تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 1404 اولاول ... 2272773173233243253263273283293303313373774278271327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

آره قيمت ها خيلي رفته بالا . امروز توپخونه بودم . از گلچين ps2 رو قيمت كردم گفت 170 . چند ماه پيش تا 135 هم رسيده بود .
    راستي اين پرو استريت رو از گلچين گرفتم . ولي اصلا تو بازي نميره همون اولش گير ميكنه .
    پرو استريت چندين نسخه ش اومد رو اينترنت يه سري اومد كه مشكل داشتن ممكنه از اون سري مشكل دار به شما رسيده باشه !

من خودم هم دو تا دانلود كردم يكيش نيومد ولي اون يكي اومد !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نه عزيز مثل اینکه هنوز منو نشناختی و حرفامو هم درست نفهميدی.

من اصلا نميخوام به ایران قديم توهين کنم. اما يادت باشه که الان کجا هستيم. کسی به ایران قديم نميگه جهان سوم به الانمون ميگن. و این واقعا زشته.

--------------------------------
    ديگه هم این بحثو تمام کنيد. من اومد اینجا پست دادم که نظرمو بگم همين.
    تمام شد.!
    نمیدونم درباره ی این پستت چی بگمحداقل دیگه جمع نبند (همه ی ایرانی ها پررویند)

Tom Clancy's EndWar برای PSP و DS

به نقل از سایت معتبر CVG کارگردان بازی بسیار زیبای Tom Clancy's EndWar جناب Michael de Plater اعلام کرده است که بازی انها علاوه بر پلتفرم های XBOX360 و PS3 برای DS و PSP نیز منتشر خواهد شد !!
    توضیحاتی مختصر از این بازی که سایت CVG در خبر خود منتشر کرده است :
    بازی EndWar جنگ جهانی سوم را روایت خواهد کرد . منابع با ارزش زمین در حال اتمام شدن هست . به همین خاطر کشورهای قدرتمند به دنبال منابع با ارزش زمین هستند و بر سر به دست اوردن همین منابع با یکدیگر وارد جنگ میشوند . بازی در سبک RTS خواهد بود و با تبلیغاتی که تا به حال از سوی این بازی صورت گرفته میتوان از ان به عنوان یک بازی فوق العاده جذاب نام برد .
    با اینکه تاریخ عرضه ی این بازی Q2/2008 هست اما خیلی ها بر این باورند که این بازی تا March 2009 منتشر نخواهد
    منبع : بازي سنتر
    یه مشکلی هست این بازی مثل بقیه بازی های استراتژیک نیست باید با میکروفون به زبان انگلیسی به واحد ها دستور داد حالا psp که میکروفون نداره
    Last edited by ali_ranger22; 01-03-2008 at 15:02.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

با این برنامه psptube میشه Divx نگاه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش یه کم پر پیچ و خمه! خ ستارخان بلغارستوم (اگه درست نوشته باشم)پاساژ توحید کلا سه تا مغازه بازی فروشی داره یکیش به سمته مجموعه ورزشی توحیده فهمیدی ؟!
    آره بابا قشنگ هم فهميدم . ناسلامتي من خودم بچه آريا شهرم ها .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي امروز تو توپخونه يو ام دي سيفون ف ي ل ت ر لوگان شدو رو ميدادن 15 هزار تومن. قيمت يو ام دي هم اومده پايين .
    Last edited by mehdi30nema; 01-03-2008 at 16:50. دليل: اشتباه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرو استريت چندين نسخه ش اومد رو اينترنت يه سري اومد كه مشكل داشتن ممكنه از اون سري مشكل دار به شما رسيده باشه !

من خودم هم دو تا دانلود كردم يكيش نيومد ولي اون يكي اومد !
    آره مثله اينكه . چون من خودم تو اينترنت با فورمت iso ديدم 700 مگ بود . ولي ايني كه من خريدم cso هست و 850 مگ هم ظرفيت داره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام آقا من یه بازی fifa08رو گرفتم وقتی میخوام اجراش کنم این پیغامو میده جندتا بایه دیگه رو هم امتحان کردم همینجوری شد جریان چیه لطفا راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام آقا من یه بازی fifa08رو گرفتم وقتی میخوام اجراش کنم این پیغامو میده جندتا بایه دیگه رو هم امتحان کردم همینجوری شد جریان چیه لطفا راهنماییم کنید (the game could not be started (80020148

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرشيا جان شما خودشو! ناراحت نكن : -) ! من كه عادت كردم همه جا كشك حسابم مي كنن تو سايت خودم كسي تحويلم نمي گيره ديگه چه برسه به اينجا !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    این خودشو ناراحت نکن از کجا اومده؟من از بابام شنیدم،بعد از یه پسره تو خیابون،حالا هم تو!قضیه چیه؟

مگه جرات داری که جدی بگی؟!
    قربونت عزيز همونطور که ميدونی 360 يک چيزه ديگس اما اینو يادت باشه که من هنوز به سونی وفادار موندم و اونم از يوزرم معلومه.
    آره جرأت که دارم!ولی حوصله دیه دادن ندارم!

ولی واقعا که!من کی میدونم 360 یه چیز دیگس؟اصولا 360 هیچ چیز دیگه ای نیست!ولی الآن بیخیال شو،اگه خواستی تو تاپیک خودشون بحث میکنیم!

میرباقری دل برادر،شما برای بازی با تلویزیون باید یه تلویزیون که هم Component RGB و هم Progressive Scan داشته باشه داشته باشی.بقیش با اسلیم!

مهرداد،بستگی داره.اولا بگو ببینم،بقیه ی بازی ها رو اجرا میکنه یا نه؟دوما،مطمئنی فایلش سالمه؟سوما،مطمئنی رمت سالمه؟

شمارش معکوس:فقط 3 روز!!!
    Last edited by Arshia001; 01-03-2008 at 19:20.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

سلام آقا من یه بازی fifa08رو گرفتم وقتی میخوام اجراش کنم این پیغامو میده جندتا بایه دیگه رو هم امتحان کردم همینجوری شد جریان چیه لطفا راهنماییم کنید (the game could not be started (80020148
    من احتمال مي دم شما با حالت نرمال بوت بدون UMD مي خواي بازي اجرا كني كه طبيعتا هچين چيزي غير ممكنه ! اول از همه همه بازي ها اينجورين ؟! دوم فريم ورت چنده ورژنش فيفا فكر كنم رو زير 3.40 اجرا نمي شه !

شمارش معکوس:فقط 3 روز!!!
    تا GOD OF WAR

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •