تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3263 از 4105 اولاول ... 226327633163321332533259326032613262326332643265326632673273331333633763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,621 به 32,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوره كارت سبز معمولا هر سال اواخر شهريور برگزار ميشه كه به رزه ٣١ شهريور بخوره
    سپاه كلا پارتي بازي هست اصلا قانون توش نيست من كسيو ميشناسم ٤ سال بسيجي خفن بوده نيافتاده سپاه يكي امروز رفته دوره تكميلي فرداش رفته سرباز سپاه شده
    کارت سبز الان دو قسمتی شده
    یه دوره سی روزه که همون مرداد و شهریوره که رفتم
    یه دوره ام 15 روزه پادگانه که معلوم نیست کیه
    میگن باید اعزامت 8 ماه بعد این دوره باشه میخواستم ببینم قانونه یا فقط چون هنوز تکلیف اون دوره 15 روزه معلوم نیست اینو میگن

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

وظیفه ها که اصلا!
    کادری ها هم کسانی که در سلسه مراتب شما هستند یا خیلی تو پادگان گردن کلفت هستند مثلا سرهنگای ستاد یا عقیدتی،حفا،بازرسی و مخصوصا رییس ستاد و جانشین و امیر پادگان هم دیدی که باید تا آزاد نداده دست رو پایین نیاری
    روز آخر که تسویه ام کامل بود و کارت پایین خدمت هم روز قبلش در خونه اومده بود و لباس شخصی از پادگان داشتم خارج می شدم رفتم ستاد تا ازشون خدا حافظی کنم،موقع بر گشت چون تایم نماز بود امیر پادگان رو دیدم خیلی خونسرد گفتم سلام چطوری آقای فلانی
    تشکر کوتاهی کرد و به راهش ادامه داد
    ولی اوایل سربازیم وقتی برای اولین بار با امیر پادگان رو به رو شدم زانوهام از ترس می لرزیدو قلبم به تپش افتاده بود و دندونام به هم می خورد و وقتی رفتم یه لیوان آب قند خوردم
    اخه تو پادگان اموزشی که بودیم افسران وظیفه که میومدن بهم میگفتن بلند شو احترام بزار برامون .یه بار هم که یه سرباز آجری داد زد سرم بهم گفت خبردار بایست

گفتم شاید لازمه برا وظیفه ها هم پابکوبونیم .حالا اینی که گفتی به وظیفه های بالاتر نیاز نیست احترام بزاریم ، قانونه یا عرفه ؟
    Last edited by ahwazp30; 30-08-2015 at 07:32.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

کارت سبز الان دو قسمتی شده
    یه دوره سی روزه که همون مرداد و شهریوره که رفتم
    یه دوره ام 15 روزه پادگانه که معلوم نیست کیه
    میگن باید اعزامت 8 ماه بعد این دوره باشه میخواستم ببینم قانونه یا فقط چون هنوز تکلیف اون دوره 15 روزه معلوم نیست اینو میگن
    دوستم افتاد سپاه این دوره رو قبل از شروع سربازیش رفت یعنی مثلا اول برج 4 رفت بعدش رفت سر خدمت
    بازم میگم سپاه قانونی توش نیست فقط و فقط و فقط پارتی

4. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه مقدار درباره نحوه احترام گذاشتن تو یگان توضیح می دن؟ مثلا وقتی که توی راه نفر ارشد رو دیدیم باید وایستیم حتما یا اینکه دست رو بالا بیاریم کافیه؟ یا اینکه بعدش سلام هم بگیم؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه مقدار درباره نحوه احترام گذاشتن تو یگان توضیح می دن؟ مثلا وقتی که توی راه نفر ارشد رو دیدیم باید وایستیم حتما یا اینکه دست رو بالا بیاریم کافیه؟ یا اینکه بعدش سلام هم بگیم؟
    معمولا احترام نظامی و سلام هم میگی اگه فرمانده پادگان باشه باید وایستی و احترام بزاری و سلام بگی!

داره خودمونی میشه Amir Silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یکی جواب بده
    برگه امریه من برای دوره کد مرکز آموزش پشتیبانی سرلشگر فیض ا... امانی رسته الهیات و علوم اجتماعی (امور کتابداری) صادر شد
    اطلاع از آدرس و ساعت حضور دارید؟
    لباسام باید با باند قرمز باشه یا معمولی؟
    مدارک چیزی لازم هست با خودم ببرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اخه تو پادگان اموزشی که بودیم افسران وظیفه که میومدن بهم میگفتن بلند شو احترام بزار برامون .یه بار هم که یه سرباز آجری داد زد سرم بهم گفت خبردار بایست

گفتم شاید لازمه برا وظیفه ها هم پابکوبونیم .حالا اینی که گفتی به وظیفه های بالاتر نیاز نیست احترام بزاریم ، قانونه یا عرفه ؟
    تو آموزشی از توجیه نبودن شما سو استفاده می کنن
    حالا تو یگان کم کم برات جا میوفته
    البته در ارتش بحث پایه خدمت هم خیلی مهمه و ممکنه اوایل خدمت شما حتی سربازای صفر هم اذیتت کنن و نتونی کاری کنی
    درسته چیزه مسخره و احمقانه ای هست ولی متاسفانه وجود داره و به سربازایی که خدمتشون زیاده می گن مت بالا که مخفف خدمت بالا هست
    و اونا هم اصطلاحات خاص خودشون رو دارن مثل دیگه نمی کشه یا نبود فلان قدر دیگه،یا ممکنه شما رو بوق موتور یا بوق یغلوی هم حتی خطاب کنن
    و البته اول خدمت شاید به شما آشخور برج .... هم بگن!
    و کاریش هم نمیشه کرد و فرماندهان هم گاهی اوقات حمایت هم می کنن از این افراد بی فرهنگ
    من زمان خدمت خودم وقتی ارشد شدم در یگان خدمتیم این مساله رو تقریبا بر انداختم ولی وقتی پایان دوره رفتم و برگشتم واسه تسویه دیدم باز همون آش و همون کاسه
    با سلام
    در نیروهای مسلح بالا آوردن دست در حکم سلام هست و اگر نفر درجش خیلی بالا باشه شما در حال حرکت اگر باشی همزمان دست راست و پای چپ رو بالا میاری و اگر ساکن باشی احترام با دست به همراه پا کوبیدن خواهد بود!
    برای وظیفه ها هم اصلا احترام نذارید!
    گروهبانای کادر هم سهمیه احترام ندارن
    بیشترین اهمیتش برای سلسه مراتب فرماندهی شماست
    Last edited by Doctor Splinter; 30-08-2015 at 12:07.

9. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    موندم سر دوراهی برم سربازی یانه
    دانشگام ک شد هیج انصراف دادم
    تعمیرکارموبایلم
    متولد69
    موندم خدایا یرم یا نه
    نمیدونم چیکار کنم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    تعمیرکارموبایلم
    متولد69
    موندم خدایا یرم یا نه
    نمیدونم چیکار کنم
    سلام
    هر چی زودتر برو . وقتت رو تلف نکن بیش از این . اخر سر باید بری . یه سریا رو میبینم به عقلشون شک میکنم . تو دانشگاه طرف از قصد واحدا رو حذف میکنه و هی پول ترم و واحد میده که دیرتر بره سربازی!

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    تعمیرکارموبایلم
    متولد69
    موندم خدایا یرم یا نه
    نمیدونم چیکار کنم
    داداش گلم سریعتر برو .منم مثل شما دست دست کردم و الان با مدرک لیسانس و 27 سال سن خدمت رفتم .هر چی سنت بالاتر بره سخت تر میشه ..

در ضمن بعد از خدمت به راحتی میتونی درست رو ادامه بدی .هم کار کنی و هم درس بخونی ...نگران این موضوع نباش...

و مورد دیگه اینکه خدمت کمی ذهنت رو با واقعیات بیشتر آشنا میکنه.من احساس میکنم اموزشی تغییرات خوبی در من ایجاد کرده...شک نکن به نفعت زودتر بری...

14. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •