پس چرا پلیس+10 رفتم گفت باید بگیری تا غیبت نخوری؟
منم فعلا نرفتم اخه شنیده بودم برام رد میکنن
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
پس چرا پلیس+10 رفتم گفت باید بگیری تا غیبت نخوری؟
منم فعلا نرفتم اخه شنیده بودم برام رد میکنن
دوست عزيز
مى دونم در چه مقطع تحصيلي هستيد اما بعد از فراغت از تحصيل در هر مقطعى يك سال فرجه زمانى داريد بعد از وارد غيبت مى شويد ، در مورد اخراج و انصراف از تحصل نيز يك سال وقت داريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگه فارغ التحصیلی نشم؟؟
سلام آقا من 2 ، 3 تا سوال دارم زمان اعزامم افتاده آخر آذر یعنی اول زمستون ولی معلوم نیست کجا یا کدوم ارگان (10 روز دیگه برگه میاد) میشه از الان فهمید کجا میوفتم؟
بعد لباس خودشون میدن چون سرده چیا باید ببرم با خودم ؟
----------------
6 ماه هم اضافه خوردم اینو میبخشن چون خودم اقدام کردم شنیده بودم میری دادگاه پول میدی یا دلیل میاری میبخشن چجوریه؟
دمتون گرم
تاریخ اعزام - 19/ 9 /94
تا هر زمان كه مجاز به تحصيل باشيد براي شما معافيت تحصيلي از دانشگاه صادر مى شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
این قضیه امریه چیه ؟
هر کس اشنا داشته باشه میتونه واسش درست کنه که خدمتش به صورت امریه باشه ؟
شما یه سرچی توی نت کن و ببین کدوم سازمانها و نهادها و ادارات امریه قبول میکنند(شهرداری .وزارت نفت . بیمارستانها و..)
عد بین تو کدومشون آشنا داری ...بعدش اقدام کن و امریه گیر ...
اشناش که جوره . از این جهت بیشتر پرسیدم که اقدام کردنش دقیقا به چه صورتی هست . من امروز کارای فارغ التحصیلیمو انجام دادم و مدرک موقت و برگه فراغت از تحصیل از دانشگاه گرفتم . هفته پیش هم فرم اعزام به خدمت و واکسیناسیون از پلیس +10 گرفتم . بعد بابام گفت پست که نکردی و گفتم نه . گفتم نه فقط فرمشو گرفتم . برای همین این سوال پرسیدم که ببینم دقیقا روالش چطوریه . مثلا پدرم کارامو تو اون اداره مربوطه انجام میده و منم به صورت جداگانه دفترچمو و مدارکمو بدم پلیس +10 تا تاریخ اعزامم مشخص شه یا اینکه خود اون اداره مربوطه کلا خودشون کارامو انجام میدن. بعدش سوال دیگم هم اینه که امریه هم بگیری بازم باید بری اموزشی یا نه ؟
شما میری اداره مربوطه و میگی من میخوام امریه بگیرم.مسئولش میگه این مدارک رو بیار و دفترچتو مثلا تو همین ماه پست کن(اگه نگفتن خودت بپرس که دفترچمو چه زمانی پست کنم) ...شما مدارک گفته شده رو تهیه کرده و بعد از اون تو زمانی که اداره مشخص کرده دفترچتون رو پست میکیند...بقیه کارها رو خودشون انجام میدن
دوره اموزشی هم باید برید ...بعد از اموزشی بهتون برگه امریه میدن و باقی خدمت رو تو اداره ای که امریه گرفتید میگذرونید
sarbazsanjesh.ir
اولین وب سایت نظر سنجی در مورد لغو خدمت وظیفه عمومی اجباری
لطفا پخش کنید
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)