تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 342 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

سلام
    شما برای حل مشکل خودتون به این انجمن نمی آیید ...
    بلکه به این خاطر مشکل خودتون رو اینجا بیان میکنید که اگر احیانا فرد دیگری نیز این مشکل رو داشت استفاده کنه ...
    پس به نظر من بهتره اینجا بیان کنید تا بقیه نیز استفاده ببرند ...
    هدف از آمدن به اين انجمن از قرار زير است :
    1- حل كردن مشكلات يا سوالات يا ابهامات خود
    2-در مواردي مشكلي نيست و احيانا هدف از مشاركت در بحث دادن آگاهي و حل مشكلات ديگران است
    3-در مواردي هدف از مشاركت ، رسيدن به 2 مورد بالا بصورت توامان است .
    به نظر من حتما لزومي نداره كه فقط به مورد 3 دست پيدا كنيم ، شايد كسي بخواد سوالات سطحي و يا متعددي بپرسه كه از حوصله تاپيك خارج باشه به همين خاطر از اين روشي كه دوستمون استفاده كرد جلو مياد تا به نتيجه برسه ( ظاهرا اين دوستمون خيلي مبتدي بودن كه از اين روش استفاده كردن) . به هر حال مشكلي نيست .
    ضمنا آزادي بيان را رعايت كنيد و پست هايي كه خلاف قوانينتون نيستو پاك نفرماييد !
    (beny جان من تو اون پست شوخي كردم از دستم ناراحت شدي ؟)

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم
    یه سوال دارم، وقتی به حالت نمایش میرسه صدای مکالمه بین کاراکترها رو ندارم و فقط یه موزیک پخش میشه، توی تنظیمات هم چک کردم و مشکلی نبود، میخواستم بدونم مشکل از بازی منه یا اینکه کلا سیستم بازی اینجوریه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم
    یه سوال دارم، وقتی به حالت نمایش میرسه صدای مکالمه بین کاراکترها رو ندارم و فقط یه موزیک پخش میشه، توی تنظیمات هم چک کردم و مشکلی نبود، میخواستم بدونم مشکل از بازی منه یا اینکه کلا سیستم بازی اینجوریه
    برای شنیدن دیالوگ ها - در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:

Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
    و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.

4. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    مشکل حل شد

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام دوستان من دوباره دچار مشکل شدم به نظرم از من میخواد کگه با دونفر حرف بزنم ولی وقتی میرم یشه اون دونفر حرف نمیزنه باهاشون اولایه بازیه عکسش رو گرفتم کسی میتونه کمکم کنه؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دوباره دچار مشکل شدم به نظرم از من میخواد کگه با دونفر حرف بزنم ولی وقتی میرم یشه اون دونفر حرف نمیزنه باهاشون اولایه بازیه عکسش رو گرفتم کسی میتونه کمکم کنه؟
    دوست عزیز اونجا باید بری رو اونا با دکمه F زوم کنی
    بعد بشینی روی یکی از صندلیهای اون اطراف
    بعد از نشستن دکمه E رو بزن تا به صحبتاشون گوش کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا این بازی تا اخر همینطوری خسته کننده و تکراری هست (نظر شخصی) . یعنی همش باید یه سری ادم رو ترور کنی و یه پر رو به خونشون آغشته کنی و در این میان هم میتونی به سری ماموریتهای فرعی هم انجام بدی ؟
    همش از برجها بالا بری و نقشه آپدیت کنی . من که تا مموری 4 رفتم همین بود . آیا بعدش تغییر خاصی میکنه ؟
    اوایل همش ملت رو نجات میدادم و جیب میزدم و با Informer کار میکردم . دیدم داره تکراری میشه بیخیاله فرعی ها شدم . برا شمام اینطوری به نظر میاد ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آیا این بازی تا اخر همینطوری خسته کننده و تکراری هست (نظر شخصی) . یعنی همش باید یه سری ادم رو ترور کنی و یه پر رو به خونشون آغشته کنی و در این میان هم میتونی به سری ماموریتهای فرعی هم انجام بدی ؟
    همش از برجها بالا بری و نقشه آپدیت کنی . من که تا مموری 4 رفتم همین بود . آیا بعدش تغییر خاصی میکنه ؟
    اوایل همش ملت رو نجات میدادم و جیب میزدم و با Informer کار میکردم . دیدم داره تکراری میشه بیخیاله فرعی ها شدم . برا شمام اینطوری به نظر میاد ؟
    به نظر من هم همین طوریه ، تبلیغاتش آدم رو بد جودری میگیره ولی خود بازی همش تکراریه هیجان خاصی هم نداره

مثلا من تبلیغش رو که میدیدم فکرشم نمیکردم که توی لابلاتوار و این حرفها باشه اصل بازی و اینکه دمو هاش خیلی اعصاب میزنه ، من نخوام فک زدن های اینها رو دو بار ببینم باید چی کار کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان عزیز یکی از ایراداتی که به Assassins Creed گرفته می شد این بود که ماموریت ها تنوع زیادی نداشتند و تا حدودی خسته کننده بودند
    مثلا جیب بری و استراق سمع که جز مهم ترین ماموریت ها بود
    اما خیلی ها از جمله من عاشق همین گیم پلی شدند و من واقعا از این بازی لذت بردم
    اما باید در جواب دوستمون بگم که بله روند بازی تقریبا همین طور پیش میره و تغییر خاصی نمی کنه و دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره
    برای هر ماموریت که در یک شهر اتفاق میفته باید به بالای برج ها برید که View Point نامیده میشن و یک قسمت از Map رو Update کنید بعد از انجام این کار یک سری ماموریت روی Map ضاهر میشه که با انجام همین 1-2 ماموریتی که ظاهر میشه مقدمات مبارزه با Boss فراهم میشه و لازم نیست که تمام Map رو آپدیت کنید چون تعداد View Point ها زیاده
    اما Ubi Soft قول داد که بسیاری از این ایرادات رو در نسخه ی دوم بر طرف کنه پس من بهتون پیشنهاد می دم که اول AC1 رو تموم کنید و بعد از اون بلافاصله سراغ شاهکار دنیای گیم Assassins Creed II برید و یک بازی فوق العاده رو تجربه کنید
    چیزی که در Assassins Creed 1 بیشتر گیمر رو تحت تاثیر قرار میده داستان سنگین و بسیار جالب بازی هست و برای اینکه پیوستگی های بین نسخه ی 1 و 2 رو از دست ندید حتما نسخه ی 1 رو تموم کنید

11. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان عزیز یکی از ایراداتی که به Assassins Creed گرفته می شد این بود که ماموریت ها تنوع زیادی نداشتند و تا حدودی خسته کننده بودند
    مثلا جیب بری و استراق سمع که جز مهم ترین ماموریت ها بود
    اما خیلی ها از جمله من عاشق همین گیم پلی شدند و من واقعا از این بازی لذت بردم
    اما باید در جواب دوستمون بگم که بله روند بازی تقریبا همین طور پیش میره و تغییر خاصی نمی کنه و دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره
    برای هر ماموریت که در یک شهر اتفاق میفته باید به بالای برج ها برید که View Point نامیده میشن و یک قسمت از Map رو Update کنید بعد از انجام این کار یک سری ماموریت روی Map ضاهر میشه که با انجام همین 1-2 ماموریتی که ظاهر میشه مقدمات مبارزه با Boss فراهم میشه و لازم نیست که تمام Map رو آپدیت کنید چون تعداد View Point ها زیاده
    اما Ubi Soft قول داد که بسیاری از این ایرادات رو در نسخه ی دوم بر طرف کنه پس من بهتون پیشنهاد می دم که اول AC1 رو تموم کنید و بعد از اون بلافاصله سراغ شاهکار دنیای گیم Assassins Creed II برید و یک بازی فوق العاده رو تجربه کنید
    چیزی که در Assassins Creed 1 بیشتر گیمر رو تحت تاثیر قرار میده داستان سنگین و بسیار جالب بازی هست و برای اینکه پیوستگی های بین نسخه ی 1 و 2 رو از دست ندید حتما نسخه ی 1 رو تموم کنید
    در کل چند تا شهر هست ؟
    من الان دو تاشو باز کردم و دو نفر رو هم کشم که خونشونو مالیدم به پر . اونها همون باس ها هستند ؟ یا باس یکی دیگست ؟
    کلی هم آدم نجات دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •