آره , البته فک کنم روش هاتون برا سرویس های نامحدود جواب میده اره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره , البته فک کنم روش هاتون برا سرویس های نامحدود جواب میده اره؟
کسی هست که از مخابرات گرفته باشه ؟
میگن نا محدوده
از شاتل بهتره یا نه اگه مخابرات تهران بهتره یکی بهم بگه که برم شاتل رو کنسل کنم
توروخدا یکی جواب مارو بده باید سریع به شاتل بگم چون هی تند زن میزنه
ممنون
در مورد تهران اطلاعی ندارم ولی اینجا یکی از دوستام 256 مخابرات داره.شب و روز با 32 کیلوبایت در ثانیه داره دانلود میکنه و راضیه.شاتل رو هم که باید تا الآن فهمیده باشی چه موجودیه.
شاتل مضخرفترین و نامرد ترین شرکتی که تا حالا دیدم .... هرموقع هم میگیم این سرعتها کی بر میگرده سرجای اولش میگه شما 128 داری و سرعت مجازتون 16 کیلویایت ..... دیگه حالم از این جملشون به هم میخوره .... بخدا باید کنسلش کنم برم برای 128 مخابرات چون شنیدم ماهی 8 تومن و نا محدود و دقیقا همین سرعت مضخرف شاتل رو داره ....
چرا تو این تاپیک درمورد مخابرات می پرسین ؟
تاپیک اینترنت مخابرات تهران که جای دیگست .
اونجا بپرسین سریع جواب دقیق بگیرین.
سلام
دوستان شاتلی کسی هست که بازی cod mw2 را آنلاین بازی کنه؟
من 2 روزه که نمیتونم به سرور ها کانکت بشم اول فکر میکردم برای بازی هست اما نه عیب از اینترنته.
وقتی v.p..n میزنم راحت کانکت میشه اما پینگ اینقدر بالا میره که آدم منصرف میشه از بازی کردن.اگه کسی این مشکل را داره لطفا بگه میخوام بدونم اینترنت من مشکل دار شده یا کلا شاتل قاطی کرده
--------------------------------
برای شما هم تا نیم ساعت پیش اینترنت قطع بود؟
به جون شما بلدم با کامپیوتر کار کنم ولی برای آپلود تا حالا به کافی نت نرفتم گفتم یک وقت اونجا اشتباهی نکنم که طرف بل بگیره و نتونم فایلم رو تو یوتیوب بگذارم واسه این از شما پرسیدم .
مرسی که اینقدر با حوصله پاسخ میدی .
این اصطلاح پینگ چی هست ؟ میشه در موردش یک کمی توضیخ بدین ؟ من تا حالا اینترنت ای دی اس ال نداشتم .
اینجا پینگ به این منظور استفاده می شه که سرعت رد و بدل دیتا بین 2 تا سیستم رو بسنجه
یعنی هرچی پینگ پایین تر باشه سریع تر و هرچی بالا تر باشه بر عکس
ساده ترش اینه وقتی پینگ پایینه تا یه سایتی رو باز کنی آنی شروع می کنه به لود کردن، بسته به سرعت اینترنت
وقتی هم ترافیک بالاست پینگ هم بالا می ره و با 2 مگ اینترنت هیچ سایتی باز نمی شه
حالا می گم شما که حجم فایلت رو تا 30 مگ کم کردی، در بدترین شرایط اگه دی سی نشی 2 ساعته آپلود می شه
کاشکی فقط موضوع همین بود- محدوددیت سرعت شبانه برخلاف قرارداد - فروش سرویس محدود به اسم نامحدود و.....
تازه با پارتی بازی هم همیشه اولین هستن!
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)