منظورتون رو نفهمیدم ؟ من سرعت دانلودم تو شبها با روزها فرقی نداره یعنی از 10 تا 20 در نوسان . باور کن یادمه من شبی حداقل 800 900 مگابایت دانلود میکردم یعنی بازی های کامپیوتر رو از اینترنت میگرفتم ولی الان شب خیلی دانلود کنم 300 مگابایت ....![]()
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورتون رو نفهمیدم ؟ من سرعت دانلودم تو شبها با روزها فرقی نداره یعنی از 10 تا 20 در نوسان . باور کن یادمه من شبی حداقل 800 900 مگابایت دانلود میکردم یعنی بازی های کامپیوتر رو از اینترنت میگرفتم ولی الان شب خیلی دانلود کنم 300 مگابایت ....![]()
![]()
سرعت شبانه سرویسها را مخدود میکنن اگه زیاد دانلود کنی شما که دیگه با سرعت 10 نمیتونی چیزی دانلود کنی که بخوان محدود کنن!حالا تو این بین بعضی ها هم قسر در میرن!
روزهای اول یادمه سرعت از 65 بود تا 80 بعضی موقع ها هم تا 100 میرفت حتی یادمه یه شب در زمان رایگان سرعت روی 300 کیلوبایت بود که واقعا تعجب کردم... اون روزا خیلی واسه شاتل تبلیغات میکردم و میگفتم شاتل بخرید....وای بر من ...
منم همینطور اون زمانی که شاتل خیلی خوب بود 3 4 سال پیش به همه پیشنهاد میدادم! همین خودمون باعث شدیم که این بلاها سرمون بیاد و حقمون هست حالا هم باید اطلاع رسانی کنیم تا کسی گیر این شرکت بی همه چیز نیوفته! اگه به آمار این تاپیک نگته کنی بیش از 1700 تا پیست توی این تاپیک داده بود حالا هم که همیشه اینجام فقط برای اطلاع رسانی هست دیگر دوستان هم در اینجا و در بقیه انجمنها و خارج از نت اطلاع رسانی کنند! آواتار و امضا هم هماهنگ کنند!این شرکت یادشه رفته یک روزی چی بوده حالا که تعداد کاربرهاش زیاد شده ما را به ... هم نمیگیرن!
Last edited by ahriman323; 12-08-2011 at 10:56.
به خدا دیگه خرید شاتل دیوونگی هستش من دیشب downstream مودمم 576 بود همین الان شده 160از هر شرکتی بگیرید خیلی بهتر از این شاتله فقط 1 ماه اولش برای من خوب بود!!!!
دوستان کسی میدونه این مشکل درست بشو هست یا نه ؟؟؟؟![]()
این یعنی این که پهنای باند تو مرکز مخابراتی شما کم اوردن درست مثل مخابرات ما
هیچ کاری هم نمیتونی بکنی باید وایسی تا پهنای باند اضافه کنن
ماله ما که حدود 6 ماهه پهنای باند اضافه نکردن دیگه بسته به شانس![]()
همین الان با یه لحن تند گزارش مشکل کردم ببینیم چی میشه
شاید به خودشون بیان![]()
به اين تبليغاتش نيگاه نکن
شاتل تو تبريز افتزاه ترين سرويس دهنده است
نه پينگ درست و حسابي داره
نه سرعت درستي اخه 60 تا هم شد سرعت
خدایی اینا یه مطلبیو نوشتن همونو کپی پیست میکنن تو پشتیبانی فنی
مثلا یه چیزی مینوشتم یه دفعه ای میدیدم بعد 5 ثانیه یه چرتو پرت 5 خطی تحویل میده
با این توضیخ که دادی خیلی خوب متوجه شدم
این که میگن 128 رو بگو 2 مگ یا 512 ببندند یعنی چی ؟
داون استریم مودم پائینه یعنی چی ؟
شما برای آپلود کردن در یوتیوب و فیس بوک کدوم شرکت رو مناسب این کار می دونی ؟
هم اکنون 106 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 106 مهمان)