برای شما هم خوبه!!! شما 128 هستید و بطور قانونی و استاندارد باید روی 16 دانلود کنید. ما که 512 هستیم شبها روی 3-4 میره!باید خدا رو شکر کنید!
هرچی هست ایراد از تنظیمات مودم هست و به شاتل مربوط نمیشه.
سی دی نصب نداره امتحان کنی!؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای شما هم خوبه!!! شما 128 هستید و بطور قانونی و استاندارد باید روی 16 دانلود کنید. ما که 512 هستیم شبها روی 3-4 میره!باید خدا رو شکر کنید!
هرچی هست ایراد از تنظیمات مودم هست و به شاتل مربوط نمیشه.
سی دی نصب نداره امتحان کنی!؟
سلام دوستان
من نزدیک یکماهی هست مشترک شاتل شده ام در تهران.از آنجایی که آپلود برای من خیلی مهم است از آرت 1 شروع کردم که دانلود 25 بود و آپلود 16 بعد آرت4 را تست کردم که دانلود حدود60 و آپلود 25 بود در حال حاضر چندروزی است آرت6 را دارم ولی خیلی نا امید کننده بود دانلودش حدود 100 و آپلود 30.از دوستان اگر کسی اکو 512 داره در تهران خواهش می کنم سرعت دانلود و آپلود رادر طول روز و شب اینجا اعلام کنه
با تشکر
Last edited by birang1357; 09-08-2011 at 10:23.
یعنی کسی نمیدونه؟
امروز واسه دومین سال متوالی زنگ زدن تولدمو تبریک گفتنو 3گیگ بهم ترافیک دادن![]()
شما باید مداوم زنگ بزنی و شورش درست کنی تا یک هفته ای جمع کنن مگر نه بزاریشون بحال خودشون 1 ماه میشه
در ضمن امضا تو با فونت بزرگ بنویس اونم به فارسی تازه با غیرت
تولد مبارک جالبه منم تولدم 3 ماه دیگه اس بزار ببینیم به منم میدن یا نه
یعنی میدن!!!!!![]()
Last edited by cantexmojtaba; 09-08-2011 at 12:48.
۱۲مرداد
۱۳۹۰
فروش ویژه ماه مبارک رمضان گروه شرکتهای شاتل از روز شنبه ۱۵ مرداد ماه ۱۳۹۰ آغاز و تا پایان ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۰ ادامه خواهد داشت. این جشنواره در تهران و دیگر شهرها برگزار میشود و شرایط و تخفیفات بسیار ویژهای را برای کاربرانی که در دورهی یاد شده، سرویس خریداری کنند، در بردارد.
گفتنیست، مشتریان شهر تهران میتوانند بسته به نوع سرویس و مدت زمان آن در این جشنواره از تخفیفات ویژه برای خرید مودم و حتا مودم رایگان استفاده کنند و مشتریان شهرهای دیگر نیز برای خرید در این دوره بسته به نوع سرویس انتخابی از بستههای طلایی رایگان ترافیک برخوردار خواهند بود.
علاقهمندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش میتوانند این جا کلیک کنند
و یا با شماره تلفن ۲۳۰۹۹ در تهران و شمارهی نمایندگان شاتل در شهرهای مختلف تماس حاصل فرمایند. علاقهمندان میتوانند برای دریافت شمارههای تماس نمایندگان شاتل در سراسر کشور این جاکلیک کنند .
با آرزوی موفقیت و شادمانی
گروه شرکتهای شاتل
ممنون عزیزم،ایشالا که میدن،تا حالا زنگ نزدن واسه تبریک؟سالای قبلو میگم.
اگه بخوان درست انجام بدن 3 4 روز
همونطور که دوستمون گفتن باید هر روز زنگ بزنی پیگیرش باشی تا زود بفرستن مخابرات و انجام بدن
اگه هم میتونی برو شرکت نامه را بگیر خودت ببر مخابرات البته اگه بدن نامه را
برای اونها اسمش شیر کردن هست ولی در حقیقت شیر نمیکنن محدود میکنن چون زیاد دانلود کردی!
اره محدود میکنن اسمشو میگذارن شیر فکر میکنن مشترک هم مثل خودشون خر هستند!
قدیما بجز سایت خودشون سایت اقا و چند تا دیگه هم محدود نبود که در پی اعتراضات کردن سایت خودشون و سایت خودشون هم میگن لوکال هست که دروغی بیش نیست!
سرعت را محدود میکنن به لینک های توی امضام سر بزن
پشتیبانی هم که فقط میپیچونه
مبارکه
برای من که 4 سال ندادن تا از شاتل رفتم!
زنگ هم میزدم میگفتن به صورت رندوم انتخاب میکنیم
تایید
iنه مشکل ازینا نیست. احتمالا drive lan ات disable باید بری تو تنظیمات مادربورد enable کنیش
وقتی که سیستم بالا میاد delet رو بزن برو تنظیکات enable کن
جریان این افزایش سرعت چی شد؟
هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)