تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 416 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چرا همیشه فک می کنید رین فرشته بوده و کاکاشی ادم پستی بوده که به خاطر اطلاعات کشته
    چرا فک نمی کنید رین جاسوس بوده و کاکاشی مجبور شده بکشتش چون ما چیزی در مورد بچگی رین نمیدونم فقط یه لحظه تو این قسمت اونا
    گفتند که نباید بزارن جنازه رین دست دشمن بیافته حتما دلیلی برای این حرف دارن به نظرتون از چی میترسیدن
    من فک میکنم رین جاسوس بوده زمانی میخواست کاکاشی رو بکشه کاکاشی مجبور شده بکشتش ولی اگه اینجوری بوده پس چرا زتسو گفته هر دو محاصرن فک کنم اون لحضه هنوز رین وانمود میکرده دوسته چند ثانیه قبل اینکه ابتو برسه خواست کار کاکاشی رو تموم کنه که اون اتفاق افتاد
    2-3 تا دلیل داره فک کنم. 1- کاکاشی هی می رفته سر قبر رین بعد از این که رین کشته می شه و گل می بره براش ( برای همین همیشه سر قرارا دیر می کرد، این موضوعو وقتی کاکاشی تازه مسئولیت گروه نروتو اینا رو به عهده داره تو انیم می شه دید.)
    2- قبر رین تو کونوهاست و تو قسمتی که مربوط به شهدای جنگ (افتخار آفرینان ) هست.
    3- حرف توبی که می گه گذاشتی رین بمیره و کاکاشی هیچی بهش نمی گه.

2. این کاربر از Sohi123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

2-3 تا دلیل داره فک کنم. 1- کاکاشی هی می رفته سر قبر رین بعد از این که رین کشته می شه و گل می بره براش ( برای همین همیشه سر قرارا دیر می کرد، این موضوعو وقتی کاکاشی تازه مسئولیت گروه نروتو اینا رو به عهده داره تو انیم می شه دید.)
    2- قبر رین تو کونوهاست و تو قسمتی که مربوط به شهدای جنگ (افتخار آفرینان ) هست.
    3- حرف توبی که می گه گذاشتی رین بمیره و کاکاشی هیچی بهش نمی گه.
    دلیل اولت فک کنم به خاطر افسوس داشتن این کارو میکنه حالا یا علاقه به رین یا قولی که به ابیتو داده

دلیل دومت رو با ایتاچی رد میکنم ایتاچی هم تو کتاب بینگو بود ولی هرکاری که کرده بوده برای کونها بوده پس معکوشم امکان داره به خاطر بعضی مساعل اونجا دفن شه

دلیل سومت هم من نمیفهم توبی گفت تو گذاشتی رین بمیره چه ربطی به خاعن بودن رین داره شاید کاکاشی نخواست بگه رین جاسوس بوده

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تا اونجایی که میدونم و دیدم کسی که جاسوس باشه یا خلاف دهکده عمل کنه توی اون قسمت دفن نمیشه. اصلا به کونوها آورده نمیشه چه برسه به این که بخوان برای اون مراسم خاکسپاری هم برگزار کنن.
    ایتاچی هم جزو همین افراد حساب میشده . درسته که به خاطر دهکده قوم اوچیها رو نابود کرد ولی افراد خیلی کمی از واقعیت خبر دارن . اسمش هم به عنوان یک نینجای فراری و تحت تعقیب ثبت شده بود.
    کاکاشی هم به رین علاقه نداشته . اوبیتو به رین علاقه داشته .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کاکاشی برای اوبیتو میرفت سر اون یادبود.
    یه جا تو سری اول اون زنه که هایاته رو دوست داشت به کاکاشی گفت که شما همیشه برای اوبیتو میومدی اینجا ولی دروغ میگفتی که کسی نفهمه.

منم به این نتیجه رسیدم که رین جاسوس بوده : دی

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تا اونجایی که میدونم و دیدم کسی که جاسوس باشه یا خلاف دهکده عمل کنه توی اون قسمت دفن نمیشه. اصلا به کونوها آورده نمیشه چه برسه به این که بخوان برای اون مراسم خاکسپاری هم برگزار کنن.و نگفته
    ایتاچی هم جزو همین افراد حساب میشده . درسته که به خاطر دهکده قوم اوچیها رو نابود کرد ولی افراد خیلی کمی از واقعیت خبر دارن . اسمش هم به عنوان یک نینجای فراری و تحت تعقیب ثبت شده بود.
    کاکاشی هم به رین علاقه نداشته . اوبیتو به رین علاقه داشته .

درست ولی کاکاشی به خاطر ابیتو این کارو میکرده دوما این موضوع جاسوس بودنو فقط کاکاشی میدونسته و به کسی هم نگفته پس دلیلی نداره با افتخار اونجا دفن نشه ایتاچی هم به جای اینکه به بزرگی ازش یاد کنن به پستی ازش یاد میکنن رین نقطه معکوسه بجای اینکه پستی ازش یاد کنن به خوبی ازش یاد میکنن اونجا به غیر از کاکاشی کسی نبود که اینو بفهمه و کاکاشی هم مخفی کرده
    Last edited by yanin; 11-10-2012 at 17:23.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

پس بیخود نبوده مادارا اوبیتو رو انتخاب کرده عجب جانوری شد یهو! بحث مانگکیو نیستا کلا اوبیتو دید رین مرده وحشی شد

ولی همچنان زورم میاد چرا مانگکیوی خودش رو از کاکاشی پس نگرفت تا هم تکنیک خودش کامل تر شه هم بعدا کیشی نوجتسو نخوره...؟!!
    تصور کنید ترکیب مانگکیو ها چی میشه! دیگه توبی میتونست از دور هم اجسام رو منتقل کنه و مجبور نبود تماس برقرار کنه!! woooh !

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

پس بیخود نبوده مادارا اوبیتو رو انتخاب کرده عجب جانوری شد یهو! بحث مانگکیو نیستا کلا اوبیتو دید رین مرده وحشی شد

ولی همچنان زورم میاد چرا مانگکیوی خودش رو از کاکاشی پس نگرفت تا هم تکنیک خودش کامل تر شه هم بعدا کیشی نوجتسو نخوره...؟!!
    تصور کنید ترکیب مانگکیو ها چی میشه! دیگه توبی میتونست از دور هم اجسام رو منتقل کنه و مجبور نبود تماس برقرار کنه!! woooh !

من فکر کنم مادارا بخاطر قابلیت استفاده از موکتون اونو انتخاب کرده ولی خوب اگه ابیتو تکنیکش کامل میشد دنیا هم به پایان میرسید اون موقعه فک نکنم حتی مادارا ادو تنسه هم میتونست حریفش شه

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

حالا به نظرتون موکتون قوی تر یا جینتون؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکاشی برای اوبیتو میرفت سر اون یادبود.
    یه جا تو سری اول اون زنه که هایاته رو دوست داشت به کاکاشی گفت که شما همیشه برای اوبیتو میومدی اینجا ولی دروغ میگفتی که کسی نفهمه.

منم به این نتیجه رسیدم که رین جاسوس بوده : دی
    کاکاشی وقتی در مبارزه با پین کشته شد وقتی روحش به برزخ رفت , گفت که : اوبیتو - رین متاسفم که نتونستم شما رو نجات بدم و حالا میتونم به شما ملحق بشم.
    پس این نشون میده که رین جاسوس نبوده و کاکاشی بخاطر اون کاری که کرده متاسفه . در ضمن کاکاشی نسبت به رین حسی نداشت و این رین بود که کاکاشی رو دوست داشت.
    ولی اوبیتو به رین علاقمند بود .

ولی عجب چیزی شد این اوبیتو . بچه بوده به همچین قدرتی رسیده . حالا و در شرایط فعلی وحشتناک تر هم میشه .

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اخه یه سری میگفتن اگر توبی همون اوبیتوئه چطور تونسته با میناتو بجنگه ولی الان معلوم شد که بی دلیل نبوده

البته از حق نگذریم ژن هاشیراما هم خودش یَلیه! هم باعث میشه طرف سریعتر رشد کنه و هم تو استفاده از تکنیک های خودش قویتر بشه

با این حال دارم شدید حرص میخورم که اگر اوبیتو مانگکیوش تکمیل بود تو همون جنگ با میناتو از دور منتقلش میکرد و مجبور نبود لمسش کنه و اونطوری راسنگان بخوره
    عجـــــــــب......

13. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •