با سلام
خوش آمدید.
دوست عزیزم سوالتون رو اینجا مطرح کنید
اورژانس سیستم های آلوده
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
خوش آمدید.
دوست عزیزم سوالتون رو اینجا مطرح کنید
اورژانس سیستم های آلوده
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نداره.
بالای 5000 تا کاراکترو قبول نمیکنه.
باید کمتر از 5000 باشه. منم زیاد واسم پیش اومده.
نه بابا 5000 تا کجا بودبالای 5000 تا کاراکترو قبول نمیکنه.
باید کمتر از 5000 باشه. منم زیاد واسم پیش اومده.
میگم 500 تا حرف هم باشه همین مشکل پیش بیاد ... (ضمن اینکه محدودیتش تو پیغام پروفایل 1000 تا و تو گروهها 2000 تاست ...)
یه باگه که ظاهراً فقط واسه من پیش اومده : دی
دوستان وقتی چیزی مینویسم زیرش یه خط قرمزمیادچیکارکنم رواعصابمه خیلی![]()
مرورگرتون چیه ؟!
توی اپرا، باید روی نوشتهی خط قرمز دارتون رایت کلیک کنید و گزینهی Check Spelling رو تیکشو بردارید ...
اگه مرورگرتون چیز دیگه است، بگید تا راهش رو پیدا کنیم ...
سلام
این تاپیکی که من زدم کجا رفته ؟
شبیه ساز عمل جراحی - Chirurgie Simulator
این یک بازی هست و من بدون مشکل اون رو در قسمت بازی های کامپیوتری معرفی کردم ولی پس از چند دقیقه تاپیک رو به ناکجا آباد منتقل کردند !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کریمی گرامی با مدیران همون انجمن مطرح بفرمایین یا در انجمن انتقادات و پیشنهادات.
بابک خان ،
با کلیه مدیران انجمن بازی موضوع رو درمیون گذاشتم ولی تاکنون هیچ جوابی دریافت نکردم !
داداش اینجا اگه دیدی مدیری جواب سوالت رو داد برو خدا رو شکر کن . { البته جسارت نشه بابک خان . بیشتر منظورم مدیران بخش بود }
خود من 200 بار از مدیران سوال کردم که هیچ جوابی نگرفتم ولی خوشبختانه کارم مثل تو نبود و از دوستانه نزدیکم جوابش رو گرفتم .![]()
همونطور که میبینید این صفحه وجود نداره در حال حاضر . برای پیگیری به ادمین سینا پی ام بدید برای پیگیری.Babak, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد
علیک سلام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)