تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 641 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

بعد از مدتها با يه سؤال ديگه اومديم فقط نگيد برو فلان پست و بخون . من يه برنامه رو كلا" كپي كردم تو مموري گوشي تا از اونجا نصب كنم ولي بعد پاكش كردم و برنامه را هم نصب كردم ولي حالا وقتي گوشي خاموش روشن مي كنم مي گه برنامه را نصب كن . هر چند با يه كنسل درست مي شه ولي خوب اعصابم رو به هم ريخته . كسي مي دونه بايد چه كار بكنم . ممنونم مي شم اگه راهنماييم كنيد . راستي هيچ فايلي از اون برنامه تو گوشي نمونده .
    میدونم چی میگی
    باید دقیقا تمام فایل های نصبی که رو مموریت مونده رو پاک کنی
    آخرین کارش هم اگه نتونستی اینه که format کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

همون جاهایی که خوندی فرانسوی داره چینی داره چند صفحه قبلش چندتا عکس هست که گفته کدوم به کدومه. شماره پستشو نمیدونم.
    قزوین با تهران چه فرقی می کنه؟ تهران که خطر توو پاچه انداختن بیشتره
    اگه سایت gsm.ir رو می گی. اون عکسه رو با سری قبلیش گرفتن. هواستن مقایسه کنن. اون که نقره ای هست p990.
    یکم باید دستکاریش کنی. در ضمن شما در نظر بگیر که فارسی نداره و طرز کارش با گوشی های معمولی هم فرق می کنه. انتخاب با خودته. خز هم که شده (فکر کنم کم کم داره کم میشه)
    نکنه بدون فلیپ رو میگه رامین جان؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
    خوب دوست من ببین با این کارت راه میوفته
    با فیلیپ باز برو تو مسیج و برو قسمت setting , و سپس zoom رو بزن و تنظیمش کن

بابت درخواست فونت و کیبورد اینم لینکش که خودمون آپ کردیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه ای خواهشا بابت فارسی ساز کردن نصب نکن،خطرناکه
    بهترین راه فونت ریختنه
    فایل هایی که دادم رو در مموری در فولدر resource --> font بریز (اگه نبود،یکی بساز) بعد یه خاموش روشن کنی درست میشه
    موفق باشی
    Last edited by hamed1987; 08-11-2007 at 01:39.

داره خودمونی میشه ice.cloud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض برو بچ سیمبیان باز سلام

آقا يه سوال هم راجع به اين سورپريز . من امتحان كردم . اول اينكه وقتي Front را مي زنم يه بوق مي زنه مثل اون صدايي كه وقتي مي خواهي با دايل وارد اينترنت بشي ( منظورم اولشه ) و front به rear تبديل ميشه بعد هم وقتي گوشي را خاموش و روشن مي كنم و دوباره به اون منوي مخفي ميام باز هم اسپيكر رو 50 نشون مي ده . خواستم ببينم اينطوري ميشه يا من يه اشتباهي كردم و مطلب رو خوب نگرفتم . در هر صورت ممنون .
    من هم مشکل این دوستومن را دارم
    از ذاغ کم صدایی گوشی سر به بیابون میزارم
    من اگه تو خیابون روی ویبره نذارم صدای زنگ رو درست متوجه نمی شم برای همین یه غنچه لب باز میس کال دارم که وا مصیبتا اگه وزیر جنگ باشه

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

اقا من گوشیم رو وقتی خاموش روشن میکنم یه تعداد از delivery report ها که تو سیمکارتم saveشده رو نشون میده
    چطوری میتونم پاکشون کنم
    'گير بد مشكلي افتادي. برا منم همينجوري شده بود.
    من اينكار رو كردم. سيم كارت رو گزاشتم تو گوشي قبليم. بعد دليور ريپورتش كه اومد ، دوباره سيم كارت رو گزاشتم سر جاش(P990). خدا رو شكر ديگه دليور نيومد.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

*** دومین سوپرایز ما نیز آماده شد ***

افزایش صدای گوشی P990 چه در حالت مکالمه و چه در حالت پخش موزیک

این روش که توسط رامین جان بیان شد و توسط هر دومون تست شد، این امکان رو میده که صدای اسپیکر داخلی و خارجی رو افزایش بدیم.
    (البته تغییرات حاصله بیشتر برای اسپیکر داخلی محسوس است)

برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا منوی مخفی سونی اریکسون را توسط دستورات زیر بیاورید:
    راست*چپ چپ*چپ* ( با کلید جهات )
    بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial )

سپس به قسمت service tests بروید و گزینه speaker را انتخاب کنید. در این مرحله با استفاده از دکمه فلش بالا عدد وسط صفحه را به 100% برسانید سپس دکمه وسط (که front نوشته شده) را بزنید و دوباره عدد وسط را به 100% برسانید.

کار تمام شد. با دکمه back از منو خارج شوید و گوشی را یکبار خاموش و روشن کنید و از صدای بلند گوشی مخصوصا در حالت مکالمه لذت ببرید.

امیدواریم از این سوپرایز هم راضی باشید.

منتظر سوپرایز های بعدی ما باشید.
    hamed1987 ramin2020

آقا هيچ راهي نداره اين صفحه رو با فليپ باز بياريم؟
    آخه من فليپ گوشي رو برداشتم

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان عزیز ، این آموزشو من پیدا کردم برای وصل شدن به اینترنت از طریق بلوتوث
    ولی من شبکه داخلی شرکتمون که به اینترنت وصله رو نمیخوام تغییرات بدم
    بنابراین همه چیز رو اتوماتیک گذاشتم (بر خلاف توضیح این آموزش) و نتیجه نگرفتم هنوز
    شما هم یه چکی کنید ببینید چی میشه

در پایان از ایندوستمون تشکر میکنم و آدرس وب سایتشو میذارم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------
    آموزش اتصال p990 به اینترنت بوسیله bluetooth (جدید)
    بلاخره حلقه گمشده btpan رو پیدا کردم
    برای اتصال گوشی به اینترنت بوسیله بلوتوس به یک قطعه بلوتوس و یک نرم افزار کلاینت بلوتوس به اسم BlueSoleil احتیاج هست
    دانلود Bluesoleil vista
    دانلود Bluesoleil xp
    اول از کامپیوتر شروع میکنیم
    بعد از نصب بلوتوس بر روی کامپیوتر و اطمینان از کارکرد اون برنامه بلوسویل رو باز میکنیم بعد از منوی برنامه قسمت myservices رو انتخاب میکنیم و بر روی قسمت properties کلیک میکنیم و پنجره سرویسهای بلوتوس باز می شود و قسمت personal area networking رو پیدا میکنیم و بعد چک مارک AUTO START THIS servie when my Bluetooth starts رو تیک میزنیم و (این قسمت نکته اصلی هست که تا به حال موجب سردرگمی دوستان بوده که در آموزش های قبلی بهش توجهی نشده) در همین پنجره چک مارک رو از حالت setup bluetooth personal area network به حالت acces lan network میبریم ((در تمامی مادربردهایی که از 3 سال گذشته تا به حال تولید شده کارت شبکه به صورت آنبرد وجود دارد که برای این که در این قسمت ظاهر شود باید نصب و enable شود)) و بعد پنجره مربوطه رو ok کرده و از پنجره مربوطه خارج میشیم و یک بار کامپیوتر را ریستارت میکنیم و در دفعه بعد که کامپیوتر روشن می شود از کنترل پنل وارد قسمت Network Connections شده و در صفحه باز شده کانکشن های شما دسته بندی شده که در بالا دیال آپ و در پایین lan or high-speed internet نوشته شده است مراجه نموده و باید کانکشنی به اسم Local Area Connection با هر شماره ای که هست فقط در detail اون باید نام کارت شبکه آنبرد یا کارت شبکه ای که شما به صورت جداگانه در صورت وجود کامیپیوتر شما در یک شبکه lan نوشته شده باشد رو پیدا کرده و بر روی اون راست کلیک کرده و properties رو کلیک میکنیم و در پنجره باز شده بر روی internet protocol(tcp/ip) کلیک کرده و در پنجره باز شده بعدی که چک مارک به صورت اصلی بر روی قسمت obtain an ip address automatically قرار دارد رو بر روی قسمت پایینی یعنی use the following ip address قرار داده و در قسمت این اعداد رو به طور فرضی وارد میکنیم 100.100.100.1 و در قسمت sub net mask این اعداد رو 255.255.255.0 و در قسمت dns server مقابل خانه preferred dns server این اعداد رو 85.255.116.114 و در مقابل خانه alternate dns server این اعداد رو 85.255.112.148 وارد میکنید که برای قسمت ip میتونید از اعداد دیگه ای هم استفاده کنید و برای کسانی که شبکه lan دارند میتونن از همون ip خودشون استفاده کنن و فقط باید ip گوشی با iplan کامپیوترشون در یک رنج باشه و بعد تمام پنجره ها رو ok کرده و به قسمت Network Connections بر میگردیم یک personal area networking وجود داره که btpan مجازی ماست کا باید ip اون هم تو رنج ip کارت شبکمون باشه مثلا 100.100.100.3 و بقیه تنظیمات هم مثل کارت شبکه اصلیمون
    بعد نوبت به share کردن اکانت اینترنتتون میرسه که من به طور مثال برای dialup رو میگم از همون پنجره Network Connections اکانتی رو که باهاش به اینترنت متصل میشود رو انتخاب کرده که بر روی اون راست کلیک و بعد properties و درپنجره باز شده قسمت advanced رو انتخاب نموده و در قسمت internet connection sharing چک مارک مربوطه رو تیک زده و اگر شما کارت شبکه سیم دار داشته باشید و فعال باشه ولی ازش استفاده هم نکنید انتخاب کنید و بعد در قسمت setting که کمی پایین تر در همان پنجره قرار دارد رو انتخاب کرده و سرویسهای اون رو فعال کنید و بعد تمام پنجره ها رو ok میکنید البته اگر کانکت هستید باید یک بار دیسی بشید و دوباره کانکت بشید
    حالا نوبت گوشی هست
    از منوی control panel گوشی به منوی connections رفته و از آنجا وارد قسمت internet accounts شده و از بالای صفحه باز شده قسمت new account رو مشاهده میکنیم و قسمت Bluetooth internet(pan) رو انتخاب کرده و در قسمت account name یک اسم برای کانکشنمون انتخاب میکنیم و در قسمت devices بر روی ad devices کلیک کرده و کامپیوترخودمان رو انتخاب میکنیم که در لیست قرار میگیره و از فلش رو به پایین در بالای صفحه بر روی قسمت tcp/ip کلیک کرده و ip config را انتخاب میکنیم و در پنجره باز شده بر روی قسمت ipv4 میرویم و در قسمت ip address این اعداد رو 100.100.100.2 و در قسمت gateway این اعداد رو 100.100.100.1 و در قسمت netmask این اعداد رو 255.255.255.0 و بعد save رو زده و دوباره از بالای صفحه این بار ip dns address و همون اعدادی رو که در قسمت dns server کامپیوتر وارد کردیم عینا همینجا وارد میکنیم و بعد save رو میزنیم و بعد دو مرتبه از بالای صفحه قسمت roles رو انتخاب نموده و client-accesspoint رو انتخاب کرده و save میکنیم و دیگه کار تمومه و میتونید از اینترنت از راه بلوتوس استفاده کنید
    و با باز کردن یک page بر روی گوشی بعد از تاخیر چند ثانیه ای یک پیغام popup رو بر گوشه پایین سمت راست دسکتاپتون که متن آن اینگونه هست میبینید

Remote device p990i has connected to my personal area networking service

این روش رو بعد از ساعتها تلاش و به علت این که در آموزش های قبلی در سایت حتی در فرووم های خارجی کسی با btpan نتیجه نگرفته بود براتون تهیه کردم که روی p990 تست شده و 100 درصد هم جواب گرفتم ضمنا حداکثر سرعت شیر کردن اطلاعات بر روی بلوتوس ورژن یک 1mbps میباشد
    امیدوارم دقت کنید و موفق باشید

اینم یادم رفت بگم :اگر وقتی پیجی رو روی گوشی باز کردید و به pc کانکت نشد در بخش Network Connections کامپیوتر بر روی کارت شبکه مجازی که برای بلوتوس هست و در detaile اون Bluetooth pan network adapter نوشته شده بروید و properties رو بزنید و در پنجره باز شده configure رو زده و در قسمت advanced چک مارک رو به قسمت not precent برده و تمام پنجره ها رو ok کرده و یک بار ریستارت کنید و دفعه بعد بدون دردسر متصل خواهید شد

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

میدونم چی میگی
    باید دقیقا تمام فایل های نصبی که رو مموریت مونده رو پاک کنی
    آخرین کارش هم اگه نتونستی اینه که format کنی
    فايل هاي نصبي تو شاخه resourse----->apps هستند البته براي فايل هاي sis
    براي فايلهاي jar بايد بري system--->install--->registery البته فكر نمي كنم فايل هاي jar از اين بابت مشكلي داشته باشن.
    آقا هيچ راهي نداره اين صفحه رو با فليپ باز بياريم؟
    آخه من فليپ گوشي رو برداشتم
    چرا نداره عزيز
    از تو صفحه اصلي phone رو بالا مياري بعد اون بيزغولك رو يكي ميدي بالا و ستاره رو فشار ميدي بعد دوتا ميدي پايين يه بار ديگه * رو مي فشاري بعد يه بار ديگم ميدي پايين و * رو مي فشاري.
    موفق باشي

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

*** دومین سوپرایز ما نیز آماده شد ***

افزایش صدای گوشی P990 چه در حالت مکالمه و چه در حالت پخش موزیک

این روش که توسط رامین جان بیان شد و توسط هر دومون تست شد، این امکان رو میده که صدای اسپیکر داخلی و خارجی رو افزایش بدیم.
    (البته تغییرات حاصله بیشتر برای اسپیکر داخلی محسوس است)

برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا منوی مخفی سونی اریکسون را توسط دستورات زیر بیاورید:
    راست*چپ چپ*چپ* ( با کلید جهات )
    بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial )

سپس به قسمت service tests بروید و گزینه speaker را انتخاب کنید. در این مرحله با استفاده از دکمه فلش بالا عدد وسط صفحه را به 100% برسانید سپس دکمه وسط (که front نوشته شده) را بزنید و دوباره عدد وسط را به 100% برسانید.

کار تمام شد. با دکمه back از منو خارج شوید و گوشی را یکبار خاموش و روشن کنید و از صدای بلند گوشی مخصوصا در حالت مکالمه لذت ببرید.

امیدواریم از این سوپرایز هم راضی باشید.

منتظر سوپرایز های بعدی ما باشید.
    hamed1987 ramin2020
    این کارو من انجام دادم ولی فرقی نکرد
    این قسمت فقط مخصوص تست کردنه و کاربرد دیگه ای نداره

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

آقا من نمي دونم چرا ما هر امضايي بذاريم بالاخره يكي باهاش مشكل داره؟!!؟
    مي خواين همون عكس گنده زيدان رو بذارم تا حال همتون جا بياد؟

يه سوال:
    تورو خدا يه مموري خوب معرفي كنين يه 1گيگ گرفتم اولش كه تو مغازه يارو گذاشتم تو گوشيم كار ميكرد يه چندتا عكس هم باهاش گرفتم بازم هنگ نكرد.
    ولي وقتي گذاشتمش تو لپتاپ اصلا انگار نه انگار كه يه device به كامپيوتر اضافه كردي.بعد از كلي تلاش و ور رفتن توي control panel بالاخره مموري رو شناخت. اما حالا بعضي عكس ها و فيلم هايي رو كه با گوشي گرفتم نشون نميده يا مثل عكس هاي نصفه دانلود شده نشون ميده تازه هيچ برنامه اي هم رو مموري نمي تونم install كنم.
    اگه كسي چيزي به ذهنش ميرسه دريغ نكنه.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •