نه دوتا سی پی یو نمیشه. مادربردت رو بگو سی پی یوی پر سرعت پیشنهاد بدیم. البته اگه ساپورت کنه وگرنه باید باید مادربرد رو هم ارتقاء بدی.
نه دوتا سی پی یو نمیشه. مادربردت رو بگو سی پی یوی پر سرعت پیشنهاد بدیم. البته اگه ساپورت کنه وگرنه باید باید مادربرد رو هم ارتقاء بدی.
دوست عزیز ایا راهی هستش بدونه اینکه کیس رو باز کنم مدل مادبرد رو متوجه بشم؟
این برنامه رو دانلود کن و مشخصات سیستم رو ببین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله بعضي نرم افزارها مثل pcwizard و cpu-z و . . .
سلام. به وسیله ی نرم افزار cpu-z یا pcwizard و ....
می تونی مدل مادربرد و سایر قطعات رو بفهمی.
سلام. اگر می خوای برای مادربردت زیاد هزینه کنی ، بهتره asus maximusformulla رو بگیری که جزء بهترین مادربرد ها با چیپست x38 هست و کاراییش از اکثر p45 ها بالا تره و می تونی اون رو تا 535 مگاهرتز اورکلاک کنی.فکر کنم قیمتش حدود 260 باشه.
مدل مادربرد msi ms-7043 هستش
خب وقتي منبعي نيست بهترين منبع همين فرومهاي خارجي هستند ديگه وقتي يك نفر ميياد توي يكي از پر بيننده ترين فرومهاي دنيا ميگه كه من نتونستم Q6600 رو با 1.45 ولت بيشتر از فركانس 3300 روي P5Q اور كنم اگه چرند بگه هزار نفر ميتوپند بهش.
در ضمن رم DDR2-1066 رو خيلي راحت ميشه تا 1400 و حتي بيشتر اور كرد نيازي به رمهاي خيلي حرفه اي هم نيست. من واست رم DDR2-800 رو هم تا 1400 اور ميكنم كاري نداره ولت بده تايمينگ رو دستكاري كن اور ميشه.
نه P45 قويتر و جديدتر از P35 هست. اما هر مادبرد P45 از هم مادبرد P35 بهتر نيست.جناب Professor Masoud
با توجه به صحبت های دوستان و همچنین صحبت های خود شما تکنولوژی P35 قویتر و جدیدتر هستش پس بنابراین مدل Biostar
TP35D2-A7 همونطور که از مدلش پیداش دارای این چیپست و قیمت حدود 90 تومن هستش ..
آیا من اشتباه میکنم یا اینکه قیمت این مین بالاتر از این حرفاس .
یعنی کلا میخوام بدونم کیفیت کاری مین بورد های بیواستار در قیاس با اون دو تا غول در چه حدی هست ؟ آیا اصلا قابل قیاس هستن ؟؟
بله X38 بهتر از P45 هست ولي P45 جديدتره.سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟
خيلي به ندرت پيدا ميشه مثلا يه مادبرد از اينتل هست كه فقط هم QX9750 ميخوره الان ديگه تعداد هسته هاي پردازنده زياد شده بنابراين مادبرد چند پردازنده اي نميزنندوستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
راستش یکم دور از ذهن به نظر میاد برا همین تا بحال مطرح نکرده بودم.
میخواستم بدونم ایا مادربوردی هستش که دو تا cpu بخوره؟
یا اینکه ایا میشه دو تا مادربورد رو با هم مرتبط کرد؟
فقط قصدم این هستش که سرعت سیستم بالا بره؟
ایا واقعا اینکار عملی هستش؟
اگر بخواي پردازش موازي انجام بدي ميتوني دوتا كيس رو از طريق كابل شبكه به هم وصل كني تا سرعتت بيشتر بشه.
Last edited by MicroSystem; 18-08-2008 at 22:08.
مادربردت مال عهد تيركمون هست
AGP
سوكت 487
رم DDR
همه از رده خارج شدند نه Cpu واسه اين مادبرد هست نه گرافيك خوب و نه رم مناسب
باید بگم که اولأ رم 1066 وجود خارجی ندارند و اورکلاک شده ی مدل های 800 هستن.(طبق استاندارد های jdec بیشترین فرکانس رم ddr2 800 هست.)من که تا حالا نشنیدم که یک رم ddr2 در فرکانس 1225 کار کنه ، چه برسه به 1400.
ولتاژ هم تا یک جا جواب می ده(مثل این که در اور کلاک وارد نیستی) و بیشتر از اون بی فایده هست و باعث استهلاک رم می شه. من رم بالیستیکس دارم و در ولتاژ 2.5 تا 1150 اور کلاک شد .و بیشتر از اون دیگه نکشید .شما اگه یک رم که در فرکانس 1400 کار کنه می شناسید به من معرفی کنید تا از اون استفاده کنم وتا یک مدت دیگه مجبور نشم که سراغ رم ddr3 برم.
باز هم می گم که blood iron مادر برد خوبی هست ولی نمی تونه با p5q رقابت کنه. کلأ به چالش کشیدن p5q در مقابل blood iron خنده داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)