سلام بابا تو دیگه آخرشیا!!!!!!!!!!!!
اصلا ببینم بلدی با کامپیوتر کا کنی؟!!!!!
اعصبانی نشو شوخی کردم.
در مورد سوالت اکثر کامپیوترها جای USB شون بازه و خودت میتونی کار خودت را انجام بدی
موفق باشی.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بابا تو دیگه آخرشیا!!!!!!!!!!!!
اصلا ببینم بلدی با کامپیوتر کا کنی؟!!!!!
اعصبانی نشو شوخی کردم.
در مورد سوالت اکثر کامپیوترها جای USB شون بازه و خودت میتونی کار خودت را انجام بدی
موفق باشی.
با سلام
اگر ممکنه دوستان به این سئوالم جوا بدن . موندم برم پارس آنلاین یا همین شاتل بمونم .
در ضمن منطقه مخابراتیم شهید مفتخ ( کرمان )
5 روز از محدودیت در اومدم دوباره از دیشب محدودم کردن
سلام بچه ها من میخوام از پارس افلاین کوچ کنم
خواستم ببینم وضعیت چطوره اونجا ؟
من صبحا با 256 60 تا دانلود میکنم ولی شبانه سرعتم میرسه 4 کیلوبایت
شاتل وضعیت شبانش چطوره ؟
اکو دارم !
تحقیق کن ببین کسانی که توی مرکز شما هستن و پارس انلاین یا از شرکت دیگه دارن وضعیتشون چطوره!
شاتل همینه دیگه محدودیت پشت محدودیت من تنهایی که نتونستیم درستش کنیم تنها راهش اینه که از این شرکت مضخرف برید یه شرکت دیگه شرکتهای دیگه حداقل محدود نمیکنن!
بعضی از کافی نت ها پورت های usb را میبندن باید بدی به مسئول کافی نت تا برات بریزه روی فلش البته شما که میخوای آپلود کنی باید بدی بهش بریزه روی سیستمت! ولی بعضی ها نه پورت usb را نمی بندن!
همینجوری نمیشه نظر داد
شاید شاتل چون مشترکینش کمه خوب باشه شاید هم چون مشترکینش کمه پهنای باند کمی به مرکز شما اختصاص دادن و زیاد جالب نباشه یا یکی دو ماه دیگه بد بشه! زیاد نمیشه روش حساب کرد!
باید تحقیق کنی از کسانی که توی مرکز مخابراتی شما سرویس میگیرن از شرکتها
شاتل سرعت شبانه سرویسهاش را محدود میکنه به صورت فجیح سرویسهای نامحدودش هم نامحدود نیست یه مقدار خاصی میتونی دانلود کنی اگه بیشتر از اون بشه سرعتت را افتضاح میکنن!
اگه 1 تا 3 سرعت کمه فعلا شما را توی این ساعت محدود کردن اگه بازم زیاد دانلود کنی کل شبانه را محدود میکنن!
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
شبانه شاتل هم محدود میکنن ..
شما تحقیق کن ببین کسانی که توی مرکزتون از شاتل نکبت یا جای دیگه سرویس دارن وضعشون چطوره!
به هر حال با این روند رو به افتی که شاتل داره توصیه نمیشه!
بله همه دارن از شرکتاشون مینالن فکر کنم همون پارس بمونم بهتره حداقل تو دزدی کردن مهربون ترن ادم حس نمیکنه
قسمت روزانه رو کاملا با تو موافقم.اینجا هم تو روز سرویس 128 تا 2 مگ بازه.ولی شبا 70 هست.باز هم خوبه چون واقعی باید 16 باشه.ولی جدیدا سرعتمو 8 کردن .زنگ که میزنم میگن زیاد دانلود کردی جریمه شدی.
لطفا بگو تو این 5 روز چیکار کردی که دوباره محدودت کردن.
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)