تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3269 از 4105 اولاول ... 226927693169321932593265326632673268326932703271327232733279331933693769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,681 به 32,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام شما کدوم گردان یا گروهان افتادی ؟ بگو تا کلا واست همه چیو توضیح بدم . من گروهان مهندسی رزمی هستم .

من توی پشتیبانی هستم گفتن تا 31 شهریور هستید بعد تقسیم میشید .معلوم نیست چه جوریه ظاهرا اعزامی های برج 2 هنوز تقسیم نشدن و دو ماهه توی پادگانن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من توی پشتیبانی هستم گفتن تا 31 شهریور هستید بعد تقسیم میشید .معلوم نیست چه جوریه ظاهرا اعزامی های برج 2 هنوز تقسیم نشدن و دو ماهه توی پادگانن .
    احتمال داره بخوان برای رژه 31 شهریور از شما استفاده کنند و گرنه نهایت 3 الی 4 روز همه تقسیم می شن چون سربازی که در جایگزینی باشه سودی برای پادگان نداره و ارتش هم نون مفت به کسی نمیده

3. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما احتمال زیاد برای رژه مامور میشید و بعد از رژه تقسیم میشید البته تعدادی از شما هم میرن به جای اعزامی های برج 2 و اونا میرن سر یگانشون .

5. این کاربر از south boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده اعزامی 1/4/94 هستم و محل خدمتم هم لویزان افتاده
    در دوران آموزشی کارهای کسریم رو پیگیری کردم و تا الان 17 ماه کسری خدمت ثبت شده در سامانه نظام وظیفه دارم و قراره که 2ماه دیگه به خاطر جبهه پدرم به من کسری خدمت تعلق بگیره و منتظر ثبت اون هستم.
    میخواستم بدونم موقع ترخیص نامه ای که ارگان کسری دهنده به من میده برای ترخیص کافیه یا باید پرینت اعزام که کسری داخل اون ثبت شده ببرم یا هردو لازمه؟
    اگه لطف کنین یه توضیحی راجع به نحوه ترخیص و مراحل اون بدین ممنون میشم.
    از طرفی میترسم جایی که نامه کسری رو بهش میزنن پادگان آموزشیم باشه چون ازونجا اشتغال به خدمت بردم. از طرفی هم ثبت در پلیس +10 حدود دوهفته طول میکشه.
    Last edited by hmd2007; 04-09-2015 at 09:48.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    در دوران آموزشی کارهای کسریم رو پیگیری کردم و تا الان 17 ماه کسری خدمت ثبت شده در سامانه نظام وظیفه دارم و قراره که 2ماه دیگه به خاطر جبهه پدرم به من کسری خدمت تعلق بگیره و منتظر ثبت اون هستم.
    میخواستم بدونم موقع ترخیص نامه ای که ارگان کسری دهنده به من میده برای ترخیص کافیه یا باید پرینت اعزام که کسری داخل اون ثبت شده ببرم یا هردو لازمه؟
    از طرفی میترسم جایی که نامه کسری رو بهش میزنن پادگان آموزشیم باشه چون ازونجا اشتغال به خدمت بردم. از طرفی هم ثبت در پلیس +10 حدود دوهفته طول میکشه.
    شما هنگامی از هر ارگانی کسری گرفتید ان را به پلیس + ۱۰ یا نظام وظیفه می برید انها ان را در سیستم ثبت می کنند سپس شما یک پرینت المثنی از برگه سفید می گیرید که در ان برای کسری شما درج شده ان را تخویل یگان خودتان می دهید . فرقی نمی کند که شما از کجا نامه اشتغال به خدمت گرفتنید یا در کجا ایران خدمت خواهید کرد کسری شما در سیستم نیرویی که در ان خدمت می کنید ثبت می گردد

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این روال بیشتر پادگان های نیرو زمینی که سربازان و گروهبان هایی که تازه وارد پادگان می شوند مدتی در پشتیبانی یا جایگزینی خواهند بود.

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

شما هنگامی از هر ارگانی کسری گرفتید ان را به پلیس + ۱۰ یا نظام وظیفه می برید انها ان را در سیستم ثبت می کنند سپس شما یک پرینت المثنی از برگه سفید می گیرید که در ان برای کسری شما درج شده ان را تخویل یگان خودتان می دهید . فرقی نمی کند که شما از کجا نامه اشتغال به خدمت گرفتنید یا در کجا ایران خدمت خواهید کرد کسری شما در سیستم نیرویی که در ان خدمت می کنید ثبت می گردد
    گفتن که وقتی نامه کسری من بیاد حدود 10 روز بعد خودشون در سامانه نظام وظیفه ثبتش میکنن
    من میترسم در نامه ی کسری که به من میدن محل خطاب نامه رو پادگان آموزشی نوشته باشن و یگانی که الان توش هستم اون نامه رو قبول نکنه، چون اشتغال به خدمتی که براشون بردم از پادگان آموزشیم بوده.
    Last edited by hmd2007; 04-09-2015 at 10:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گفتن که وقتی نامه کسری من بیاد حدود 10 روز بعد خودشون در سامانه نظام وظیفه ثبتش میکنن
    من میترسم در نامه ی کسری که به من میدن محل خطاب نامه رو پادگان آموزشی نوشته باشن و یگانی که الان توش هستم اون نامه رو قبول نکنه، چون اشتغال به خدمتی که براشون بردم از پادگان آموزشیم بوده.
    شما اموزشی در هر یگان بودید زیر مجموعه یک نیرو و یک سازمان است نمی شود که شما در نیرو زمینی ارتش اموزشی باشید و یگان در سپاه یا ناجا ، همان طور که اضافه خدمت در سیستم برای شما ثبت می شود و تا پایان خدمت مستقل از مکانی که در ان یگان هستید باقی می ماند کسری نیز برای شما در سیستم ارگان خودتان ثبت می شود.

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من یک ابان اعزامم کی برم پلیس +۱۰ببینم کدام پادگان افتادم من مدارک تحویل پادگان شهدا دادم برا پذیرش. سپاه چقدر احتمال هس اصلن سپاه نیافتم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من یک ابان اعزامم کی برم پلیس +۱۰ببینم کدام پادگان افتادم من مدارک تحویل پادگان شهدا دادم برا پذیرش. سپاه چقدر احتمال هس اصلن سپاه نیافتم
    از هفته اول مهر به بعد. پذیرش سپاه به شانس و اقبال و پارتی مربوطه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •