تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3266 از 3745 اولاول ... 22662766316632163256326232633264326532663267326832693270327633163366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,651 به 32,660 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

کلا خرخران شده همه isp حس ابر قدرتی دارن همشون همه جوره دارن به کاربر زور میگن یکی میاد کلا دانلود رایگان بر میداره یکی میاد سرعت کاربر رو محدود میکنه و ......
    هر isp بری وضع همینه شاید بدتر هم بشه پول رو از کاربر میگیرن دریغ از اینکه یکمی از این پول رو صرف سرویس دهی بهتر کننن الانه کلا زیر ساخت مخابراتی ایران داغون
    کابل کشیا خراب یکم پهنا باند کاربر بره بالا میشه کلا نویز و قطعی مکرر اینترنت و .....
    و چون متاسفانه این isp ها 90 درصد کاربرهایی که باهاشون تماس میگیرن رو راحت میپیچونن و کاربر هم حال پیگیری نداره خیلی خوششون شده و احساس قدرت میکنن
    سال ها جلوتر 195 هم نبود و عملا نمی شد کاری کرد ولی الان حداقل این 195 هست اگر کل کاربرا ایرانی به جا بیخیال شدن میرفتن شکایت میکردن و پیگیر می شدن این isp ها حداقل کمی خودشون رو جمع و جور میکردن
    من خودم به شخصه 195 از isp خودم در مورد وضعیت کنونی شاکی شدم
    اینجا و سایر فروم های دیگه تا 100 سال دیگه هم هی بیاییم برا هم دیگه گلایه کنیم کسی برامون کار نمیکنه و مشکلاتمون حل نمیشن
    Last edited by aria379; 07-02-2017 at 15:32.

2. این کاربر از aria379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

در مورد اپلود رایگان نمیدونم قانوی هست یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی دوستان از ادرسی که گذاشتم میتونن بپرسن که ایا اپلود طبق قانون باید رایگان باشه یا خیر
    سازمان تابعه برای پرسش هم بزنین
    سازمان تنظیم مقرارت و ارتباطات رادیویی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این قضیه به نفع شرکت تموم میشه هیچ جایی به طور واضخ نگفته اپلود رایگان اه حتی من زنگ زدم به 2020 وازشون پرسیدم و گفتن اپلود رایگان نیس و از کل مصرفف اپلود یک چهارم اش برای اون فرد در نظر گرفته میشه بنابراین میشه نتیجه کلی گرفت اسیاتک شروع کننده این ماجرا نبوده اپلود رایگان نبوده و نخواهد بود ولی این وسط هزینه ها بیشتر خواهد شد چون زودتر حجم تون تموم میشه حالا برید اپلودتون رو بگید بالاتر ببندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من که رفتم سیمکارت 4 جی با یه مودم 4 جی گرفتم
    دیگه از دست ای دی اس ال و کابل کشی و .....راحت شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله خوشبختانه این ۱۹۵ یه کوچولو سختگیر هست خودم تجربشو داشتم نتیجه هم گرفتم
    اصلا من قرارداد یکساله دارم ازشون که توش به من گفتن آپلودت رایگانه چرا وسط قرارداد میزنی زیرش؟ الآن با این وضعیت حدودا ۱۰ درصد مصرفم بالا رفت
    آپلود رو پولی کرده حرومزاده؟؟؟
    رفتم که دهنشونو با 195 سرویس کنم! نشد میرم تو شرکتشون فحش رو میکشم بهشون
    Last edited by WhiteHat; 07-02-2017 at 21:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به من زنگ زدن گفتن یا مستندات بدید ثابت کنید یا اینکه سرویس فعلی تون رو جمع اوری کنید جالیه می گم شما دیروز سرویس اینطوری می دادی الان شده یه مدل دیگه کلا حرف یه طرفه بود و در مجموع می گن شرکت این مورد رو تایید کرده و به همین صورت خواهد بود کاری هم ندارن سرویس چی بوده من خیلی ناراحتم چون الان تماس خارجم یا باید هزینه کنم براش یا کلا کمتر تماس بگیرم در کل موندم اگر الان بگم اقا جمع اوری کن
    مطمنا من ضرر می کنم چون هزینه رو کارشناسی می کنن و می زنن ازش شک ندارم الان هم 261 روز از سرویس ام مونده واقعا حالم گرفته شد امروز زنگ زدم 2020 مخابرات ببینم هزینه چطوری اه پشتیان هم گفت فردا از واحد فروش بپرس و از اونا هم پرسیدم قضیه اپلود رو گفت اپلود رایگان نیس و از مصرف کننده مقدار یک چهارم رو رو سرویس اش حساب می کنه در مجموع اگر سرویس نداشتم بدون شک تخلیه می کردم ولی الان باید سوخت ولی با خودم عهد کردم کمی اذیت شون کنم از 195 میشه اینا رو کمی جنبوند حداقل طرف زنگ بزنه کمی اختلات کنیم دلمون باز میشهامروز به من می گفت فردا مستندات رو به این شماره ایمیل بزن و تماس بگیر باهم صحبت کنیم گفتم من شاکی ام تماس با شما بگیرم
    در مجموع مشکل جای دیگه س کلا مملکت چی ش درسته که اینترنت درست باشه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

هزینه ارسال (Upload) رایگان : طبق بند 4 مصوبه 237 سازمان تنظیم مقررات و با توجه به ماهیت نامتقارن خدمات ADSL ، شرکت صبانت در محاسبه ترافیک مصرفی (مجموع دریافت و ارسال ) هزینه ارسال را بصورت رایگان محاسبه نموده و میزان حجم ارسالی را در جمع کل ترافیک مصرفی سرویس های عمومی خریداری شده توسط مشترک در نظر نمی گیرد .

عجب مشترکین بی خاصیتی هستیم!
    Last edited by WhiteHat; 07-02-2017 at 22:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

هزینه ارسال (Upload) رایگان : طبق بند 4 مصوبه 237 سازمان تنظیم مقررات و با توجه به ماهیت نامتقارن خدمات ADSL ، شرکت صبانت در محاسبه ترافیک مصرفی (مجموع دریافت و ارسال ) هزینه ارسال را بصورت رایگان محاسبه نموده و میزان حجم ارسالی را در جمع کل ترافیک مصرفی سرویس های عمومی خریداری شده توسط مشترک در نظر نمی گیرد .

عجب مشترکین بی خاصیتی هستیم!
    هیچ جایی نگفته رایگان اون شرکت صبا نت هست فردا روز اونا هم عوض می کنن فقط یه مصوبه 237 بند 4 توضیحی داده ولی اونم نگفته مستقیم اپلود رایگان راه فرار براشون بازه!!!
    4 -تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات ADSL ،ارایه کننده خدمات
    موظف است در محاسبه ترافيک مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال، به ميزان بيست و پنج درصد)25 )%حجم ترافيک
    اضافی برای مشترکين لحاظ کند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من مطنم شرکت های دیگه هم به زودی اپلود رو می ذارن رو ترافیک کاریش نمیشه کرد همیشه شروع کننده از اسیاتک بوده

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یعنی چی این کار اینم اینترنت یک اینم یه پیشرفت دیگه
    این سرویس های بیخودی که اضافه شده بدرد نمیخوره اگه آپلود پولی بشه دیگه تمدید نمیکنم
    اصلا آپلود برای سرویس دهنده هزینه نداره حتی جایی خونده بودم برای آپلود پول میگیرن
    "متاسفانه با استفاده غیر منصانه برخی کاربران" نمیدونم برخی چی کار می کنن گند میزنن به همه ولی با 30 کیلو کاری نمیشه کرد بیشتر یه بهانه هست
    Last edited by wire; 07-02-2017 at 22:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •