تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3265 از 3745 اولاول ... 22652765316532153255326132623263326432653266326732683269327533153365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,641 به 32,650 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

جاش اینجا نیست خدائی ، ولی واقعا حقمونه تحریمون میکنن ، همه چیو محدود میکنن ، والا رفتم یه فلافل بخرم ، از اینا که میزارن خودت پر کنی ، والا از پشت داشتم میدیدم ، یارو 11 تا فلافل پر کرده بود تو نونش داشت پاره میشد نون ، بعد کلی مردم بد بخت تو صف منتظر بودن تا اماده بشه ! والا همین الان به کی قسم بخورم ، اینترنت 100 مگ نامحدود بدن ، شیرشو میکشیم ، یعنی زمانو زمینو دانلود میکنیم ، همون ماه اول میترکه. پس نگیم چرا انقدر به ما ظلم میشه ، چون انقدر ندیدیم و محدود بودیم ، وقت ازادمون میزان جنبه نداریم ، شرمنده خودم اصن یکیش. نامه تمام.

2. 2 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

حذف اپلود رایگان را به همه وبلاگ نویسان طراحان وب سایت و فعالان عرصه اینترنت تبریک و تهنیت میگویم اسیاتک اینترانت رو به پیشرفت
    پیشگامان های وب پارس انلاین همگی اپلود رایگان هستش و چند شرکت دیگر
    Last edited by mehdi244; 07-02-2017 at 02:10.

4. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از وقتی آپلود رایگانو حذف کرده پینگ درست شده . به نظرم باید این تماشای رایگان فیلم از فلان سایت و دانلود رایگان از فلان مزخرف هم بردارن
    ..
    آسیاتک که برای این مورد اس ام اس نداد پس عده زیادی هنوز خبر ندارن، بعد هم با آپلود 512k و 1 مگابیت اگه شبکه یه شرکت بزرگی مثل آسیاتک شلوغ بشه پس وضعش کلا خرابه
    آپلود سوای مشکلاتی که پیش میاره (به گفته شرکت) حداقل باعث تولید محتوای وطنی میشه ( با نوع محتواش کاری نداریم)
    یکی هم اینکه تا اونجایی که میدونم جزو قوانین وزارت ارتباطات هست که برای اینترنت adsl یا آپلود رایگان باشه یا اگه محاسبه میشه به ازای اون حجمی به کاربر تعلق بگیره. اینجا هم آسیاتک سر کاربراش کلاه گذاشته..
    به نظرم این بهانه غیرواقعی هست. به قول یکی از دوستان اگه شما روزی حداقل 50 مگ آپلود داشته باشی (که موقع مرور صفحات این مقدار بیشترم خواهد بود) راحت ماهی 1.5 گیگت میره در صورتی که قبلا میتونستی به عنوان ترافیک دانلود ازش استفاده کنی! آسیاتک چند هزار کاربر داره؟ ضربدر اون مقدار کنی میبینی که چه مقدار پول مفت گیر این شرکت میاد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

راهش فقط شکایت به 195 هست اگر همگی تماس بگیریم میشنن سر جاشون

7. 2 کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حدف شود....
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:32.

9. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راهش فقط شکایت به 195 هست اگر همگی تماس بگیریم میشنن سر جاشون
    بله خوشبختانه این ۱۹۵ یه کوچولو سختگیر هست خودم تجربشو داشتم نتیجه هم گرفتم
    اصلا من قرارداد یکساله دارم ازشون که توش به من گفتن آپلودت رایگانه چرا وسط قرارداد میزنی زیرش؟ الآن با این وضعیت حدودا ۱۰ درصد مصرفم بالا رفت

11. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من جدیدا صبحا پینگم خراب میشه و تایم اوت دارم و عصرا خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

من رفتم 195 شکایت کردم 2 ساعت بعدش یه آقای خیلی محترمی زنگ زد و از مشکل پرسید و گفت ما کاری خلاف قانون نکردیم. گفتم که شما همیشه از آپلود رایگان به عنوان تبلیغ استفاده کردین.شاید یکی به همین دلیل سرویس شما رو انتخاب کرده. باز گفت خلاف و قانون انجام ندادیم و اینا اگه سرویس ما رضایت شما رو جلب نکرده میتونین از سرویس isp های دیگه استفاده کنید (البته همچنان محترمان حرف میزد که عجیب بود!! چون من هیچ موقع رفتار محترمانه از هیچ شرکت و سرویس دهنده ای ندیدم). منم گفتم دوباره وقت و هزینه باید صرف سرویس جدید از یه isp جدید کنم. خلاصه اینکه من یچی میگفتم اونم یچی میگفت. من بهش گفتم آخه با سرعت آپلود 50 کیلوبایت که هیچ موقع به 50 کیلوبایت هم نمیرسه چجوری میشه سو استفاده کرد و غیر منصفانه مصرف کرد؟ این کارم کردین که باز از ملت پول بچاپین و بریزین تو جیباتون.بعدم در مورد سرویس افتضاح و سرعت تک کانکشن خنده دارشون و سرعت افتضاح تو تلگرام و اینستاگرم گفتم که گفت اینو قبول دارم ولی همه سرویس دهندهها اینجورین من خودم از دوجا اینترنت دارم که اینجوریه.گفتم ایرانسل اینجوری نیست گفت تکنولوژی ای که استفاده میکنن جدیدتره. گفتم صبانت هم مشکلی نداره که دیگه چیزی نگفت و گفت ما کار خلاف قانونی نکردیم و همینجوریم تصمیم نگرفتیم که این کار رو انجام بدیم و از این مزخرفات که تو isp ها یادت میدن تا به مردم بگی.شاید از همه برن شکایت کنن اینا مجبور بشن که دوباره آپلود رو رایگان کنن.

14. این کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ببینید کسایی که دوستانی در خارج دارن یا از اطریق اسکایپ یا وایبر امثال اینا استفاده می کنن حتی تلگرام الان با حدف اپلود رایگان متاسفانه هزینه برای این دسته افراد به مراتب رفته بالا چون زمان ارسال تصویر یا صوت حجم اپلود محاسبه میشه و یعنی یه مکالمه حجم دوبرابری برای اون فرد به همراه داره در صورتی که خود سازمان مقرارت گفته اپلود رایگان اه پس الان اسیاتک با این کارش یه جورایی باز زرنگی کرده متاسفم جیف یک ساله سرویس خریدم و مجبورا باید تحمل کنم ولی امروز حتما به 195 تماس می گیرم و شکایت ثبت می کنم خواهشی که دارم شما عزیزان هم همین کار رو بکنید تا شابد فرجی شد درست بشه یاد مون اگه همه همکاری نکنن اینا درست نمی جنبونن

16. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان درپیج اینستاگرام اسیاتک هم بهشون بگید خیلی از دوستانم وب سایت دارند به خاطر اپلود رایگان اومدن سمت اسیاتک الان بااین کار دیگه اسیاتک هم میشه شبیه شرکت هایی که اپلودش رایگان نیست الان بیشتر شرکت ها دارن به سمت اپلود رایگان میرن اسیاتک که خود شروع کننده اپلود رایگان بود حذفش کرد و این یعنی پایبند نبودن به قرار داد و تبلیغات دروعین شرکت اسیاتک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •