کدوم افزایش ؟ منظورتون کنفرانسش هست ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم افزایش ؟ منظورتون کنفرانسش هست ؟
من قرار داد با شاتل 3 ماه بستم 54 تومن هم پول دادم حالا اگه بخوام انصراف بدم پولمو بهم بر میگردونن ?
آخه من 2 ماه پیش که رفتم مخابرات گفت برای منطقه شما پورت ندارییم اما امروز مخابرات زنگ زد گفت میتونیم به شما پورت بدیم
الان مخابرات استان تهران از شاتل بهتره یا نه
حالا چیکار کنم
آقا من شبانه زیاد میدانلودیدم الان سرعتم شده 30 قبلا 60 بود ....
حالا باید چیکار کنم تا برگرده ؟
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
شبا هم بیشتر از 1 گیگ عمرا دی ال میکردم .
دوستان مثل اینکه شاتل در کادر مدیریتی اینجا رخنه کرده و مدیران اینجا دیگه هبچ پستی تا در تعریف و تمجید از شاتل نباشه رو نشون نمیدن !!! وقتی پست میزنیم میگه باید تایید بشه!
نه نمیدن
هیچی باید چند ده شب صبر کنی تا از محدودیت در بیای...
چنتا نکته در مورد افزایش سرعت:
1-اگه سرویس اکو128 هستید و سرعت روزانتون 250 هست و شبانه 70 برای شما جواب میده
2-برای شهرهای اهواز و تهران جواب نمیده.{فعلا 3 تا شهر امتحان شده.تهران و اهواز جواب نمیده ولی مشهد جواب میده}
3-اگه مثل من در محدودیت هستید.یعنی سرعتتون رو 8 کردن جواب نمیده.
---------- Post added at 04:43 AM ---------- Previous post was at 04:40 AM ----------
نه دادا اینجور نیست.الآن اوایل عضویتته.چند وقت بگذره از این حالت در میای.اندکی صبر...
---------- Post added at 04:46 AM ---------- Previous post was at 04:43 AM ----------
عجب! شاتل از اینکارا هم میکنه؟
خط ADSL من به نام یکی دیگس.تولدش 22 روز دیگس.یعنی زنگ میزنن؟؟؟
من كه امروز زنگ زدم شاتل از اين خبرا نبود بايد حركت خاصي انجام بدي ؟؟
من مشهدم و از داده پردازي پارس نماينده شاتل اينترنت گرفتم.
مشتريان شهر تهران فقط !!!!!!!!
دانلود روزانه محدوديت سرعت زيادي نداره و من كه 128 داشتم با 110 دانلود ميكردم ( اپراتور هم گفت با اينكه 128 داري
تا 512 برات باز گذاشتيم) ولي نه كه به من لطف كرده باشن چون دانلود روز كمه خواستن كه مشتركا سريع ترافيك
ماهيانه رو تموم كنن و ترافيك بخرن و
از طرف ديگه تا ساعت ميشه 1 سرعتو مياوردن پايين تا حد 1 و فكر ميكنن خيلي زرنگن كه سرعت شبو محدود ميكنن
مگه دزدي شاخ و دم داره برين سر گردنه وايستين![]()
همه هم همينن من شنيدم از دوستم كه رفته يه شركتي يارو بهش گفته چه خبرته چرا اينقدر دانلود ميكني ؟؟؟؟؟؟؟
خوب به تو چه ؟؟؟؟؟؟
Last edited by Intel VS AMD; 10-08-2011 at 04:27.
سلام
در همه جای انجمن هیچ پستی که حاوی فحش باشه تایید نمیشه. اگر پست های شما بدون تایید نمایش داده میشد به خاطر پست قبلی قطعا برخورد میشد باهاتون.
+ کلا 90 درصد پست های این تاپیک علیه شاتله. نه تعریف و تمجید.
یکی نیست جواب بده سرعت دانلود و آپلود اکو512 در روز و شب در تهران چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)