تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3264 از 4105 اولاول ... 226427643164321432543260326132623263326432653266326732683274331433643764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,631 به 32,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    موندم سر دوراهی برم سربازی یانه
    دانشگام ک شد هیج انصراف دادم
    تعمیرکارموبایلم
    متولد69
    موندم خدایا یرم یا نه
    نمیدونم چیکار کنم
    سلام سالار
    امسال که سرباز زیاده برو چون چند سال دیگه که سرباز کم بشه اون وقت جور دیگه بر خورد می کنن با غایبین و فراری ها
    در ضمن تا وقتی نرفتی همش یه استرسی تو جونت هست که وقتی رفتی انگار یه بار سنگین از قلبت برداشته میشه

2. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو آموزشی از توجیه نبودن شما سو استفاده می کنن
    حالا تو یگان کم کم برات جا میوفته
    البته در ارتش بحث پایه خدمت هم خیلی مهمه و ممکنه اوایل خدمت شما حتی سربازای صفر هم اذیتت کنن و نتونی کاری کنی
    درسته چیزه مسخره و احمقانه ای هست ولی متاسفانه وجود داره و به سربازایی که خدمتشون زیاده می گن مت بالا که مخفف خدمت بالا هست
    و اونا هم اصطلاحات خاص خودشون رو دارن مثل دیگه نمی کشه یا نبود فلان قدر دیگه،یا ممکنه شما رو بوق موتور یا بوق یغلوی هم حتی خطاب کنن
    و البته اول خدمت شاید به شما آشخور برج .... هم بگن!
    و کاریش هم نمیشه کرد و فرماندهان هم گاهی اوقات حمایت هم می کنن از این افراد بی فرهنگ
    من زمان خدمت خودم وقتی ارشد شدم در یگان خدمتیم این مساله رو تقریبا بر انداختم ولی وقتی پایان دوره رفتم و برگشتم واسه تسویه دیدم باز همون آش و همون کاسه

در نیروهای مسلح بالا آوردن دست در حکم سلام هست و اگر نفر درجش خیلی بالا باشه شما در حال حرکت اگر باشی همزمان دست راست و پای چپ رو بالا میاری و اگر ساکن باشی احترام با دست به همراه پا کوبیدن خواهد بود!
    برای وظیفه ها هم اصلا احترام نذارید!
    گروهبانای کادر هم سهمیه احترام ندارن
    بیشترین اهمیتش برای سلسه مراتب فرماندهی شماست
    یک حرفی که تو آموزشی به ما می زدند این بود که سرباز آموزشی چون درجه نداره احترام گذاشتنش صرفا خبر دار وایستادنه. ما این مشکل رو توی نگاهبانی داشتیم که وقتی افسر نگهبان یا افسر جانشین میاد باید چه کار کنیم. پس بنابراین شما تنها کاری تو آموزشی باید انجام بدین خبردار وایستادنه. احترام با دست نداریم. کسی هم چیزی گفت درگیر نشید سعی کنید تا می تونید دوستانه حلش کنید . نشد هم بازرسی!

در مورد یگان هم اگر افسر باشید لزومی نداره برای درجه پایین تر از خودتون که کادره احترام بگذارید. جالبه بدونید طبق قانون نظام اول درجه رو می شناسند بعد در صورت هم درجه بودن اولویت با کادره! من یادمه تو یگان که بودیم یکی از افسر ها سر این موضوع به امیر یک نامه اعتراضی نوشت و اتفاقا امیر هم اومد صبحگاه گفت ببینم کسی به ما فوقش چه کادر و چه وظیفه احترام نذاره برخورد می کنم باهاش. البته در عمل اگر چه احترام نمی ذاشتن ولی جایگاه افسر وظیفه ها تثبیت شد

4. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه مقدار درباره نحوه احترام گذاشتن تو یگان توضیح می دن؟ مثلا وقتی که توی راه نفر ارشد رو دیدیم باید وایستیم حتما یا اینکه دست رو بالا بیاریم کافیه؟ یا اینکه بعدش سلام هم بگیم؟
    احترام گذلشتن نظامى همان سلام است ، شما لارجزم نيست به هر كادرى كه درجه اش از شما بالاتره احترام بگذاريد ، هرگام سسله مراتب شما در حال عبور و مرور هستند از طرف مقابل شما هر گاه نزديك شما شد يك ايست كوتاه كنيد و احترام بگذاريد بعد از ان كه ازاد داد به راه خودتان ادامه دهيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

6. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اخه تو پادگان اموزشی که بودیم افسران وظیفه که میومدن بهم میگفتن بلند شو احترام بزار برامون .یه بار هم که یه سرباز آجری داد زد سرم بهم گفت خبردار بایست

گفتم شاید لازمه برا وظیفه ها هم پابکوبونیم .حالا اینی که گفتی به وظیفه های بالاتر نیاز نیست احترام بزاریم ، قانونه یا عرفه ؟
    تنها چيزى كه عرفه در خدمت احترام به سلسله مراتب است ، مناسفانه كادرى ها به وظيفه هايي كه درجه بالاتر از ان دارند رفتار مناسبى ندارند و گاهى مى گويند كه درجه مال ابگرمكن است البته دقت كنيد كه هميشه فاصله خودتان را با سرباز صفرها رعايت كنيد تا انها نتوانند از شما سواستفاده كنند به خصوص در شبهاى نگهبانى

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یک حرفی که تو آموزشی به ما می زدند این بود که سرباز آموزشی چون درجه نداره احترام گذاشتنش صرفا خبر دار وایستادنه. ما این مشکل رو توی نگاهبانی داشتیم که وقتی افسر نگهبان یا افسر جانشین میاد باید چه کار کنیم. پس بنابراین شما تنها کاری تو آموزشی باید انجام بدین خبردار وایستادنه. احترام با دست نداریم. کسی هم چیزی گفت درگیر نشید سعی کنید تا می تونید دوستانه حلش کنید . نشد هم بازرسی!

در مورد یگان هم اگر افسر باشید لزومی نداره برای درجه پایین تر از خودتون که کادره احترام بگذارید. جالبه بدونید طبق قانون نظام اول درجه رو می شناسند بعد در صورت هم درجه بودن اولویت با کادره! من یادمه تو یگان که بودیم یکی از افسر ها سر این موضوع به امیر یک نامه اعتراضی نوشت و اتفاقا امیر هم اومد صبحگاه گفت ببینم کسی به ما فوقش چه کادر و چه وظیفه احترام نذاره برخورد می کنم باهاش. البته در عمل اگر چه احترام نمی ذاشتن ولی جایگاه افسر وظیفه ها تثبیت شد
    برادر عزیز من اینجا در مورد یگان صحبت می کردم!
    سرباز آموزشی چون سر دوشی نداره نباید احترام با دست بذاره
    در ضمن در پادگان ها و کلا محیط نظامی خیلی حرفا هست که زده میشه ولی عمل نمیشه
    منم پارسال برای پلیس افتخاری رفته بودم دوره آموزشی می گفتن که شما باید به همه کادری ها احترام بذارید ولی در عمل که من به هیچ کس احترام نمی ذارم و حتی با بعضیاشون بالا به پایین هم برخورد می کنم مثلا گروهبان های جوان رو گروهبان و ستوان 3 و ستوان 2 های کم سن رو هم سرکار ستوان خطاب می کنم
    چون موقعیت ما در ناجا هم خاص هست و نیروی داوطلب هستیم کسی هم جرات دهن به دهن گذاشتن و کل کل رو نداره چون خودش بیشتر می ره زیر رادیکال

- - - Updated - - -

برادر عزیز من اینجا در مورد یگان صحبت می کردم!
    سرباز آموزشی چون سر دوشی نداره نباید احترام با دست بذاره
    در ضمن در پادگان ها و کلا محیط نظامی خیلی حرفا هست که زده میشه ولی عمل نمیشه
    منم پارسال برای پلیس افتخاری رفته بودم دوره آموزشی می گفتن که شما باید به همه کادری ها احترام بذارید ولی در عمل که من به هیچ کس احترام نمی ذارم و حتی با بعضیاشون بالا به پایین هم برخورد می کنم مثلا گروهبان های جوان رو گروهبان و ستوان 3 و ستوان 2 های کم سن رو هم سرکار ستوان خطاب می کنم
    چون موقعیت ما در ناجا هم خاص هست و نیروی داوطلب هستیم کسی هم جرات دهن به دهن گذاشتن و کل کل رو نداره چون خودش بیشتر می ره زیر رادیکال

10. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت torero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

آقا من سوتی بسیار بدی دادم. فرم شماره 3 رو پر کردم! :|
    درخواست معافیت کفالت ندارم. اون برگه رو چیکار میکنن؟
    خط بزنم یا همینجوری بدم بهش؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من سوتی بسیار بدی دادم. فرم شماره 3 رو پر کردم! :|
    درخواست معافیت کفالت ندارم. اون برگه رو چیکار میکنن؟
    خط بزنم یا همینجوری بدم بهش؟!
    خط بزن مسئله خاصى نيست

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان میخام ببینم کسایی که دوره تکمیلی رفتن داخل کارت تکمیلی گفته 45 روز را بصورت مستمر طی کردن یا متناوب؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

داداش گلم سریعتر برو .منم مثل شما دست دست کردم و الان با مدرک لیسانس و 27 سال سن خدمت رفتم .هر چی سنت بالاتر بره سخت تر میشه ..

در ضمن بعد از خدمت به راحتی میتونی درست رو ادامه بدی .هم کار کنی و هم درس بخونی ...نگران این موضوع نباش...

و مورد دیگه اینکه خدمت کمی ذهنت رو با واقعیات بیشتر آشنا میکنه.من احساس میکنم اموزشی تغییرات خوبی در من ایجاد کرده...شک نکن به نفعت زودتر بری...

ممنونم
    به امید خدا میرم
    به نظرتون سپاه بهتره یا سربازی تو زندان؟

16. 2 کاربر از omidsaghez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما تا یک سال بعد از فارغ التحصیلی معاف هستید.
    وقتی دانشگاه قبول شدید هم تا زمانی که توی دانشگاه تحصیل کنید معاف محسوب میشید (تا یکسال بعد از گرفتن مدرک معاف هستید)
    تا یک سال آینده، معاف بودن شما هم به طور خودکار توی سیستماشون ثبت میشه و نیازی نیست جایی ثبت کنید.
    بعد از ورود به دانشگاه هم همینطوره، اگر هم نیاز باشه خود دانشگاه به شما میگه که برید فلان فرم رو بگیرید.
    ممنون بابت جواب ولی شما نگفتی معافیت تحصیلی رو بگیرم یا نه؟؟من الان فارغ التحصیل نیستم تا کی وقت دارم معافیت بگیرم
    ببخشید ولی واقعا گیج شدم هر کسی هم یه چیز میگه پلیس +10 میگه معافی بگیر شما میگی معاف هستی...

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •