چند شب دانلود نکنید شاید درست بشه. البته بعیده ربطی داشته باشه، چون افت سرعت شبانه همه گیر شده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چند شب دانلود نکنید شاید درست بشه. البته بعیده ربطی داشته باشه، چون افت سرعت شبانه همه گیر شده.
من هیچ استفاده ای نکردما حتی مودم فعلن نخریدم یعنی هنوز شاتل بهم پورت نداده میتونم کنسل کنم ؟
لطفا يكي بگه وقتي شبانه رو محدود مي كنن چند روز طول ميكشه تا از اون در بياي؟
ميدونم تكراريه ولي حوصله خوندن 3262 صفحه رو ندارم !!
ضمن تشکر از شما . فکر نمیکنم کلمه ........ و کلاه بردار که بنده به شاتل گفتم زیادی باشه و فکر نمیکنم که این کلمات براشون حتی ناراحت کننده باشه.اخه بد جوری عادت کردن از بس شنیدن.در هر صورت من واقعیت رو گفتم و به خدا قسم که این حرف ها هم هنوز کمشونه.
دوستان عزیز سرعت من 43 شبه که کمه و هنوز هم درست نشده و فکر هم نمیکنم که به این زودیا درست بشه ؛ هر وقت هم زنگ میزنم مثل ... دروغ میگن و میگن طی 3 یا 4 روز اینده حتما !!! برطرف میشه. این نوکیسه ها بوی پول به مشامشون خورد سرویس زیادی فروختن و حالا هم تو ... که کردن موندن و نمیتونن سرویس بدن ؛ هر روز یه بهونه جدید و دست به سر کردن مشتری بیچاره...عجیبه که با این تفاصیل بااااااااااااز بعضی ها میگن : "میخوایم بیایم شاتل !!!!"
اقا بابک خودمونه باز اومد پست داد . بچه ها من مورد لطف اقا بابک زیاد قرار گرفتم هر وقت اومده فقط بلده پست پاک میکنه اگر دستم بهت برسه با پاک کن پاکت میکنم
توی اهواز سرعت رو پایین امده دیگه مشترکین 128 هم محدود میکنن پس باین بکن دیگه دانلود نکنیم
اما بچه ها تا حالا دقت کردین فرق اکو 128 با ارت 1 چیه؟
توی ارت 1 کلا 18 گیگ میتونی دانلود کنی تا این جا رو داشته باشین!
توی اکو 128 یک ماه فقط 3 گیگ دارین که از ساعت 1 الی 8 رایگانه خوب توی هر شب میشه 450 مگابایت گرفت که ضربدر 30 بشه میشه 13.5 گیگ میشه که + 3 گیگ میشه 16.5 گیگ پس فرقشون توی چیه اون 1.5 گیگ رو نخواستیم چرا مردم رو گول میزنید
توی ارت یک دفعه بهت میدن گیگ رو توی اکو نه باید بری دشت کنی کلاه بردارها لعنت بهشون![]()
Last edited by cantexmojtaba; 10-08-2011 at 14:01.
خدا روز طول میکشه
اگر بهت هنوز سرویس رو تحویل نداند باید بشه
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
من اهوازم و سرعت اهواز و تهران یکی است روی 64 در روز و در شب در ابتدای که سرویس تحویل میگیری 64 بعدش 1.2.3 میشه![]()
ببخشید ولی یک کاری نکنید که هر کسی پست شما رو میخونه فکر کنه دارای سن کمی هستیداقا بابک خودمونه باز اومد پست داد
این تاپیک شاتل به خودی خود هر روز مشکل داره چه برسه به ....
ممنون از دوستان به خاطر رعایت قوانین![]()
کدام قوانین ، قوانینی که فقط توش باید از شاتل و دیگر شرکت ها تعریف کرد تا یکی بخواد انتقاد کنه میگید فلانه به امانه فکر میکنید چه کسایی سایت پی سی ورد رو به اینجا رسونده فکر کردین کار خورتون بود کار همین بچه های که هر روز میان مشکلاتشون رو با هم درمیان میزارند وقتی شما ها جنبه شوخی کردن رو هم ندارین وای به حال اینکه کسی بیاد ازتون انتقاد کنه
اقا بابک من شرمنده ام
در ضمن تا عمر داریم برای پدر و مادرمون بچه ایم نه بگو دروغ میگم!!!![]()
Last edited by cantexmojtaba; 10-08-2011 at 15:43.
شوخی میکنی دیگه؟کدام قوانین ، قوانینی که فقط توش باید از شاتل و دیگر شرکت ها تعریف کرد تا یکی بخواد انتقاد کنه میگید فلانه به امانه فکر میکنید چه کسایی سایت پی سی ورد رو به اینجا رسونده فکر کردین کار خورتون بود کار همین بچه های که هر روز میان مشکلاتشون رو با هم درمیان میزارند وقتی شما ها جنبه شوخی کردن رو هم ندارین وای به حال اینکه کسی بیاد ازتون انتقاد کنه. کل تاپیک تو سر شاتل میزنه. من متحیر میشم کسی این تایک رو بخونه و بره از شاتل سرویس بگبره.
بعد شما میگی تعریف از شاتل؟
شاتل سرویس درست بده . ملت هم تعریف کنن ازش. شاتل سرویسش تا اینجوریه همه مشاکی هستن و شاکی میمونن.
حرف مدیریت پی سی اینه که فحش نباشه . توهین نباشه. کمپین هم نباشد. والسلام. غیر از این ها همه جوره میشه کوبید. که هر چند احتیاجی نیست. صرفا کافیه تست سرعت و پینگ گذاشته بشه و درباره برخورد بخش پشتیبانی هم خاطره تعریف کنیم. تمومه.![]()
هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)