حسابی دلت پره. درکت میکنم چی کشیدی.گرمسار هیچی نداره شهرش
![]()
حسابی دلت پره. درکت میکنم چی کشیدی.گرمسار هیچی نداره شهرش
![]()
یه ترم رفتیم پیر شدیم به خداراستت بیابونه سمت چپت کویر
البته خریت خودمه 2 باری که کنکور شرکت کردم اولیو زدم شهریار دومیو قزوین
اگه دماوند زده بودم راحت اونجا بودم
تا 3 نشه بازی نشه دیگهاز جاده توپ افتادیم تو جاده آزادگان
راستی چیزی که عجیبه اینقد تعداد داوطلب کم شده حوزه به جای علوم تحقیقات شده مجتمع نیایش تهران مرکزی
بعد امتحانا قبلن دو نوبت بوده همه شدن صبح
پیش به سوی شهریه ثابت 630
شدیم شدیم نشدیم هم میریم گرمسار تا آخر
Last edited by Ali_N8; 16-12-2011 at 11:45.
ما رفتیم امروز شهرک غرب دانشکده علوم سیاسی تهران جنوب. 50 نفر داوطلب سخت افزار اومده بود امتحان بده.
دفترچه اختصاصی که دادن 10 دقیقه بعد کل کلاس پاشودن رفتن بیرون.
یارو کاغذ مینداخت جلو من میگفت برسون. الکی الکی از مجبور شدیم انصراف بدیم از کارشناسی
کجا بودی؟
من مجبورم فعلآ انصراف رو بیخیال شم ... تابستون ترکونده بودم ولی این کنکورو گیج زدم همرو سفید دادم ...فقط یک تست و زدم که صحیح شه برگم .. یا بهمن میرم دماوند یا اینکه تا آخر باید ب گرمسار بسازم
حواسم بود همه داشتن 10 20 30 40 میکردن ... همه هم زده بودن نواحی تهران ....مخصوصآ دیدم خیلیا زدن رودهن
این سری سخت تر از تابستون بود. منم خیلی کمتر زدم.
من طبقه 4 بودم تازه بغل دستی میگفت برسون
اصلا تهران برا کامپیوتر پذیرش نداشت.من حساب کردم سر انگشتی 50 نفر سخت افزار اومده بود.
منظورم اینه از کجا انصراف دادی؟
دوستان یه سوال:امکان ثبت نام در دانشگاه غیر انتفاعی در حال حاضر امکانش هست(تکمیل ظرفیت)با توجه به اینکه زمانش تموم شده؟؟؟
خب علی تو که مشکل خدمت نداری عشقت کشید میری نکشیدم نمیری ! :|
منم که میبایست اینم از دست ندم :(
انصافا مسافت راهی رودهن و دماوند بهتره از گرمسار ، حاضرم همین استادای تخیلی برن دماوند و رودهن ولی مجبور نباشم این جاده گرمسارو برم و سفر شهری ترافیک افسریه :|
اما کنکور بنظرم از سری قبل یه کم آسونتر شده بودا !!! البته زبانش و تخصصی هاش! ولی به عکس ادبیات و معارف خیلی کم زدم زبانارو تا تونستم زدم البته اونایی که مطمئن بودم !!!
بغل دستیم آخرش که میخواس بره تازه ازم پرسید نمره منفی نداره که ؟!مرده 40 ساله !
گفتم چرا داره مگه اسم فامیله که نداشته باشه
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
بستگی داره به این که پر شده باشه یا ظرفیت نداشته باشه دوست عزیز
من جای شما بودم اولا که زودتر از اینا اقدام میکردم ، بعدم سریع تلفن میکردم به دانشگاه مد نظرم که اگه ظرفیت داره سریع برم که ترم بهمنو از دست ندم !
بچه ها نتايج كارداني به كارشناسي ناپيوسته آزاد كي اعلام ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)