سلام سالار
امسال که سرباز زیاده برو چون چند سال دیگه که سرباز کم بشه اون وقت جور دیگه بر خورد می کنن با غایبین و فراری ها
در ضمن تا وقتی نرفتی همش یه استرسی تو جونت هست که وقتی رفتی انگار یه بار سنگین از قلبت برداشته میشه![]()
سلام سالار
امسال که سرباز زیاده برو چون چند سال دیگه که سرباز کم بشه اون وقت جور دیگه بر خورد می کنن با غایبین و فراری ها
در ضمن تا وقتی نرفتی همش یه استرسی تو جونت هست که وقتی رفتی انگار یه بار سنگین از قلبت برداشته میشه![]()
یک حرفی که تو آموزشی به ما می زدند این بود که سرباز آموزشی چون درجه نداره احترام گذاشتنش صرفا خبر دار وایستادنه. ما این مشکل رو توی نگاهبانی داشتیم که وقتی افسر نگهبان یا افسر جانشین میاد باید چه کار کنیم. پس بنابراین شما تنها کاری تو آموزشی باید انجام بدین خبردار وایستادنه. احترام با دست نداریم. کسی هم چیزی گفت درگیر نشید سعی کنید تا می تونید دوستانه حلش کنید . نشد هم بازرسی!
در مورد یگان هم اگر افسر باشید لزومی نداره برای درجه پایین تر از خودتون که کادره احترام بگذارید. جالبه بدونید طبق قانون نظام اول درجه رو می شناسند بعد در صورت هم درجه بودن اولویت با کادره! من یادمه تو یگان که بودیم یکی از افسر ها سر این موضوع به امیر یک نامه اعتراضی نوشت و اتفاقا امیر هم اومد صبحگاه گفت ببینم کسی به ما فوقش چه کادر و چه وظیفه احترام نذاره برخورد می کنم باهاش. البته در عمل اگر چه احترام نمی ذاشتن ولی جایگاه افسر وظیفه ها تثبیت شد
احترام گذلشتن نظامى همان سلام است ، شما لارجزم نيست به هر كادرى كه درجه اش از شما بالاتره احترام بگذاريد ، هرگام سسله مراتب شما در حال عبور و مرور هستند از طرف مقابل شما هر گاه نزديك شما شد يك ايست كوتاه كنيد و احترام بگذاريد بعد از ان كه ازاد داد به راه خودتان ادامه دهيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
تنها چيزى كه عرفه در خدمت احترام به سلسله مراتب است ، مناسفانه كادرى ها به وظيفه هايي كه درجه بالاتر از ان دارند رفتار مناسبى ندارند و گاهى مى گويند كه درجه مال ابگرمكن است البته دقت كنيد كه هميشه فاصله خودتان را با سرباز صفرها رعايت كنيد تا انها نتوانند از شما سواستفاده كنند به خصوص در شبهاى نگهبانى
برادر عزیز من اینجا در مورد یگان صحبت می کردم!
سرباز آموزشی چون سر دوشی نداره نباید احترام با دست بذاره
در ضمن در پادگان ها و کلا محیط نظامی خیلی حرفا هست که زده میشه ولی عمل نمیشه
منم پارسال برای پلیس افتخاری رفته بودم دوره آموزشی می گفتن که شما باید به همه کادری ها احترام بذارید ولی در عمل که من به هیچ کس احترام نمی ذارم و حتی با بعضیاشون بالا به پایین هم برخورد می کنم مثلا گروهبان های جوان رو گروهبان و ستوان 3 و ستوان 2 های کم سن رو هم سرکار ستوان خطاب می کنم
چون موقعیت ما در ناجا هم خاص هست و نیروی داوطلب هستیم کسی هم جرات دهن به دهن گذاشتن و کل کل رو نداره چون خودش بیشتر می ره زیر رادیکال
- - - Updated - - -
برادر عزیز من اینجا در مورد یگان صحبت می کردم!
سرباز آموزشی چون سر دوشی نداره نباید احترام با دست بذاره
در ضمن در پادگان ها و کلا محیط نظامی خیلی حرفا هست که زده میشه ولی عمل نمیشه
منم پارسال برای پلیس افتخاری رفته بودم دوره آموزشی می گفتن که شما باید به همه کادری ها احترام بذارید ولی در عمل که من به هیچ کس احترام نمی ذارم و حتی با بعضیاشون بالا به پایین هم برخورد می کنم مثلا گروهبان های جوان رو گروهبان و ستوان 3 و ستوان 2 های کم سن رو هم سرکار ستوان خطاب می کنم
چون موقعیت ما در ناجا هم خاص هست و نیروی داوطلب هستیم کسی هم جرات دهن به دهن گذاشتن و کل کل رو نداره چون خودش بیشتر می ره زیر رادیکال![]()
آقا من سوتی بسیار بدی دادم. فرم شماره 3 رو پر کردم! :|
درخواست معافیت کفالت ندارم. اون برگه رو چیکار میکنن؟
خط بزنم یا همینجوری بدم بهش؟!
خط بزن مسئله خاصى نيست
سلام دوستان میخام ببینم کسایی که دوره تکمیلی رفتن داخل کارت تکمیلی گفته 45 روز را بصورت مستمر طی کردن یا متناوب؟
ممنونم
به امید خدا میرم
به نظرتون سپاه بهتره یا سربازی تو زندان؟
ممنون بابت جواب ولی شما نگفتی معافیت تحصیلی رو بگیرم یا نه؟؟من الان فارغ التحصیل نیستم تا کی وقت دارم معافیت بگیرم
ببخشید ولی واقعا گیج شدم هر کسی هم یه چیز میگه پلیس +10 میگه معافی بگیر شما میگی معاف هستی...
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)