خیلی مبهمه !
مصطفی رو چجوری پیدا کنم ؟!!!
خیلی مبهمه !
مصطفی رو چجوری پیدا کنم ؟!!!
این اسم یوزرش تو بازیه
mstf666
بهش میل بزن و جریانو بگو
ههه بروبکس الان ساعت 4 صبحه ها !!!!
می گم این جا نمیشه درست اسپم داد بیاین تو گروه !!!!!!!!!
علی بالاخره شکارت کردم
یه نگا به جدول بنداز
نفر بعد داووده
البته این مورد خیلی سرسخته چون با چند اکانت واسه خودش منابع میفرسته اما میگیرمش![]()
راستی یادم رفت بپرسم چجوری ؟
تركوندي با 9تا پست يه اخطار داري ؟؟!!!!
بوسيله TW Ad Remover![]()
نگاه کن خیلی راحت می کنه و می گه که هر نیرو چه قدر طول می کشه بیاد دیگه لازم نیست 2 ساعت بری ببینی کودوم می اد ( البته از نقشه هم می شه استفاده کرد ولی این سرعتش خیلی بیشتره برای وقتیه که مثلا 200 تا اینکامینگ داری ببینی کودوم قیکه کودوم ریل هست ) در کل به من خیلی کمک کرده تا حالا !!! نمونش همین دیشب !!! برای ساپرت قرستادن !! طرف به یکی از روستاهای دورم توی کا 30 (من مرکزم توی 51 هست ) 5 تا نیوک فرستاد ! من نشستم حساب کردم که کودومش نوبل ترین هست (خیلی ناجوری داده بود خداییش تا حالا این جوریش رو ندیده بودم البته اشتباه از خودم بود اصلا محاسبه نکرده بودم فک می کردم فیکه !!! اوولیش که اومد دیدم نیوک بود !!! نشستم کلی محاسبه کردم
دقیقا همون موقع که داشت نوبل ترین می اومد کشیدم تو !!! تمام نوبلمناش مردن !! طرف هم امتیاز خودم بود تقریبا !!!
ولی این ضد حالی که بهش زدم دیگه فک نکنم بهم حمله کنه !!!!![]()
وحید راست می گه !!! اوول greasemonkey رو که دان کردی توی userscripts.org باید Tw ad remover رو دان کنی !!
کلا اون فریم اون گوشه رو بر می داره !!! عالی هم کار می کنه !!!
Hi all,حال کنید !!
In this little war we have, it is hard to work without premium. I have a few premium points I can give away.
Just post this here and I will send you 5 premium points
Regards,
طرف چینی هست !!! و در کل فک می کنم خیلی خر پول باشه این همونیه که اوندفعه 10 پوینت داد به یکی !!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)