همینی که بچه ها حرفم رو تایید کردند کافیهاین بحث همین جا تمامه سره اصل موضوع این تایپیک دیگه میرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همینی که بچه ها حرفم رو تایید کردند کافیهاین بحث همین جا تمامه سره اصل موضوع این تایپیک دیگه میرم
دوستان میگم این قضیه افزایش سرعت چیه ؟! همون باگ شاتل که دوستمون قبلا معرفی کرده بود ؟! میگن 3 تا شهر امتحان شده ! شانس ما اهواز جواب نمیده![]()
اون کسی هم که توی اهواز امتحانش کرد من بودم دلیل نشدن هم این بود که اساسا سرعت مشترکین 128 در اهواز رو 2 مگابایت نمیبندند اما توی مشهد 128 رو 2 مگ میبندند!!!
مگه کنترل نمی کنن ؟
یوتیوب و فیس بوک هم در کافی نت ها فیلترهستن ؟
دوستان به ما هم یاد بدین شیراز امتحان کنیم شاید جواب داد.
زین پس به جای واژه غریب و نامانوس حروم خور بفرمایید : شاتل لقمه هایی که نباید را میخورد و همچنین به حساب شیطنت کلاه مردم را برمیدارد.
ببینید اگر این جا گفته بشه میان تصحیح میکن از طریق ایمیل بفرستیم بهتره![]()
جایی برو که ننوشته باشه دانلود ممنوع یا هزینه دانلود بگیره!
اگه هم نوشته بود بگو من دانلود نکردم آپلود کردم.دی: تقسیر خودشه میخواست بنویسه دانلود و آپلود
اره مگر اینکه کافی نتی بری که خودشون چیز پی ان داشته باشن یا چیز پی ان خود داشته باشی
تایید!
تا خون در رگ ماست شاتل دشمن ماست.دی:
شعر و ملودی و ارنجمنت بای اهریمن323![]()
این قسمت رو درست متوجه نشدم : باید جایی برم که روی دربش نوشته شده باشه که هزینه دانلود رو می گیرند یا برعکس جای برم که روی دربش ننوشته شده باشه هزینه دانلود رو می گیرن ؟
در مورد فیلتر شکن ، اگر اولترا همراه خودم ببرم میشه ؟ چون من ویز پی ان ندارم .
بنظر شما همون ابتدا به مسئولش بگم می خوام در یوتیوب آپلود کنم ؟
توي مشهد همه مناطق اينجوري نيست بستگي داره با چند نفر شير باشي .
بعضي كافي نتا زدن دانلود ممنوع كه به ازاي هر 10 مگ يه مبلغي ميگيرن ولي من كه هميشه ميرم تو سايتاي موزيك دانلود ميكنم اونم با دانلود منيجر !!!!!!!!!(طرف ميگه دانلود نكنييييييييييد) طفلي راست ميگه دانلود منيجر خيلي بيرحمانه دانلود ميكنه.
ولي آپلود رو نميدونم .بهش نگو فوقش آخرش ميفهمه .
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)