کارت سبز الان دو قسمتی شده
یه دوره سی روزه که همون مرداد و شهریوره که رفتم
یه دوره ام 15 روزه پادگانه که معلوم نیست کیه
میگن باید اعزامت 8 ماه بعد این دوره باشه میخواستم ببینم قانونه یا فقط چون هنوز تکلیف اون دوره 15 روزه معلوم نیست اینو میگن
کارت سبز الان دو قسمتی شده
یه دوره سی روزه که همون مرداد و شهریوره که رفتم
یه دوره ام 15 روزه پادگانه که معلوم نیست کیه
میگن باید اعزامت 8 ماه بعد این دوره باشه میخواستم ببینم قانونه یا فقط چون هنوز تکلیف اون دوره 15 روزه معلوم نیست اینو میگن
اخه تو پادگان اموزشی که بودیم افسران وظیفه که میومدن بهم میگفتن بلند شو احترام بزار برامون .یه بار هم که یه سرباز آجری داد زد سرم بهم گفت خبردار بایست![]()
گفتم شاید لازمه برا وظیفه ها هم پابکوبونیم .حالا اینی که گفتی به وظیفه های بالاتر نیاز نیست احترام بزاریم ، قانونه یا عرفه ؟
Last edited by ahwazp30; 30-08-2015 at 07:32.
دوستم افتاد سپاه این دوره رو قبل از شروع سربازیش رفت یعنی مثلا اول برج 4 رفت بعدش رفت سر خدمت
بازم میگم سپاه قانونی توش نیست فقط و فقط و فقط پارتی
با سلام
دوستان یه مقدار درباره نحوه احترام گذاشتن تو یگان توضیح می دن؟ مثلا وقتی که توی راه نفر ارشد رو دیدیم باید وایستیم حتما یا اینکه دست رو بالا بیاریم کافیه؟ یا اینکه بعدش سلام هم بگیم؟
معمولا احترام نظامی و سلام هم میگی اگه فرمانده پادگان باشه باید وایستی و احترام بزاری و سلام بگی!
سلام دوستان
لطفا یکی جواب بده
برگه امریه من برای دوره کد مرکز آموزش پشتیبانی سرلشگر فیض ا... امانی رسته الهیات و علوم اجتماعی (امور کتابداری) صادر شد
اطلاع از آدرس و ساعت حضور دارید؟
لباسام باید با باند قرمز باشه یا معمولی؟
مدارک چیزی لازم هست با خودم ببرم؟
تو آموزشی از توجیه نبودن شما سو استفاده می کنن
حالا تو یگان کم کم برات جا میوفته
البته در ارتش بحث پایه خدمت هم خیلی مهمه و ممکنه اوایل خدمت شما حتی سربازای صفر هم اذیتت کنن و نتونی کاری کنی
درسته چیزه مسخره و احمقانه ای هست ولی متاسفانه وجود داره و به سربازایی که خدمتشون زیاده می گن مت بالا که مخفف خدمت بالا هست
و اونا هم اصطلاحات خاص خودشون رو دارن مثل دیگه نمی کشه یا نبود فلان قدر دیگه،یا ممکنه شما رو بوق موتور یا بوق یغلوی هم حتی خطاب کنن
و البته اول خدمت شاید به شما آشخور برج .... هم بگن!
و کاریش هم نمیشه کرد و فرماندهان هم گاهی اوقات حمایت هم می کنن از این افراد بی فرهنگ
من زمان خدمت خودم وقتی ارشد شدم در یگان خدمتیم این مساله رو تقریبا بر انداختم ولی وقتی پایان دوره رفتم و برگشتم واسه تسویه دیدم باز همون آش و همون کاسه
در نیروهای مسلح بالا آوردن دست در حکم سلام هست و اگر نفر درجش خیلی بالا باشه شما در حال حرکت اگر باشی همزمان دست راست و پای چپ رو بالا میاری و اگر ساکن باشی احترام با دست به همراه پا کوبیدن خواهد بود!با سلام
دوستان یه مقدار درباره نحوه احترام گذاشتن تو یگان توضیح می دن؟ مثلا وقتی که توی راه نفر ارشد رو دیدیم باید وایستیم حتما یا اینکه دست رو بالا بیاریم کافیه؟ یا اینکه بعدش سلام هم بگیم؟
برای وظیفه ها هم اصلا احترام نذارید!
گروهبانای کادر هم سهمیه احترام ندارن
بیشترین اهمیتش برای سلسه مراتب فرماندهی شماست![]()
Last edited by Doctor Splinter; 30-08-2015 at 12:07.
سلام
موندم سر دوراهی برم سربازی یانه
دانشگام ک شد هیج انصراف دادم
تعمیرکارموبایلم
متولد69
موندم خدایا یرم یا نه
نمیدونم چیکار کنم
سلام
هر چی زودتر برو . وقتت رو تلف نکن بیش از این . اخر سر باید بری . یه سریا رو میبینم به عقلشون شک میکنم . تو دانشگاه طرف از قصد واحدا رو حذف میکنه و هی پول ترم و واحد میده که دیرتر بره سربازی!
داداش گلم سریعتر برو .منم مثل شما دست دست کردم و الان با مدرک لیسانس و 27 سال سن خدمت رفتم .هر چی سنت بالاتر بره سخت تر میشه ..
در ضمن بعد از خدمت به راحتی میتونی درست رو ادامه بدی .هم کار کنی و هم درس بخونی ...نگران این موضوع نباش...
و مورد دیگه اینکه خدمت کمی ذهنت رو با واقعیات بیشتر آشنا میکنه.من احساس میکنم اموزشی تغییرات خوبی در من ایجاد کرده...شک نکن به نفعت زودتر بری...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)