تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3262 از 4751 اولاول ... 2262276231623212325232583259326032613262326332643265326632723312336237624262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,611 به 32,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من شبانه زیاد میدانلودیدم الان سرعتم شده 30 قبلا 60 بود ....
    حالا باید چیکار کنم تا برگرده ؟
    ---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
    شبا هم بیشتر از 1 گیگ عمرا دی ال میکردم .
    چند شب دانلود نکنید شاید درست بشه. البته بعیده ربطی داشته باشه، چون افت سرعت شبانه همه گیر شده.

2. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من هیچ استفاده ای نکردما حتی مودم فعلن نخریدم یعنی هنوز شاتل بهم پورت نداده میتونم کنسل کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لطفا يكي بگه وقتي شبانه رو محدود مي كنن چند روز طول ميكشه تا از اون در بياي؟
    ميدونم تكراريه ولي حوصله خوندن 3262 صفحه رو ندارم !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    در همه جای انجمن هیچ پستی که حاوی فحش باشه تایید نمیشه. اگر پست های شما بدون تایید نمایش داده میشد به خاطر پست قبلی قطعا برخورد میشد باهاتون.
    + کلا 90 درصد پست های این تاپیک علیه شاتله. نه تعریف و تمجید.
    ضمن تشکر از شما . فکر نمیکنم کلمه ........ و کلاه بردار که بنده به شاتل گفتم زیادی باشه و فکر نمیکنم که این کلمات براشون حتی ناراحت کننده باشه.اخه بد جوری عادت کردن از بس شنیدن.در هر صورت من واقعیت رو گفتم و به خدا قسم که این حرف ها هم هنوز کمشونه.

دوستان عزیز سرعت من 43 شبه که کمه و هنوز هم درست نشده و فکر هم نمیکنم که به این زودیا درست بشه ؛ هر وقت هم زنگ میزنم مثل ... دروغ میگن و میگن طی 3 یا 4 روز اینده حتما !!! برطرف میشه. این نوکیسه ها بوی پول به مشامشون خورد سرویس زیادی فروختن و حالا هم تو ... که کردن موندن و نمیتونن سرویس بدن ؛ هر روز یه بهونه جدید و دست به سر کردن مشتری بیچاره...عجیبه که با این تفاصیل بااااااااااااز بعضی ها میگن : "میخوایم بیایم شاتل !!!!"

6. 2 کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

سلام
    در همه جای انجمن هیچ پستی که حاوی فحش باشه تایید نمیشه. اگر پست های شما بدون تایید نمایش داده میشد به خاطر پست قبلی قطعا برخورد میشد باهاتون.
    + کلا 90 درصد پست های این تاپیک علیه شاتله. نه تعریف و تمجید.
    اقا بابک خودمونه باز اومد پست داد . بچه ها من مورد لطف اقا بابک زیاد قرار گرفتم هر وقت اومده فقط بلده پست پاک میکنه اگر دستم بهت برسه با پاک کن پاکت میکنم
    توی اهواز سرعت رو پایین امده دیگه مشترکین 128 هم محدود میکنن پس باین بکن دیگه دانلود نکنیم
    اما بچه ها تا حالا دقت کردین فرق اکو 128 با ارت 1 چیه؟
    توی ارت 1 کلا 18 گیگ میتونی دانلود کنی تا این جا رو داشته باشین!
    توی اکو 128 یک ماه فقط 3 گیگ دارین که از ساعت 1 الی 8 رایگانه خوب توی هر شب میشه 450 مگابایت گرفت که ضربدر 30 بشه میشه 13.5 گیگ میشه که + 3 گیگ میشه 16.5 گیگ پس فرقشون توی چیه اون 1.5 گیگ رو نخواستیم چرا مردم رو گول میزنید
    توی ارت یک دفعه بهت میدن گیگ رو توی اکو نه باید بری دشت کنی کلاه بردارها لعنت بهشون
    Last edited by cantexmojtaba; 10-08-2011 at 14:01.

8. 2 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

لطفا يكي بگه وقتي شبانه رو محدود مي كنن چند روز طول ميكشه تا از اون در بياي؟
    ميدونم تكراريه ولي حوصله خوندن 3262 صفحه رو ندارم !!
    خدا روز طول میکشه

10. این کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

من هیچ استفاده ای نکردما حتی مودم فعلن نخریدم یعنی هنوز شاتل بهم پورت نداده میتونم کنسل کنم ؟
    اگر بهت هنوز سرویس رو تحویل نداند باید بشه

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

یکی نیست جواب بده سرعت دانلود و آپلود اکو512 در روز و شب در تهران چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من اهوازم و سرعت اهواز و تهران یکی است روی 64 در روز و در شب در ابتدای که سرویس تحویل میگیری 64 بعدش 1.2.3 میشه

12. 2 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اقا بابک خودمونه باز اومد پست داد
    ببخشید ولی یک کاری نکنید که هر کسی پست شما رو میخونه فکر کنه دارای سن کمی هستید

این تاپیک شاتل به خودی خود هر روز مشکل داره چه برسه به ....

ممنون از دوستان به خاطر رعایت قوانین

14. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

ببخشید ولی یک کاری نکنید که هر کسی پست شما رو میخونه فکر کنه دارای سن کمی هستید

این تاپیک شاتل به خودی خود هر روز مشکل داره چه برسه به ....

ممنون از دوستان به خاطر رعایت قوانین
    کدام قوانین ، قوانینی که فقط توش باید از شاتل و دیگر شرکت ها تعریف کرد تا یکی بخواد انتقاد کنه میگید فلانه به امانه فکر میکنید چه کسایی سایت پی سی ورد رو به اینجا رسونده فکر کردین کار خورتون بود کار همین بچه های که هر روز میان مشکلاتشون رو با هم درمیان میزارند وقتی شما ها جنبه شوخی کردن رو هم ندارین وای به حال اینکه کسی بیاد ازتون انتقاد کنه
    اقا بابک من شرمنده ام
    در ضمن تا عمر داریم برای پدر و مادرمون بچه ایم نه بگو دروغ میگم!!!
    Last edited by cantexmojtaba; 10-08-2011 at 15:43.

16. 4 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کدام قوانین ، قوانینی که فقط توش باید از شاتل و دیگر شرکت ها تعریف کرد تا یکی بخواد انتقاد کنه میگید فلانه به امانه فکر میکنید چه کسایی سایت پی سی ورد رو به اینجا رسونده فکر کردین کار خورتون بود کار همین بچه های که هر روز میان مشکلاتشون رو با هم درمیان میزارند وقتی شما ها جنبه شوخی کردن رو هم ندارین وای به حال اینکه کسی بیاد ازتون انتقاد کنه
    شوخی میکنی دیگه؟ . کل تاپیک تو سر شاتل میزنه. من متحیر میشم کسی این تایک رو بخونه و بره از شاتل سرویس بگبره.
    بعد شما میگی تعریف از شاتل؟
    شاتل سرویس درست بده . ملت هم تعریف کنن ازش. شاتل سرویسش تا اینجوریه همه مشاکی هستن و شاکی میمونن.
    حرف مدیریت پی سی اینه که فحش نباشه . توهین نباشه. کمپین هم نباشد. والسلام. غیر از این ها همه جوره میشه کوبید. که هر چند احتیاجی نیست. صرفا کافیه تست سرعت و پینگ گذاشته بشه و درباره برخورد بخش پشتیبانی هم خاطره تعریف کنیم. تمومه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •