من از خودشون برای یکی از آشناها پرسیدم که اونم میخواست برای دوربین استفاده کنه از محل کار به ویلاش و برعکس که گفتن باید به عنوان شرکت و مشترک حقوقی ثبت نام کنه بعد بهش میدن ولی همچنان nat type 3 خواهد داشت و امکان port forwarding نخواهد بود
من از خودشون برای یکی از آشناها پرسیدم که اونم میخواست برای دوربین استفاده کنه از محل کار به ویلاش و برعکس که گفتن باید به عنوان شرکت و مشترک حقوقی ثبت نام کنه بعد بهش میدن ولی همچنان nat type 3 خواهد داشت و امکان port forwarding نخواهد بود
سلام لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه ، من یه مودم d-link DWM-156 دارم و می خوام با سیمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشم این ارور را میده: Undefined connection error: 123
سلام
این سایت هایی که توی اینترنت ادعا می کنن بسته های اینترنت بدون مالیات و با تخفیف می فروشن ، حرفشون واقعیت داره؟ چنین چیزی ممکنه؟
Last edited by OLK; 20-03-2019 at 07:17.
بله ممکنه من خیلی وقت از این سرویس ها تهیه کردم
مثلا اون موقع که یک ساله 175 گیگ بود 220 تومن این طورا با مالیات من میگرفتم 150 تومن
سلام
چرا که نه
من قبض موبایل خودم و داداشم و ... اینجوری با تخفیف پرداخت میکنم ! کمتر هم پرداخت میشه
از کجا میخری که آنی فعال بشه؟ چون اکثریت رو دارم میخونم همگی گفتند دستی و پس از چند ساعت و بستگی به ساعت کاری و ...است.
انی نیست من کسی رو میشناسم که چند ساله ازش میگیرم و حداکثر تا یک ساعت بعد فعال میکنه البته بعضی وقت ها هم هست که سرش شلوعه ممکنه 3 4 ساعت بشه ولی ساعت کاری نداره حتی مثلا 12 شب هم باشه میشه مگر خودش خواب باشه
درود ، هیچکدام آنی نیستند و مدت زمانش بستگی به انلاین بودن پشتیبانی داره هر وقت ببینه درخواست رو بسته رو براتون فعال میکنه .فقط بهتره از سایت اریا شارژ بسته بخرید چون نماد الکترونیک داره ولی باقی سایت ها امکان کلاهبرداری وجود داره و قابل اعتماد نیستند.
اگه امکانش هست آدرس سایت رو برای من پی وی بفرستین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)