تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3267 از 4105 اولاول ... 226727673167321732573263326432653266326732683269327032713277331733673767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,661 به 32,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به نظرم 2 ماه آموزشی رو همه باید برن ولی بقیش اگه حرفه ای باشه خیلی خیلی بهتره!
    نیروی داوطلب بسیار بازده بیشتری نسبت به نیرویی که داره به اجبار خدمت میکنه داره
    کافیه حقوق معادل وزارت کار در نظر بگیرن تا همه بیان خدمت من قول می دم یه بار دیگه هم خدمت کنم

- - - Updated - - -

به نظرم 2 ماه آموزشی رو همه باید برن ولی بقیش اگه حرفه ای باشه خیلی خیلی بهتره!
    نیروی داوطلب بسیار بازده بیشتری نسبت به نیرویی که داره به اجبار خدمت میکنه داره
    کافیه حقوق معادل وزارت کار در نظر بگیرن تا همه بیان خدمت من قول می دم یه بار دیگه هم خدمت کنم

2. 5 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هووووووووف ارتش تمام

- - - Updated - - -

هووووووووف ارتش تمام

4. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    کسی از وضعیت تیپ 377 مشهد خبر داره؟
    اینکه کجا هستش؟ چطوریه؟ روز برگ داره؟ سرویس رفت و برگشت داره؟ نگهبانی ها؟و...

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اقا ما امروز رفتیم مثلا تو یگان .بهمون گفتن از فردا فقط با لباس شخصی اجازه میدن از پادگان بریم بیرون .کسی میدونه چرا اجازه نمیدن با لباس نظامی بیاییم بیرون و بار اضافه یه دست لباس شخصی رو

میندازن گردن ما؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اقا ما امروز رفتیم مثلا تو یگان .بهمون گفتن از فردا فقط با لباس شخصی اجازه میدن از پادگان بریم بیرون .کسی میدونه چرا اجازه نمیدن با لباس نظامی بیاییم بیرون و بار اضافه یه دست لباس شخصی رو

میندازن گردن ما؟
    به خاطر این که اگه لباس نظامی باشید و کار ناشایستی مثل کشیدن سیگار یا نداشتن کلاه به سر یا هر چیزه دیگه ای انجام بدید و دژبان مرکز اسم شما رو بنویسه برای فرمانده پادگان خوب نیست ولی با لباس شخصی دژبان نمی تونه شما رو بازداشت کنه یا اضافه خدمت بزنه
    البته اگه جرم سنگینی مرتکب بشه نفر در زمان خدمت سر و کارش با دادسرای نظامیه

- - - Updated - - -

میندازن گردن ما؟
    به خاطر این که اگه لباس نظامی باشید و کار ناشایستی مثل کشیدن سیگار یا نداشتن کلاه به سر یا هر چیزه دیگه ای انجام بدید و دژبان مرکز اسم شما رو بنویسه برای فرمانده پادگان خوب نیست ولی با لباس شخصی دژبان نمی تونه شما رو بازداشت کنه یا اضافه خدمت بزنه
    البته اگه جرم سنگینی مرتکب بشه نفر در زمان خدمت سر و کارش با دادسرای نظامیه

8. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت torero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان مهربان من ، کسی اینجا با مدرک معادل رفته سربازی؟
    من کارشناسی بودم ، انصراف دادم و کاردانی معادل گرفتم.
    دانشگاه میگه ما نمیزنیم انصراف ، چون معنی ش اینه که مدرکت دیپلمه و کاردانی نگرفتی.
    پلیس +10 و نظام وظیفه میگه باید بزنه انصراف ، نه فارغ التحصیل.
    زنگ زدم دانشگاه میگه ببر پیش فلانی برات درست میکنه. بعد اون پلیس+دهیه میگفت نکن برات دردسر میشه!

خواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته؟
    علتشم خیلی ساده ست! تفاوت تعاریف کلمات و عبارات در ارگان های مختلف!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره معافیت پزشکی در یگان خدمتی چجوریه؟مراحلش چیه من سپاهم قبلا سر یه موضوعی معاف از رزم شدم چقدر احتمال داره سر همون معاف دایم بشم و اینکه برای معافیت دایم میفرستن حوزه نظام وظیفه یا داخل همون سپاه کمیسیون تشکیل میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان درسته که برا افراد متاهل دیگه سه ماه کسری نمیدن. و خدمت برگشته به همون 21 ماه؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان مهربان من ، کسی اینجا با مدرک معادل رفته سربازی؟
    من کارشناسی بودم ، انصراف دادم و کاردانی معادل گرفتم.
    دانشگاه میگه ما نمیزنیم انصراف ، چون معنی ش اینه که مدرکت دیپلمه و کاردانی نگرفتی.
    پلیس +10 و نظام وظیفه میگه باید بزنه انصراف ، نه فارغ التحصیل.
    زنگ زدم دانشگاه میگه ببر پیش فلانی برات درست میکنه. بعد اون پلیس+دهیه میگفت نکن برات دردسر میشه!

خواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته؟
    علتشم خیلی ساده ست! تفاوت تعاریف کلمات و عبارات در ارگان های مختلف!!
    حالا اسمش هر چیزی که باشه،به هر حال فرجه ای داره!
    حالا انصراف یا فارغ التحصیل یا حتی اخراج بالاخره فرجه داره و تا فرجه رد نشه اضافه خدمتی وجود نداره!
    وقتی شما در دانشگاه فرم انصراف پر می کنید و با میل خود از سیستم آموزشی خارج شوید پر واضح است که نامش انصراف است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره معافیت پزشکی در یگان خدمتی چجوریه؟مراحلش چیه من سپاهم قبلا سر یه موضوعی معاف از رزم شدم چقدر احتمال داره سر همون معاف دایم بشم و اینکه برای معافیت دایم میفرستن حوزه نظام وظیفه یا داخل همون سپاه کمیسیون تشکیل میشه؟
    مراحل خاصى ندارد شما با احازه فرمانده يگان به درمانگاه يا بهدارى پادگان مى رويد و انجا با توجه به وضيعت جسمانى و بيمارى شما تصميم مى گيرند كه ايا به بيمارستان سپاه معرفى كنند يا خير، اگر قررا به بررسى كميسيون پزشكى باشد در بميارستان سپاه انجام مى شود و شما با نظام وظيفه كارى نداريد
    دوستان درسته که برا افراد متاهل دیگه سه ماه کسری نمیدن. و خدمت برگشته به همون 21 ماه؟
    ان قانون هنگامى بود كه طول خدمت به ٢٤ ماه افزايش مى يافت در حال حاضر كه بر اساس قانون قديم است كسرى خدمت براى الراد متاهل وجود ندارد.
    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •