تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 399 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

کاووسی دیگه ... کسی که این برنامرو داده

شی گرا که میاد از کپسوله سازی و خیلی خفن درس میده همه ماتو مبحوتن
    گرافیک که برداشته 200 صفحه از دو بعدی درس داره که همش ریاضی هست و تازه شروع کرده بود بره بخش 3 بعدی
    زبان تخصصی هم که استادش میاد میگه باید ازتون سخت بگیریم و میخواد میان ترم بگیره
    شیوه که هیچی میاد میگه یک موضوع باید انتخاب کنید تایید شد فایل متنی بفرستید تایید شد پاور پوینت بعد تایید شد بیایید کنفرانس بدید ....
    دیفرانسیل میاد یک فرمول مینویسه میگه بشینید حالا حل کنید ....
    زبان ماشین هم که میگه مگه شما تایپیستید؟ بیاد بشینید برنامه بنویسید سر امتحان ... اونم نه اونایی که تو کتابه و خودم گفتم بلکه میخوام بشینم با حوصله سوال طرح کنم
    راستی میگید جمعه از ساعت 8 تا 4:30 دانشگاه هستیم اینقد افتضاح برنامه ریزی کردن که از ساعت 10 تا 1 بیکاریم ... درساشونم تو این ساعت نیست که بریم ....
    اون که هیچی شهرش داغون .... بیکاریم هیجا نداره بریم بچرخیم
    هفته دیگه میرم انصراف میدم
    با معدل 17 از دماوند اومدم بیرون اینا اعصاب مارو ریختن بهم
    بهشت ایران دماونده .... برم از بهمن اونجا راحت شم ..... هفته دیگه هم میرم از این خراب شده انصراف میدم
    حتی حاظر نیستم یک واحد گرمسارو ببرم دماوند تطبیق بزنم ...
    من به این نتیجه رسیدم جز دماوند دیگه هیجا درس نخونم
    حسابی دلت پره. درکت میکنم چی کشیدی.گرمسار هیچی نداره شهرش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

حسابی دلت پره. درکت میکنم چی کشیدی.گرمسار هیچی نداره شهرش
    یه ترم رفتیم پیر شدیم به خدا راستت بیابونه سمت چپت کویر البته خریت خودمه 2 باری که کنکور شرکت کردم اولیو زدم شهریار دومیو قزوین اگه دماوند زده بودم راحت اونجا بودم
    تا 3 نشه بازی نشه دیگه از جاده توپ افتادیم تو جاده آزادگان

راستی چیزی که عجیبه اینقد تعداد داوطلب کم شده حوزه به جای علوم تحقیقات شده مجتمع نیایش تهران مرکزی
    بعد امتحانا قبلن دو نوبت بوده همه شدن صبح
    پیش به سوی شهریه ثابت 630
    شدیم شدیم نشدیم هم میریم گرمسار تا آخر
    Last edited by Ali_N8; 16-12-2011 at 11:45.

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

یه ترم رفتیم پیر شدیم به خدا راستت بیابونه سمت چپت کویر البته خریت خودمه 2 باری که کنکور شرکت کردم اولیو زدم شهریار دومیو قزوین اگه دماوند زده بودم راحت اونجا بودم
    تا 3 نشه بازی نشه دیگه از جاده توپ افتادیم تو جاده آزادگان

راستی چیزی که عجیبه اینقد تعداد داوطلب کم شده حوزه به جای علوم تحقیقات شده مجتمع نیایش تهران مرکزی
    بعد امتحانا قبلن دو نوبت بوده همه شدن صبح
    پیش به سوی شهریه ثابت 630
    شدیم شدیم نشدیم هم میریم گرمسار تا آخر
    ما رفتیم امروز شهرک غرب دانشکده علوم سیاسی تهران جنوب. 50 نفر داوطلب سخت افزار اومده بود امتحان بده.
    دفترچه اختصاصی که دادن 10 دقیقه بعد کل کلاس پاشودن رفتن بیرون.

یارو کاغذ مینداخت جلو من میگفت برسون. الکی الکی از مجبور شدیم انصراف بدیم از کارشناسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ما رفتیم امروز شهرک غرب دانشکده علوم سیاسی تهران جنوب. 50 نفر داوطلب سخت افزار اومده بود امتحان بده.
    دفترچه اختصاصی که دادن 10 دقیقه بعد کل کلاس پاشودن رفتن بیرون.

یارو کاغذ مینداخت جلو من میگفت برسون. الکی الکی از مجبور شدیم انصراف بدیم از کارشناسی
    کجا بودی؟
    من مجبورم فعلآ انصراف رو بیخیال شم ... تابستون ترکونده بودم ولی این کنکورو گیج زدم همرو سفید دادم ...فقط یک تست و زدم که صحیح شه برگم .. یا بهمن میرم دماوند یا اینکه تا آخر باید ب گرمسار بسازم
    حواسم بود همه داشتن 10 20 30 40 میکردن ... همه هم زده بودن نواحی تهران ....مخصوصآ دیدم خیلیا زدن رودهن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این سری سخت تر از تابستون بود. منم خیلی کمتر زدم.

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

کجا بودی؟
    من مجبورم فعلآ انصراف رو بیخیال شم ... تابستون ترکونده بودم ولی این کنکورو گیج زدم همرو سفید دادم ...فقط یک تست و زدم که صحیح شه برگم .. یا بهمن میرم دماوند یا اینکه تا آخر باید ب گرمسار بسازم
    حواسم بود همه داشتن 10 20 30 40 میکردن ... همه هم زده بودن نواحی تهران ....مخصوصآ دیدم خیلیا زدن رودهن
    من طبقه 4 بودم تازه بغل دستی میگفت برسون
    اصلا تهران برا کامپیوتر پذیرش نداشت.من حساب کردم سر انگشتی 50 نفر سخت افزار اومده بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من طبقه 4 بودم تازه بغل دستی میگفت برسون
    اصلا تهران برا کامپیوتر پذیرش نداشت.من حساب کردم سر انگشتی 50 نفر سخت افزار اومده بود.
    منظورم اینه از کجا انصراف دادی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

دوستان یه سوال:امکان ثبت نام در دانشگاه غیر انتفاعی در حال حاضر امکانش هست(تکمیل ظرفیت)با توجه به اینکه زمانش تموم شده؟؟؟

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

گرافیک که برداشته 200 صفحه از دو بعدی درس داره که همش ریاضی هست و تازه شروع کرده بود بره بخش 3 بعدی
    شیوه که هیچی میاد میگه یک موضوع باید انتخاب کنید تایید شد فایل متنی بفرستید تایید شد پاور پوینت بعد تایید شد بیایید کنفرانس بدید ....
    زبان ماشین هم که میگه مگه شما تایپیستید؟ بیاد بشینید برنامه بنویسید سر امتحان ... اونم نه اونایی که تو کتابه و خودم گفتم بلکه میخوام بشینم با حوصله سوال طرح کنم
    راستی میگید جمعه از ساعت 8 تا 4:30 دانشگاه هستیم اینقد افتضاح برنامه ریزی کردن که از ساعت 10 تا 1 بیکاریم ... درساشونم تو این ساعت نیست که بریم ....
    بهشت ایران دماونده .... برم از بهمن اونجا راحت شم ..... هفته دیگه هم میرم از این خراب شده انصراف میدم
    خب علی تو که مشکل خدمت نداری عشقت کشید میری نکشیدم نمیری ! :|
    منم که میبایست اینم از دست ندم :(
    انصافا مسافت راهی رودهن و دماوند بهتره از گرمسار ، حاضرم همین استادای تخیلی برن دماوند و رودهن ولی مجبور نباشم این جاده گرمسارو برم و سفر شهری ترافیک افسریه :|

اما کنکور بنظرم از سری قبل یه کم آسونتر شده بودا !!! البته زبانش و تخصصی هاش! ولی به عکس ادبیات و معارف خیلی کم زدم زبانارو تا تونستم زدم البته اونایی که مطمئن بودم !!!
    بغل دستیم آخرش که میخواس بره تازه ازم پرسید نمره منفی نداره که ؟! مرده 40 ساله ! گفتم چرا داره مگه اسم فامیله که نداشته باشه

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

دوستان یه سوال:امکان ثبت نام در دانشگاه غیر انتفاعی در حال حاضر امکانش هست(تکمیل ظرفیت)با توجه به اینکه زمانش تموم شده؟؟؟
    بستگی داره به این که پر شده باشه یا ظرفیت نداشته باشه دوست عزیز
    من جای شما بودم اولا که زودتر از اینا اقدام میکردم ، بعدم سریع تلفن میکردم به دانشگاه مد نظرم که اگه ظرفیت داره سریع برم که ترم بهمنو از دست ندم !

10. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها نتايج كارداني به كارشناسي ناپيوسته آزاد كي اعلام ميشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •