حـــــرفـه ای
منظور من از ایرانی لینک هایی که شما قرار داری نبود بلکه کل این ایده و این مطالبی که عنوان میشه بود که کپی شده از یک مطلب و تحلیل ایرانی هستش.
در مورد بحث غیر از اینجا، اگر منظورتون تاپیک علم و شبه علم هست که این مطلب به اونجا هم مربوط نمیشه. اگر این مطلب اهمیت زیاده داره براتون میتونید یک تاپیک ایجاد کنید.
ببین عزیز من اینجوری که نمیشه بحث کرد. شما اول یک مطلب رو تموم کن بعد میرسیم به بقیه ی لینک ها.
بالا 2 لینک قرار داده شد که من به خاطر اعتبار FDA لینک اولی رو در مورد ادعای شما یعنی پیشنهاد شدن طب سوزنی بررسی کردم و چیزی در مورد پیشنهاد شدن طب سوزنی ندیدم جز اینکه در مورد تاریخچه و موارد استفاده و عوارض اون صحبت شده.
حالا شما میشه توضیح بدی کجای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان طب سوزنی چیز جادویی و ... نیست، خیلی واضحه که با تحریک خارجی Nerve های بدن میشه تاثیراتی رو مشاهده کرد که بعضی هاش هم به درد مربوطه و البته اگه به مشکلات و اختلال هایی نگاه کنیم که طب سوزنی در اونها موثره (اونهایی که به طور Clinical تست و تایید شده) یک چیز رو میشه مشاهده کرد:
هیچ کدومشون چیزی رو درمان نمی کنند، یعنی اگه دردی یا اشکالی در جایی از بدن هست این عمل با دستکاری Nerve ها باعث میشه اون درد احساس نشه یا اون اشکال تاثیری در حال عمومی بدن نداشته باشه. اینطور نیست که ریشه اون مشکل درمان بشه و تقریبا همه مشکلاتی که با طب سوزنی قابل کنترل هستند هم از ریشه مشکلاتی هستند که به همون مسائل عصبی بدن برمی گردند. نگاه به این قضیه هم باید مثل هر روش درمانی دیگه باشه. و البته به نظر میاد که داروهای مسکن مدرن احتمالا تاثیرشون از ساعت ها و صدها سوزن بیشتره و ضررها و ریسک هاش هم کمتر و ماهیت هر دو هم یکسانه، مسکن هستند نه چیز دیگه.
باور اینکه با وارد کردن سوزن در بدن، مشکلات اساسی فیزیکی بدن قراره بطور اسرار آمیزی برطرف بشه طوری که حتی یک نفر، حتی اونهایی که ادعا می کنند طب سوزنی چیست و همه رو تشویق به انجامش می دن، نمی تونه چگونگی این قضیه رو توضیح بده، کاملا یک باور شبه علمی است.
Stream جان شما هم مطالعه کنید شاید روشن شد که جوامع علمی آمریکا در شبه علم بسر میبرند و افتادند دنبال شبه علم.....