خوش اومدی.![]()
خوش اومدی.![]()
خوش اومدی D:![]()
![]()
البته قلعه نوعی هم یکم تو انتخاب نفراتش اشتباه کرد
این دایی دلشو به بازی با فلسطین و قطر خوش کرده یک حریف تدارکاتی درست و حسابی نداشتیم![]()
اين مهاجم برزيلي تكليفش چيه ؟ قرارداد ميبنده با استقلال يا نه
مرسی حاجی و امیرخان . دمتون گرم خوب علی دایی را ادب کردید . البته دایی ... تر از این حرفهاست
علیرضا (alireza001199) متأسفانه نمیتونه به انجمن دسترسی داشته باشه، خودتون بهتر میدونید چرا..
نمیخواست از پیش بینی عقب بیفته، به من گفت که پیش بینیش رو اعلام کنم..
استقلال 3 - 2 سپاهان
پیش بینیش هم ثبت شد..
علی جان، به تاپیک خودت خوش اومدی..
قلعه نوعی بااشتباهات فصل پیش که برااستقلال پیش اومد ترکیبو چیده اگرناصرحجازی به ترکیب سال قبل یعنی دوره صمدمرفاوی هم کاری نداشت الان کلی جلو بودیم![]()
با گذشت زمان، استقلال هم به ترکیب ایده آلش میرسه.. شکست نتنها جزئی از فوتباله، بلکه جزئی از زندگی هم هست..
شکست، نردبان ترقی است..
پس از هر تاریکی،روشنائیست..
چی گفتم![]()
قلعه نويي در گفت و گو با فارس:
اظهاراتم در مورد دايي به خاطر نگراني از منافع استقلال بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل نگراني از منافع تيم آنگونه در مورد دايي صحبت كردم.
امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تيم استقلال شرايط خوبي دارد و بازيكنان متحد شده اند تا يكشنبه سپاهان را شكست دهند. در تيم ما فقط ابراهيم تقي پور مصدوميت جزيي دارد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در خصوص جدل لفظي با علي دايي و نگراني هوادارن استقلال از اين كه وي به حاشيه برود، گفت: تمام دعواي من بخاطر منافع استقلال است. نگران اين هستم كه تيم در بازي هاي ليگ با كمبود بازيكن مواجه شود و منافع استقلال به خطر افتد.
وي تاكيد كرد: هواداران نگران من نباشند. تمام دغدغه من استقلال و موفقيت اين تيم است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)