تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3267 از 4428 اولاول ... 2267276731673217325732633264326532663267326832693270327132773317336737674267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,661 به 32,670 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رویاهات قشنگه سرعت من شبانه 70 بود با 2 مگ همش هم پهنای باند و زیرساخت رو بهونه میکردن حاضر نبودن بگن ما دزدیم با شکایت هم حل نشد کلاهبردارا رفتم تخلیه کردم الان از یه جا گرون تر گرفتم ولی صد شرف داره به این دزدای کثیف
    از کجا گرفتی مهندس؟
    ارزش داره واسه تخلیه کردن خب؟
    سرعتت چه طوره؟
    شبانه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

رویاهات قشنگه سرعت من شبانه 70 بود با 2 مگ همش هم پهنای باند و زیرساخت رو بهونه میکردن حاضر نبودن بگن ما دزدیم با شکایت هم حل نشد کلاهبردارا رفتم تخلیه کردم الان از یه جا گرون تر گرفتم ولی صد شرف داره به این دزدای کثیف
    اینجا ما کسی رو داریم که با 128 داره با 900 کیلو دانلود میکنه
    خود من سرویس 1 مگ و 2 مگ رو تست کردم خیلی وقتها سرعتم تا 900 یا حتی 1 مگ میرسه خیلی وقتها هم نوسان داره و از 300 بیشتر نمیشه اینم میدونم که هم مرکز مخابراتیمون خلوته هم پهنای باند دارن هم یه سری پورت رو دستشون باد کرده پس خیلی به پهنای باند وزیر ساخت بی ربط نیست
    بدبختی ما اینه که اونایی که راضی هستن صداشون در نمیاد فقط اونایی که معترض میان اینجا

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینجا ما کسی رو داریم که با 128 داره با 900 کیلو دانلود میکنه
    خود من سرویس 1 مگ و 2 مگ رو تست کردم خیلی وقتها سرعتم تا 900 یا حتی 1 مگ میرسه خیلی وقتها هم نوسان داره و از 300 بیشتر نمیشه اینم میدونم که هم مرکز مخابراتیمون خلوته هم پهنای باند دارن هم یه سری پورت رو دستشون باد کرده پس خیلی به پهنای باند وزیر ساخت بی ربط نیست
    بدبختی ما اینه که اونایی که راضی هستن صداشون در نمیاد فقط اونایی که معترض میان اینجا
    واسه من بعضی وقتها سرعت خوبه مثلا شب تا 400 میره بعضی وقتها هم بده سرعت تا 150 به زور میره زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل پهنای باند مرکز مخابراتی دارید و ما درخواست دادیم ولی مخابرات هنوز رسیدگی نکرده گفت شکایت کن به تنظیم مقررات حتما هم بگو که مخابرات پهنای باند نمیده تا مشترکها بشون فشار بیارن سریعتر تخصیص پهنای باند انجام بشه .....
    پس درنگ نکنید شکایت کنید و حتما هم بگید مشکل از پهنای باند هست وقتی شکایات زیاد بشه مجبورن رسیدگی کنن
    ....

مشکل ما یکی دوتا نیست هر کی میتونه میزنه تو سر مشترک اون از مخابرات که کارشو درست انجام نمیده و کیفیت خطها داغونه به قول خودشون فقط بوق تحویل میدن و کاری به نویز ADSL ندارن .....
    شرکت های زیر ساخت هم که دوتا بیشتر نیستن ( انحصار واردات پهنای باند دست دو شرکت بیشتر نیست ) یه دولتی یه خصوصی که دارن پهنای باند رو به قیمت 7 برابر قیمت جهانی میفروشن ( به گفته خودشون ) .....
    Last edited by lamp23; 27-06-2014 at 00:12.

4. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چقدر شما ساده اید که گول بهونه هاشون رو میخورید حتی اگه مرکز مخابراتیتون خلوت هم باشه همش از اکانتینگه شلوغی و زیر ساخت و این حرفا همش کشکه اینو میگم چون من بدون اکانتینگ سرعت 20مگ هم گرفتم خیلی هم خوب بود و همه ی مشکلات برطرف شدن اینترنت به معنای واقعی رو باید بدون اکانتینگ تجربه کنید تا بفهمید یعنی چی
    اینم از سرعتم بدون اکانتینگ (رایگان)
    Last edited by farshad0123; 27-06-2014 at 00:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واسه من بعضی وقتها سرعت خوبه مثلا شب تا 400 میره بعضی وقتها هم بده سرعت تا 150 به زور میره زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل پهنای باند مرکز مخابراتی دارید و ما درخواست دادیم ولی مخابرات هنوز رسیدگی نکرده گفت شکایت کن به تنظیم مقررات حتما هم بگو که مخابرات پهنای باند نمیده تا مشترکها بشون فشار بیارن سرعیعتر تخصیص پهنای باند انجام بشه .....
    پس درنگ نکنید شکایت کنید و حتما هم بگید مشکل از پهنای باند هست وقتی شکایات زیاد بشه مجبورن رسیدگی کنن
    البته همه که اینجوری نیستن
    بعضی وقتا هم کرم از خود درخته اونایی که می خوان شکایت کنن باید یکم تحقیق کنن که آیا واقعا مشکل از پهنای باند و زیرساخت و... یا نه خود شرکته که داره بازی درمیاره

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چقدر شما ساده اید که گول بهونه هاشون رو میخورید حتی اگه مرکز مخابراتیتون خلوت هم باشه همش از اکانتینگه شلوغی و زیر ساخت و این حرفا همش کشکه اینو میگم چون من بدون اکانتینگ سرعت 20مگ هم گرفتم خیلی هم خوب بود و همه ی مشکلات برطرف شدن اینترنت به معنای واقعی رو باید بدون اکانتینگ تجربه کنید تا بفهمید یعنی چی
    اینم از سرعتم بدون اکانتینگ
    داداش من سرعت یک مگابایت هم با همین پارس توی ساعت رایگان تجربه کردم ( 4 تا 7 یه بار خیلی خوب شد ) الان همه حمله کردن سمت شرکتهای دیگه از اون وقتی که مخابرات شبانه رو برداشته
    مخابرات مشکل پهنای باند نداره پارتی داره سریع بش میدن اون موقع هم سرویسمو رو 4 مگ بستن با مخابرات همش سرعت 480 بود .................

8. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش من سرعت یک مگابایت هم با همین پارس توی ساعت رایگان تجربه کردم ( 4 تا 7 یه بار خیلی خوب شد ) الان همه حمله کردن سمت شرکتهای دیگه از اون وقتی که مخابرات شبانه رو برداشته
    مخابرات مشکل پهنای باند نداره پارتی داره سریع بش میدن اون موقع هم سرویسمو رو 4 مگ بستن با مخابرات همش سرعت 480 بود .................
    جات خالی دیشب دلی از عزا دراوردیم
    الان نمیدونم چیکار کنم دلم نمیاد تخلیش کنم ای کاش میشد یه خط تلفن دیگه میگرفتم و اینو تخلیه نمیکردم
    Last edited by farshad0123; 27-06-2014 at 00:20.

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جات خالی دیشب دلی از عزا دراوردیم
    الان نمیدونم چیکار کنم دلم نمیاد تخلیش کنم ای کاش میشد یه خط تلفن دیگه میگرفتم و اینو تخلیه نمیکردم
    آره میدونم واسه دوستم هم همینجوری شده بود بدون یوزر و پسورد وصل میشد سرعتش هم همش 400 بود هر چی گیم و فیلم جدید اومده بود دانلود کرد قرار منم برم ازش بگیرم

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آره میدونم واسه دوستم هم همینجوری شده بود بدون یوزر و پسورد وصل میشد سرعتش هم همش 400 بود هر چی گیم و فیلم جدید اومده بود دانلود کرد قرار منم برم ازش بگیرم
    برا من که 800 و خورده ای کیلوبایت میداد ولی چند دقیقه هم شد 1.8مگ ولی دوباره برگشت رو 600 بعدش یه راهی پیدا کردم رسوندمش تا 800 و خورده ای و ثابت شد خلاصه خیلی حال کردم فقط دوست داشتم عدد دانلودو نگاه کنم
    میدونی خیلی برام سخته قیدشو بزنم و تخلیه کنم و با این عددا خداحافظی کنم
    Last edited by farshad0123; 27-06-2014 at 00:31.

13. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من که پشیمونم از پارس گرفتم نوبت استفاده رایگان کاربر که میشه سرعت رو 512 میبندن یعنی 70 سرعت دانلود میده دقیقا فقط تایم رایگان که زیرساخت رو بهونه میکنن نمیخایید سرویس ندید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •