تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3262 از 4105 اولاول ... 226227623162321232523258325932603261326232633264326532663272331233623762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,611 به 32,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی در مورد دوره تکمیلی بسیج خبر نداره ؟
    چجوری میشه دوره 15 روزشو جلو انداخت
    من فردا پس فردا دفترچه پست میکنم احتمالا تاریخ اعزامم میشه اسفند اما تو سپاه میگن برا کارت سبز تاریخ اعزامت باید سال دیگه باشه
    میخوام ببینم راهی داره زودتر برم ؟

یه سوال دیگم این که تمدید زدن برا یه دوره ( مثلا از اسفند به اردیبهشت سال دیگه) مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها من مرداد 18 سالم شده امسال پیش دانشگاهی بودم و امروز امتحانای شهریور ماه تموم شد برم معافیت تحصیلی رو بگیرم؟اگه دانشگاه قبول بشم بازم باید معافیت رو بگیرم؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    شما تا یک سال بعد از فارغ التحصیلی معاف هستید.
    وقتی دانشگاه قبول شدید هم تا زمانی که توی دانشگاه تحصیل کنید معاف محسوب میشید (تا یکسال بعد از گرفتن مدرک معاف هستید)
    تا یک سال آینده، معاف بودن شما هم به طور خودکار توی سیستماشون ثبت میشه و نیازی نیست جایی ثبت کنید.
    بعد از ورود به دانشگاه هم همینطوره، اگر هم نیاز باشه خود دانشگاه به شما میگه که برید فلان فرم رو بگیرید.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    عکس 3.4 برای سربازی باید چطوری باشه ؟
    یه جا نوشته سیاه و سفید یه جا دیگه پس زمینه سفید یه جا دیگه هم نوشته فرقی نداره

+
    پرانتزی بودن پا میتونه باعث معافیت بشه ؟
    Last edited by Greedy; 29-08-2015 at 19:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    عکس 3.4 برای سربازی باید چطوری باشه ؟
    یه جا نوشته سیاه و سفید یه جا دیگه پس زمینه سفید یه جا دیگه هم نوشته فرقی نداره
    یه عکس 3*4 رنگی یا سیاه و سفید با زمینه سفید
    که وقتی میری پلیس+10، همون موقع اسکن میکنه
    اصل عکس هم بهت میده

5. این کاربر از Globe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان من افتادم قرارگاه پدافند هوایی خاتم النبیاء تهران سه راه افسریه ؟! به نظرتون اینجا بهتره یا اگه بتونم کارای انتقالیمو بکنم یا جا به جایی با یه سربازی بیام مشهد شهر خودمون ؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان من افتادم قرارگاه پدافند هوایی خاتم النبیاء تهران سه راه افسریه ؟! به نظرتون اینجا بهتره یا اگه بتونم کارای انتقالیمو بکنم یا جا به جایی با یه سربازی بیام مشهد شهر خودمون ؟

پدافند کلا جای بدیه منتها یه قانونی ام هست میگه کادری بالاسرت هرچی درجش بیشتر باشه برای سرباز بهتره و طرف بهتر میفهمه و اونجا هم که فرماندهیه و همه کادری ها درجه بالا هستن فرمانده کل چدافند هم هست دیگه.....

این از یه نظره از جهات دیگه ممکنه برای شما شهر محل اقامتت بهتر باشه باز بستگی به شرایط داره.....

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

پدافند کلا جای بدیه منتها یه قانونی ام هست میگه کادری بالاسرت هرچی درجش بیشتر باشه برای سرباز بهتره و طرف بهتر میفهمه و اونجا هم که فرماندهیه و همه کادری ها درجه بالا هستن فرمانده کل چدافند هم هست دیگه.....

این از یه نظره از جهات دیگه ممکنه برای شما شهر محل اقامتت بهتر باشه باز بستگی به شرایط داره.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من گاهی توی خیابان سربازهای ارتش رو میبینم که کلاه سرشون نیست (کلاه رو زیر سردوشی میزارن یا مثلا استین ها شون رو مقداری تا زدن یا عینک دودی میزارن ).میخام بدونم ایا این کار قانونیه ؟ مثلا من که چند روز دیگه میرم تو یگان میتونم وقتی دارم میرم خونه تو خیابون دیگه کلاه نزارم سرم ؟ یا مثلا استین هام رو تا بزنم ؟یا عینک دودی بزنم ؟ دژبان تو خیابون ببینه گیر نمیده ؟
    کلاه که اجباریه تو خیابون!
    آستین تا زدن فقط اگه دستورش بیاد میشه!
    ولی عینک دودی ایرادی نداره!
    ولی کلاه نذاشتن حتی میتونه باعث بازداشت شدن شما توسط دژبان مرکز هم بشه
    در ضمن با لباس نظامی مجاز به کشیدن سیگار هم در خیابان نیستید و هم چنین رفتن به جاهایی مانند قهوه خانه و قلیان کشیدن
    اگه فصل اور باشه هم باید اور تن شما باشه خودم یه بار سر این که اورم دستم بود نزدیک بود 5 روز اضاف بخورم از دژبان مرکز قم
    ولی چون مودب بودم به خیر گذشت

- - - Updated - - -

سلام دوستان من گاهی توی خیابان سربازهای ارتش رو میبینم که کلاه سرشون نیست (کلاه رو زیر سردوشی میزارن یا مثلا استین ها شون رو مقداری تا زدن یا عینک دودی میزارن ).میخام بدونم ایا این کار قانونیه ؟ مثلا من که چند روز دیگه میرم تو یگان میتونم وقتی دارم میرم خونه تو خیابون دیگه کلاه نزارم سرم ؟ یا مثلا استین هام رو تا بزنم ؟یا عینک دودی بزنم ؟ دژبان تو خیابون ببینه گیر نمیده ؟
    در ضمن با لباس نظامی مجاز به کشیدن سیگار هم در خیابان نیستید و هم چنین رفتن به جاهایی مانند قهوه خانه و قلیان کشیدن
    اگه فصل اور باشه هم باید اور تن شما باشه خودم یه بار سر این که اورم دستم بود نزدیک بود 5 روز اضاف بخورم از دژبان مرکز قم

8. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی در مورد دوره تکمیلی بسیج خبر نداره ؟
    چجوری میشه دوره 15 روزشو جلو انداخت
    من فردا پس فردا دفترچه پست میکنم احتمالا تاریخ اعزامم میشه اسفند اما تو سپاه میگن برا کارت سبز تاریخ اعزامت باید سال دیگه باشه
    میخوام ببینم راهی داره زودتر برم ؟

یه سوال دیگم این که تمدید زدن برا یه دوره ( مثلا از اسفند به اردیبهشت سال دیگه) مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنون
    دوره كارت سبز معمولا هر سال اواخر شهريور برگزار ميشه كه به رزه ٣١ شهريور بخوره
    سپاه كلا پارتي بازي هست اصلا قانون توش نيست من كسيو ميشناسم ٤ سال بسيجي خفن بوده نيافتاده سپاه يكي امروز رفته دوره تكميلي فرداش رفته سرباز سپاه شده

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستی من که گروهبانم باید به وظیفه هایی که مثلا ستوان دوم هستن احترام نظامی بزارم و پا بکوبونم یا فقط برای کادری ها ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

راستی من که گروهبانم باید به وظیفه هایی که مثلا ستوان دوم هستن احترام نظامی بزارم و پا بکوبونم یا فقط برای کادری ها ؟
    وظیفه ها که اصلا!
    کادری ها هم کسانی که در سلسه مراتب شما هستند یا خیلی تو پادگان گردن کلفت هستند مثلا سرهنگای ستاد یا عقیدتی،حفا،بازرسی و مخصوصا رییس ستاد و جانشین و امیر پادگان هم دیدی که باید تا آزاد نداده دست رو پایین نیاری
    روز آخر که تسویه ام کامل بود و کارت پایین خدمت هم روز قبلش در خونه اومده بود و لباس شخصی از پادگان داشتم خارج می شدم رفتم ستاد تا ازشون خدا حافظی کنم،موقع بر گشت چون تایم نماز بود امیر پادگان رو دیدم خیلی خونسرد گفتم سلام چطوری آقای فلانی
    تشکر کوتاهی کرد و به راهش ادامه داد
    ولی اوایل سربازیم وقتی برای اولین بار با امیر پادگان رو به رو شدم زانوهام از ترس می لرزیدو قلبم به تپش افتاده بود و دندونام به هم می خورد و وقتی رفتم یه لیوان آب قند خوردم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

وظیفه ها که اصلا!
    کادری ها هم کسانی که در سلسه مراتب شما هستند یا خیلی تو پادگان گردن کلفت هستند مثلا سرهنگای ستاد یا عقیدتی،حفا،بازرسی و مخصوصا رییس ستاد و جانشین و امیر پادگان هم دیدی که باید تا آزاد نداده دست رو پایین نیاری
    روز آخر که تسویه ام کامل بود و کارت پایین خدمت هم روز قبلش در خونه اومده بود و لباس شخصی از پادگان داشتم خارج می شدم رفتم ستاد تا ازشون خدا حافظی کنم،موقع بر گشت چون تایم نماز بود امیر پادگان رو دیدم خیلی خونسرد گفتم سلام چطوری آقای فلانی
    تشکر کوتاهی کرد و به راهش ادامه داد
    ولی اوایل سربازیم وقتی برای اولین بار با امیر پادگان رو به رو شدم زانوهام از ترس می لرزیدو قلبم به تپش افتاده بود و دندونام به هم می خورد و وقتی رفتم یه لیوان آب قند خوردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •