تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3264 از 3745 اولاول ... 22642764316432143254326032613262326332643265326632673268327433143364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,631 به 32,640 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

کلافه شدم کلا
    یه سرویس مناسب برای دانلود نامحدود پیدا نمیشه
    اسیا تک گند زده به تعرفه ها

2. این کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستان کسی هست سرویس عصرانه آسیاتکی را گرفته باشه؟ سرعتش چطوره؟ از ۴تا۸شب هم بگین با تشکر

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من نمی دونم چجوری شاتل می تونه یه سرویس حرفه ای طراحی کنه که مشترک ها پر مصرف رو شناسایی کنه و محدودشون کنه
    ولی اینا نمی تونن یه سیستم واسه آپلود بسازن؟؟؟
    واقعا که
    آپلود چیه که از رایگان هم درش بیاری
    بدبختیا ما کاربرا این چیزا نیست بدبختیا ما سودجویی شرکت هاست چه اسیا تک چه شاتل و ....
    این شرکتا اینرنت رو نامحدود میخرن بعد همون رو به صورت حجمی به ما میفروشن و از فروش این حجم کلی سود میکنن
    مثلا تو کره کاربر هست در یک ما نزدیگ 800 گیگ دانلود داره اون شرکتی که بهش سرویس میده نه محدودش میکنه نه میگه چرا
    بعد اینجا کاربر 50 گیگ دانلود کنه شاتل محدود میکنه
    نه کاری که شاتل میکنه درسته نه کاری که اسیاتک
    ما هم کارمون شده اینکه خدا رو شکر این شرکت از اون یکی بهتره مثلا کاربرا شاتل میگن خوش به حال اسیاتکی ها سر دانلود رایگان محدود نمیشن کاربرا اسیاتک میگن خوش به حال مخابراتیا اپلود رایگانه مخابراتیا میگن خوش به حال شتلی ها پشتیبانی فنی درست درمون دارن مخابرات پشیبانیش برا لای جرز خوبه
    البته راهی هم نداریم
    ولی کاربرا میتونن با مراجعه به سامانه 195 در قسمت انتقادات و پیشنهادات نسبت به وضعیت موجود و اینترنت حجمی اعتراض کنن در صورتی که حجم اعتراضات زیاد باشه وزیر مجبور به رسیدگی میشه
    ولی هیشکی از مسئولین نیست بگه اقا هیچ کدوم اینا درست نیست طبق قاعده جهانی عمل کنید
    یعنی توی این مملکت از هر شرکت اینترنتی در بیایی بری یکی دیگه همون اش و همون کاسه هست از دست مشکلات این میری اون یکی یه مشکلات دیگه ای گریبان گیرت میشه
    اصلا انصاف نیست اینا اینترنت رو نامحدود میخرن حجمی میفروشن بعد هم به بهانه کاربران پر مصرف و ..... چپ و راست میدوشن این شرکت ها اگر طبق پهنای باند خریداری شده اشون خط بفروشن
    اگر هم 24 ساعت شبانه روز تمام کاربران با تمام سرعت هم دانلود و اپلود کنن نباید مشکلی باشه
    ولی اینا برای فروختن حجم بیشتر ملت رو تلکه میکنن و همچنین حد اقل دو برابر پهنای باندشون سرویس به کاربرا میفروشن
    Last edited by aria379; 06-02-2017 at 19:24.

5. 3 کاربر از aria379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان کسی از اینترنت wireless آسیاتک سرویس داره؟ من خیلی کنجکاو شدم چون قیمتاش خیلی خوبه . اگر کسی خریده لطفا شرایطش رو یک توضیح بده . من سعی کردم زنگ بزنم ولی این پشتیبانیش هیچی بلد نبود شمارمو گرفت گفت زنگ میزنیم ولی فعلا که خبری نشده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

تا اونجا که من در مورد اینترنت وایرلس میدونم مثل مبینت
    باید اول ببینه منتطقه شما تحت پوشش هست یا نه یعنی شرکت اسیات اونجا دکل زده یا نع بعد هم اگر تحت پوشش باید ببینی مودمی که حالا اسیاتک بهت میده یا ازبیرون خریدی
    چند خط انتن پر میکنه چون هر چقدر تعداد خط های انتن کاهش یابد به مراتب سرعت اینترنت افت میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم ، من الان اینترنت وقتی قند شکن فعال میکنم ، درست کار میکنه ، ولی وقتی غیر فعالش میکنم اصن نت انقدر کند میشه ، قشنگ انگار ملی شده خیلی کند میشه ، البته اسیاتک نیستم ، میخواستم بدونم مشکل از منه یا isp ?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سرویس جدید عصرانه آسیاتک
    96گیگ+1300 گیگ 16 تا 20 با مالیات 150هزار تومان

10. این کاربر از Asadzade17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرویس جدید عصرانه آسیاتک
    96گیگ+1300 گیگ 16 تا 20 با مالیات 150هزار تومان
    الآن فقط اسمش عوض شده وگرنه همونه با 50 درصد مبلغ اضافی خوبه من رزرو کردمش

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم ، من الان اینترنت وقتی قند شکن فعال میکنم ، درست کار میکنه ، ولی وقتی غیر فعالش میکنم اصن نت انقدر کند میشه ، قشنگ انگار ملی شده خیلی کند میشه ، البته اسیاتک نیستم ، میخواستم بدونم مشکل از منه یا isp ?
    خب داریم پیشرفت میکنم رو به سمت اینترنت ملی، اینترنتی که مجبورت میکنه از سایتای وطنی استفاده کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

از وقتی آپلود رایگانو حذف کرده پینگ درست شده . به نظرم باید این تماشای رایگان فیلم از فلان سایت و دانلود رایگان از فلان مزخرف هم بردارن
    همیشه میگم این سرویس دهنده ها دارن مردمو سرکیسه میکنن که البته همینطور هم هست اما مشکل حاد از جای دیگس ... از فرهنگ ضعیف خود ما. فرهنگ صف بستن واسه چیزای مفتی حتی اگه نیازی بهش نداشته باشیم. یه جا بگن نذری میدن تو صف همدیگه رو هم میکشن. آدم میشناسم شبانه روز سیستمو بسته به دانلود از اونور هاردش پر میشه فایلای دانلودی قبلیو بدون استفاده حذف میکنه. خب این ینی چی؟ پول دادی حقته باید پدرشو در بیاری؟ تو همین فروم بارها دیدم میان با افتخار میگن روزی دارم شبی فلان قدر گیگ مجانی دانلود میکنم. که چی بشه دغدغه ات همینه؟ سرتونو بیشتر درد نیارم. اینجا اینترنت کره جنوبی هم بدن دست ملت بازم همین وضعه تا وقتی فرهنگ درست نشه. البته فرهنگمون هم طی این 40 سال نابود شده همون قدر بلکه بیشتر هم زمان میبره درست شه

14. این کاربر از sphinx^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •