تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3267 از 3745 اولاول ... 22672767316732173257326332643265326632673268326932703271327733173367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,661 به 32,670 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یعنی چی این کار اینم اینترنت یک اینم یه پیشرفت دیگه
    این سرویس های بیخودی که اضافه شده بدرد نمیخوره اگه آپلود پولی بشه دیگه تمدید نمیکنم
    اصلا آپلود برای سرویس دهنده هزینه نداره حتی جایی خونده بودم برای آپلود پول میگیرن
    "متاسفانه با استفاده غیر منصانه برخی کاربران" نمیدونم برخی چی کار می کنن گند میزنن به همه
    متاسفانه چوب ندونم کاری یه سری افراد رو باید ملت بپردازن توی دانلود اپلود خودش رو نشون نمی ده خیلی خیلی کم اما این موضوع زمانی خودش رو نشون می ده که شما بخواید یه تماس تصویری یا صوتی با کسی داشته باشید ترافیک دوبرابر قبل می افته برای کاربر من واقعا ناراحتم الان یا باید بیشتر هزینه کنم یا باید کمتر تماس بگیرم با خارج کشور تقسیر من الان چیه اخه کی می تونه جلوی اینا وایسه

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شرکت اسیاتک به قراردادی که بسته پایبند نیست و خیلی راحت داره حق خوری میکنه و عملا به مشترک هاش توهین کرده. حداقل اونایی که قرارداد دارن، باید تا آخر قرارداد، آپلودشون رایگان باشه. شورشو درآوردن
    من که هفته بعد تخلیه میکنم. مخابرات طرح های خوبی داره. خراسان رضوی، ماهی 7 گیگ 8500 تومان. 2 تا 8 صبح رایگان شبی 3 گیگ میتونی دانلود کنی

3. این کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

متاسفانه چوب ندونم کاری یه سری افراد رو باید ملت بپردازن توی دانلود اپلود خودش رو نشون نمی ده خیلی خیلی کم اما این موضوع زمانی خودش رو نشون می ده که شما بخواید یه تماس تصویری یا صوتی با کسی داشته باشید ترافیک دوبرابر قبل می افته برای کاربر من واقعا ناراحتم الان یا باید بیشتر هزینه کنم یا باید کمتر تماس بگیرم با خارج کشور تقسیر من الان چیه اخه کی می تونه جلوی اینا وایسه
    پارس آنلاین آپلودش رایگانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

پارس آنلاین آپلودش رایگانه
    بله اسیاتک هم تا 18 ام رایگان بود چند ماه دیگه ببینیم کدوم شون رایگان می مونن من فعلا 260 روز سرویس اجباری دارم تا اون موقع حق انتخاب ندارم ببنیم این سرویس رایگان تا کی دوام داره یاد قضیه گرون کردن اینترنت تابستون اگه اشتباه نکنم بود اولین جنبش رو اسیاتک راه انداخت و بالا برد بعدش بقیه pap ها دنباله راهش رو گرفتن در مجموع این قضیه سر دراز داره حالا ببینم سال دیگه قرار iptv هم بیاد چه حال اساسی می دن این pap های گوگلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه soroushpayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان

کسی هستش سرویس نامحدود آسیاتک رو داشته باشه ؟؟

واقعا نامحدود به معنی واقعی کلمه هستش ؟؟ مثلا بعد از دانلود یه حجم افت سرعت وحشتناک نداره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان

کسی هستش سرویس نامحدود آسیاتک رو داشته باشه ؟؟

واقعا نامحدود به معنی واقعی کلمه هستش ؟؟ مثلا بعد از دانلود یه حجم افت سرعت وحشتناک نداره ؟؟؟
    اتفاقا الان من در مورد سرویس های جدید نامحدود که گذشتن تو سایت شون داشتم صحبت می کردم با پشتیبان
    کاری که کردن اون سه سرویس قرار دادن به سرویس 1024 با یه حجم مشخص در ماه سرویس برنزی هست سرویس دوم 2048 با یه حجم مشخص
    و سرویس سوم هم 4096 هست سرویس اول بین ده کاربر (سرویس برنزی)مشترک تقسیم میشه طبق چیزی که پشتیبان گفت اون حجم ماه رو می اد تقیسم بر تعداد روزای ماه می کنه و یه حجم روزانه می ده بهت برای 1024 گفتن حداقل 512 میشه حالا رو تقسیم بر 8 دیگه می کنه کلا خود پشتیبان گفت خط 1 مگ می رسه به یه خط 128 عادی با این روال اگر شما ماهانه 15 گیگ داشته باشید روزانه500 مگ سرویس امگ شما تموم میشه اتومات یه خط 128 شیر شده بین 10 نفر در اختیارت هست تا فردا که صفر بشه چیزی که جالبه هزینه سرویس هست برای سرویسی که فقط اندازه پانصد مگ میشه مصرفش کرد شما با مالیاتش 28000 تومان ناقابل می دی به اسیاتر حالا واقعا این چیزی که دارن می دن نامحدوده یا محدوده کسی می تونه توضیح بده
    Last edited by sara_2656; 08-02-2017 at 02:09.

8. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اتفاقا الان من در مورد سرویس های جدید نامحدود که گذشتن تو سایت شون داشتم صحبت می کردم با پشتیبان
    کاری که کردن اون سه سرویس قرار دادن به سرویس 1024 با یه حجم مشخص در ماه سرویس برنزی هست سرویس دوم 2048 با یه حجم مشخص
    و سرویس سوم هم 4096 هست سرویس اول بین ده کاربر (سرویس برنزی)مشترک تقسیم میشه طبق چیزی که پشتیبان گفت اون حجم ماه رو می اد تقیسم بر تعداد روزای ماه می کنه و یه حجم روزانه می ده بهت برای 1024 گفتن حداقل 512 میشه حالا رو تقسیم بر 8 دیگه می کنه کلا خود پشتیبان گفت خط 1 مگ می رسه به یه خط 128 عادی با این روال اگر شما ماهانه 15 گیگ داشته باشید روزانه500 مگ سرویس امگ شما تموم میشه اتومات یه خط 128 شیر شده بین 10 نفر در اختیارت هست تا فردا که صفر بشه چیزی که جالبه هزینه سرویس هست برای سرویسی که فقط اندازه پانصد مگ میشه مصرفش کرد شما با مالیاتش 28000 تومان ناقابل می دی به اسیاتر حالا واقعا این چیزی که دارن می دن نامحدوده یا محدوده کسی می تونه توضیح بده
    يعني سرويس دو مگ بعد از اون حجم مشخص كه رد بشه ميرسه به ٢٥٦ ؟؟؟
    يعني اون حجمي رو كه مشخص كرده سرعت دانلودش ٢ مگ تمام هستش ؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان در سرويس هاي حجمي كه ساعت رايگان دانلود شبانه داره سرعت دانلودش مثلا براي سرويس ٢ مگ چنده !؟
    از سرعت دانلود روز كمتره ؟؟؟
    بعد اينكه تو اين ساعت رايگان نامحدوده استفادش يا حجم مشخص داره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

يعني سرويس دو مگ بعد از اون حجم مشخص كه رد بشه ميرسه به ٢٥٦ ؟؟؟
    يعني اون حجمي رو كه مشخص كرده سرعت دانلودش ٢ مگ تمام هستش ؟؟؟؟

دقیقا فقط نکنه سرویس 2مگ میشه نفره ای گفت 6 نفر اشتراک میشه بعدش یه ضریب 8 هم باید تقسیم کنی کلا سرویس 2مگ می رسه به سرویس 256 شایدم کمتر تبادلش بعد اون حجم روزانه کلا نت فوق محدوده احیانا شبیه دایال اپ خدابیامرزه اخه واقعا این سرویسا اصلا ارزش صحبت کردن نداره موندم چرا صحبت میشه
    وقتی اومده اون حجم ماهانه رو تقسیم کرده و گفته شما یه حجم مشخصی توی روز حق استفاده داری وبعدش سرعت 10 برابر افت سرعت می کنه شما یه سرویس اشتراکی که داره تقسیم می شه به چند نفر یعنی فاجعه شما برو دنبال سرویس حجمی بیخیال اینا باش اونا یه سرویس هایی برای قشنگی گذشتن پشت ویترین ولی فقط از پشت شیشه قشنگ اه تمام ملت با همون گیگ شارژ و حجم خری می تونن با سرعت ازاد استفاده کنن هر چقدر پول بدی حق استفاده داری اینقدر خوبه
    Last edited by sara_2656; 08-02-2017 at 02:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

آخیش راحت شدم از دست ای دی اس ال
    هر کی شهرشون تحت پوشش 4 جی هست با 4 جی برین اینترنت چیه این ای دی اس ال

13. 2 کاربر از aria379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •