من توی پشتیبانی هستم گفتن تا 31 شهریور هستید بعد تقسیم میشید .معلوم نیست چه جوریه ظاهرا اعزامی های برج 2 هنوز تقسیم نشدن و دو ماهه توی پادگانن .
من توی پشتیبانی هستم گفتن تا 31 شهریور هستید بعد تقسیم میشید .معلوم نیست چه جوریه ظاهرا اعزامی های برج 2 هنوز تقسیم نشدن و دو ماهه توی پادگانن .
احتمال داره بخوان برای رژه 31 شهریور از شما استفاده کنند و گرنه نهایت 3 الی 4 روز همه تقسیم می شن چون سربازی که در جایگزینی باشه سودی برای پادگان نداره و ارتش هم نون مفت به کسی نمیده![]()
شما احتمال زیاد برای رژه مامور میشید و بعد از رژه تقسیم میشید البته تعدادی از شما هم میرن به جای اعزامی های برج 2 و اونا میرن سر یگانشون .
سلام دوستان
بنده اعزامی 1/4/94 هستم و محل خدمتم هم لویزان افتاده
در دوران آموزشی کارهای کسریم رو پیگیری کردم و تا الان 17 ماه کسری خدمت ثبت شده در سامانه نظام وظیفه دارم و قراره که 2ماه دیگه به خاطر جبهه پدرم به من کسری خدمت تعلق بگیره و منتظر ثبت اون هستم.
میخواستم بدونم موقع ترخیص نامه ای که ارگان کسری دهنده به من میده برای ترخیص کافیه یا باید پرینت اعزام که کسری داخل اون ثبت شده ببرم یا هردو لازمه؟
اگه لطف کنین یه توضیحی راجع به نحوه ترخیص و مراحل اون بدین ممنون میشم.
از طرفی میترسم جایی که نامه کسری رو بهش میزنن پادگان آموزشیم باشه چون ازونجا اشتغال به خدمت بردم. از طرفی هم ثبت در پلیس +10 حدود دوهفته طول میکشه.
Last edited by hmd2007; 04-09-2015 at 09:48.
شما هنگامی از هر ارگانی کسری گرفتید ان را به پلیس + ۱۰ یا نظام وظیفه می برید انها ان را در سیستم ثبت می کنند سپس شما یک پرینت المثنی از برگه سفید می گیرید که در ان برای کسری شما درج شده ان را تخویل یگان خودتان می دهید . فرقی نمی کند که شما از کجا نامه اشتغال به خدمت گرفتنید یا در کجا ایران خدمت خواهید کرد کسری شما در سیستم نیرویی که در ان خدمت می کنید ثبت می گردد
این روال بیشتر پادگان های نیرو زمینی که سربازان و گروهبان هایی که تازه وارد پادگان می شوند مدتی در پشتیبانی یا جایگزینی خواهند بود.
گفتن که وقتی نامه کسری من بیاد حدود 10 روز بعد خودشون در سامانه نظام وظیفه ثبتش میکنن
من میترسم در نامه ی کسری که به من میدن محل خطاب نامه رو پادگان آموزشی نوشته باشن و یگانی که الان توش هستم اون نامه رو قبول نکنه، چون اشتغال به خدمتی که براشون بردم از پادگان آموزشیم بوده.
Last edited by hmd2007; 04-09-2015 at 10:19.
شما اموزشی در هر یگان بودید زیر مجموعه یک نیرو و یک سازمان است نمی شود که شما در نیرو زمینی ارتش اموزشی باشید و یگان در سپاه یا ناجا ، همان طور که اضافه خدمت در سیستم برای شما ثبت می شود و تا پایان خدمت مستقل از مکانی که در ان یگان هستید باقی می ماند کسری نیز برای شما در سیستم ارگان خودتان ثبت می شود.
سلام من یک ابان اعزامم کی برم پلیس +۱۰ببینم کدام پادگان افتادم من مدارک تحویل پادگان شهدا دادم برا پذیرش. سپاه چقدر احتمال هس اصلن سپاه نیافتم
از هفته اول مهر به بعد. پذیرش سپاه به شانس و اقبال و پارتی مربوطه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)