من که سیمکارت دایمی همراه ابتر رو برگردوندم، خط های ایرانسلمم هم مهم نیستن
پس بندازمشون دور؟
من که سیمکارت دایمی همراه ابتر رو برگردوندم، خط های ایرانسلمم هم مهم نیستن
پس بندازمشون دور؟
من یکی از دائمی هام رو ۲ ساله پرداخت نکردم سلب امتیاز نمیکنند پیگیر شدم گفتند دائمی رو سلب امتیاز نمیکنیم کد ملی میره تو لیست سیاه نه میتونی سیم کارت جدید به نامت بزنی نه میتونی وقتی سیمت گم شد سیم کارت جدید بگیری بهت گیر میدن تو لیست سیاهی تا پرداخت کنی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان هدیه دائمی کردن سیم کارت چند ساعت بعد تبدیل فعال میشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
همون که برگردوندنی خودش عالی هست
خط های دیگه ایرانسلت رو کاری نداره فقط باید صبر کنی تا خودکار سلب بشه تا سلب نشه شما نمیتونی سیم جدید از ایرانسل بخری
ضمنا تنها شما نیستی شاید بالغ بر هزار نفر دائمی کردن دیگه انداختن دور
شما هم اگر شرایط اینجوری داری هرچی سیم ایرانسل بدرد بخور ومهم داری ترابرد کن همراه یا رایتل
اپراتوری که هر روز یه تعرفه داره معلومه همینه!
پس دیگه از ایرانسل نمیشه استفاده کنم!!!
این خط ۱۷۰ بدهکاره، زور داره بخوای بدهی یکی دیگه رو پرداخت کنی.
مساله اینجاست به چه حقی اجازه دایمی شدن دادن؟ این سیم اعتباری بود دادم به یکی، دایمیش کرده و پرداخت نکرده!
فقط اینکه ، دو تا سیم اعتباری ایرانسل دارم، اینا رو هم استفاده نکنم؟ البته همین الانش هم ۵-۶ ماهه خاموشه
سلام
وقت بخیر
دوستانی که مودم ایرانسل آنلاک دارن و مایل هستن سیم کارت مبین نت رو هم داشته باشن تعدادی موجود هستش
در صورت تمایل پ.خ در خدمتتون هستم
با تشکر
درود بر شما
مودم M60 لاک ایرانسل دارم. میخوام از طریق USB بدون کانکشن و مستقیم اینترنت بده... اساتید گرامی کسی راهش رو میدونه؟
میخوام با USB به روتر بزنم.
Sent from my G8142 using Tapatalk
این طرحای تشویقی ایرانسل و مکالمه ده برابری حذف شده دیگه؟قرار نیست برگرده؟
اگه سری به ایرانسل من و بخش پیشنهادها در اون بزنین همچنان موجوده و بسته به الگوی مصرف کاربران از 50 تومن 500 تومن تا 2200 تومن 22000 تومن براشون نمایش داده میشه و قابل اانتخاب هستش. من الان نگاه کردم پیشنهاد 200 تومن 2000 تومن و 300 تومن 3000 تومن و 400 تومن 4000 تومن و 700 تومن 7000 تومن و 2200 تومن 22000 تومن جزو پیشنهادهاش به من بود که از یک ساعته تا روزانه و هفتگی و ماهانه متفاوت هستش مدت اعتبارشون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)