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

آقا من دو روزه حجم باقی موندم اصلا تکون نمیخوره . هر چی دانلود میکنم همینطور ثابت هست و کم نمیشه . واسه شما ها هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    آره فعلا حجم اندیشه کم نمی شه ! عیدی 13 ساله ! اما اگه می خوای روزا دانلود کنی خیلی مواظب باش هر دفعه اکانتت رو چک کن یه دفعه درست نشه همه حجمت بر باد نره ...
    اون جریان اینترنت شبانه مجانی هم مال مشترکین همون شرکته! اگه می خوای ازش استفاده کنی باید از جمع اندیشه جدا شی به اونجا کوچ کنی تا بتونی تا 8 صبح مجانی استفاده کنی . پس بهتره وسوسه نشی همین جا بمونی ! 2 ساعت اینترنت مجانی بیشتر ارزششو نداره که در عوضش سرعت روزانت استاندارد بشه !

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه استفاده کنم روز از دانلود حجمم کم نشه مثلا اگه فردا دوروست شد حجمم که کم نمیشه نه ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه استفاده کنم روز از دانلود حجمم کم نشه مثلا اگه فردا دوروست شد حجمم که کم نمیشه نه ؟؟

اگه درست شه که من بد بختم از دیروز تا حال 10 گیگ دانلود کردم صبح .

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درست شه فکر نمیکنم زیاد حجم بره من آخرین باری که این کار رو کردم 1 گیگ دان کرده بودم ولی 50 مگ کم شده بود .

راستی بچه ها دیشب سرعتتون چطور بود 1 به بعد . اندیشه ؟؟؟
    Last edited by pedram9; 01-04-2010 at 21:09.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درست شه فکر نمیکنم زیاد حجم بره من آخرین باری که این کار رو کردم 1 گیگ دان کرده بودم ولی 50 مگ کم شده بود .

راستی بچه ها دیشب سرعتتون چطور بود 1 به بعد . اندیشه ؟؟؟
    معمولا حجمی که تو دوره قاط زدن مصرف کردین کم نمیشه ! اما اگه درست بشه و همون لحظه شما وسط دانلود باشی بقیه حجم رو تا وقتی که دانلودتون تموم بشه حساب می کنه ... مثلا دوستمون که دیروز 10 گیگ دان کرد خیلی بعیده کم شه ... اما اگه مثلا از 2 ساعت پیش درست شده باشه هر چی که در حال دانلودش بودین حجمشو کم می کنه ... به هر حال باید هر یکی 2 ساعت یه بار یا بعد از دانلود هر فایل حجیم یه بار چک کنین تا کلا سرتون نره !

در ضمن الان سرعت هم خیلی خوبه و حدود 200 هست . ( اندیشه 128 خط 3 )

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره سرعت عالیه 240 هست واسه من ( خط 3 )

دیشب دوستان سرعتتون چطور بود ؟؟ واسه من از 30 بالاتر نمیرفت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره سرعت عالیه 240 هست واسه من ( خط 3 )

دیشب دوستان سرعتتون چطور بود ؟؟ واسه من از 30 بالاتر نمیرفت
    اره سرعت من هم نسبت به اون موقع که 24 بود بهتر شده الان 3 روز 150 هست الان هم 150 هست .اندیشه 727 بلوار گیلان

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان..امروز غروب یهو علامت کانکشن کنار ساعت که حدود چند ماه بود سرعت 2 مگ رو نشون میداد روشن شد و عددش یهو تغییر کرد شد 1.4 مگ از همون لحظه تا کنون سرعتم بیشتر از 1.3 مگ بیشتر نشده..تو تنظیمات مودم هم که رجوع کردم دیدم Line Rate - Downstream (Kbps): من که تا دیروز 2044 بود شده 1439 .....به نظرتون سرعت رو دارن میارن پایین ؟؟؟ آخه واقعآ چند ماهی بود که سویچهای 722 رو 2 مگ فیکس شده بود
    Last edited by behnam.sabet; 02-04-2010 at 05:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •