تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 435 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

يه نظري هم راجع به اون غولاي كور بديد يا اون هيولاهاي كه تو پادگان بودند و حالت ژله اي داشتند و گردن ---- رو گاز ميگرفتند واقعا گاهي وقتا اونا از غولاي اصلي هم بد تر بودند.
    واي واي واي
    حق با شماست فقط كافي بود بياد طرفت بعدش واويلا بود
    هر كاري مي كردي نمي تونستي از خودت دورش كني
    اما بازم ميگم هيچ چيزي ژنرال كراوزر نميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arashmicrob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

تایید میشه...../

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد ازینکه برای بار دوم اشلی رو دزدیدن و بعد ازینکه با سالازار صحبت میکنی یه سری آدمو میکشی و وارد یه ساختمون میشی.اونجا یه چرخ دنده ی بزرگ هستش که انگار یه چیزی بهش گیره.هر چی گشتم نتونستم عیبی توش پیدا کنم.مشکل از کجاست که حرکت نمیکنه؟چیزی لاش گیره که نتونستم ببینم یا کار دیگه باید بکنم؟
    راستی چندتا فشنگ برای مگنوم پیدا کردم.هنوز استفاده نکردم از مگنوم.بهترین جایی که واقعا به درد میخوره کجاست؟برای نبرد با غولا؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

بعد ازینکه برای بار دوم اشلی رو دزدیدن و بعد ازینکه با سالازار صحبت میکنی یه سری آدمو میکشی و وارد یه ساختمون میشی.اونجا یه چرخ دنده ی بزرگ هستش که انگار یه چیزی بهش گیره.هر چی گشتم نتونستم عیبی توش پیدا کنم.مشکل از کجاست که حرکت نمیکنه؟چیزی لاش گیره که نتونستم ببینم یا کار دیگه باید بکنم؟
    راستی چندتا فشنگ برای مگنوم پیدا کردم.هنوز استفاده نکردم از مگنوم.بهترین جایی که واقعا به درد میخوره کجاست؟برای نبرد با غولا؟
    آره . با دقت توی چرخ دنده ها رو ببین . 3 تا چوب گیر کرده که باید همشونو با تیر بزنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

بربچ من بازي رو فكر ميكنم تا نصف بيشتر رفته بودم تا اونجايي كه اون يارو كه اسمشو نميدونم كيه كه اولاي بازي لباس ارتشي داره كم كم لباسش تيكه ميشه و تغيير شكل ميده يه جا ديگه هم هست كه بايد بكشيش از بالاي پشت بوم ميپره پايين يه دستشم ميشه سپر شمشيره چيه تا اونجا رفتم ولي متاسفانه بازي پاك شد سيوامم پريد الان افسرده شدم كسي سيواي بازي رو تا اينجا كه من رفتم ميتونه واسم بزاره؟
    ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعصابم خورد شد.چشام درد گرفته.بیشتر ازین نمیتونم نگاه کنم.کسی هستش که طرفای اونور باشه تا یه اسکرین شات از محل چوبا برام بزاره؟
    چوبا چه رنگین؟زردن؟محلشون کجاست یعنی اینکه طبقه بالا یا وسط یا پایین یا....؟

هل بوی جان من اونجایی هستم که توی قلعه اشلی رو برای بار دوم میبرن.میخوای ازونجا ادامه بدی؟(منتها نمیدونم سیوا کجا ذخیره میشه)

Ps:داشتم یه سری از دموهای قدیمی رو میدیدم که یوهو یه دمو دیدم که توش لوییس سرا با لیون درگیر میشن و لوییس با تیر لیون رو میزنه.این اتفاق کی افتاده بوده که من ندیدم؟(الان که لوییس مرده ولی اصلا این حادثه قبلش برام اتفاق نیفتاده بود چون من همه صحنه ها رو بادقت میبینم)
    Last edited by بردیا; 12-03-2008 at 22:44.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اعصابم خورد شد.چشام درد گرفته.بیشتر ازین نمیتونم نگاه کنم.کسی هستش که طرفای اونور باشه تا یه اسکرین شات از محل چوبا برام بزاره؟
    چوبا چه رنگین؟زردن؟محلشون کجاست یعنی اینکه طبقه بالا یا وسط یا پایین یا....؟

هل بوی جان من اونجایی هستم که توی قلعه اشلی رو برای بار دوم میبرن.میخوای ازونجا ادامه بدی؟(منتها نمیدونم سیوا کجا ذخیره میشه)
    3تا چوبه از پایین تا بالا اصلا سخت نیست.
    سیو هم در محل نصب بازیه یه فایل بانام savedata (اسمش دقیقا یادم نیست ولی اولش save داره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

برديا من بهت حق ميدم منم چشام در اومد تا اون چوبا رو پيدا كردم 7-8 بار رفتم بالا اومدم پايين
    ممنون اينجايي كه شما هستي حالا حالا ها داره تا اونجايي كه من بودم
    كسي سيو اونجايي كه گفتم ندارهههههههههههه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشتم یه سری از دموهای قدیمی رو میدیدم که یوهو یه دمو دیدم که توش لوییس سرا با لیون درگیر میشن و لوییس با تیر لیون رو میزنه.این اتفاق کی افتاده بوده که من ندیدم؟(الان که لوییس مرده ولی اصلا این حادثه قبلش برام اتفاق نیفتاده بود چون من همه صحنه ها رو بادقت میبینم)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

داشتم یه سری از دموهای قدیمی رو میدیدم که یوهو یه دمو دیدم که توش لوییس سرا با لیون درگیر میشن و لوییس با تیر لیون رو میزنه.این اتفاق کی افتاده بوده که من ندیدم؟(الان که لوییس مرده ولی اصلا این حادثه قبلش برام اتفاق نیفتاده بود چون من همه صحنه ها رو بادقت میبینم)
    سلام. اگه تو اون کلبه که با کمک لوئیس با اهالی روستا درگیر می شید، چند بار تیرتون اشتباهی به لوئیس سرا بخوره... اون وقت لوئیس لیون رو می کشه، همونی که شما دیدین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •