دوست عزیز راهای رسیدن به خدا به عدد آدم ها می باشد کافی معرفی نامه از دانشگاه داشته باشید. البته صبا نت از این چیزها نمیخواد
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوست عزیز راهای رسیدن به خدا به عدد آدم ها می باشد کافی معرفی نامه از دانشگاه داشته باشید. البته صبا نت از این چیزها نمیخواد
شركت هايي كه محدوديت دانلود دارن بيشتر از 128 هم مي دن به كاربراي خونگي فقط شركت هايي كه دانلود نامحدود دارن براي بيشتر 128 بايد اينترننتون رو حقوقي بگيريد به نام شركتي چيزي يا نامه از دانشگاه بگيرين كه براي تحقيق اينا مي خواين ...
آقا ببخشید اسپم میدم ولی:
یاد مارمولک بخیر خاطرشو زنده کردی![]()
ن که حسابی گیج شدم نمی دونم از کدوم شرکت بگیرم .... بعد منظور از این محدود و نامحدود چیه ؟
محدود یعنی اینکه مثلا 8 گیگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی نا محدود هم یعنی هر چی دانلود میکنی نوش جونت!
قابل توجه دوستانی که میخوان سرعت دانلود صبا نت رو بدونند باید بگم همونطور که در عکس زیر میبینید سرعت دانلود عالی است (دقت کنید از کجا دارم دانلود میکنم).
تنها بدی صبا نت محدودیت هست.
من 100 مگا بایت رو بین 30 تا 40 دقیقه دانلود میکنم.
![]()
آره ولی فقط 1 یا چند ماهه اول اینجوری .... تازه بستگی به منطقه و شهرتون هم داره .....
من 5 درصد سرعت تو رو هم ندارم ....
![]()
دوستان عزيز سرعت دانلود فقط به سرويس دهنده شما مربوط نمي شه ! بلكه به اون سايتي هم كه داريد ازش دانلود مي كنيد مربوط مي شه . دانلود منيجرم مي تونه عامل مهمي باشه ! سيم كشي ساختمون تجهيزات مخابراتي ساعات شلوغي و ...
دوست عزیز طبیعی هست چون پهنای باند همه زود تموم میشه کیفیت دیگران بالا میره
چون تعداد کانکشن ها کم میشه
Last edited by AliROCK; 26-12-2007 at 18:10.
آقا قيمت هاي ISP كه من ازش سرويس ميگيرم رو ببينيد واقعا نامردي نيست؟
من 64 بدون محدوديت دارم ماهي 35 تومن ميدم! سرعت دانلودم زور بزنه به 7 ميرسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sJaguar; 26-12-2007 at 14:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)