thank u very muchچرا مهدی جان التماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی هم سریع جواب میدن فکر کنم حداکثر 24 ساعت.
موفق باشی
اونجوری گفتم که زودتر جواب بگیرم![]()
![]()
thank u very muchچرا مهدی جان التماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی هم سریع جواب میدن فکر کنم حداکثر 24 ساعت.
موفق باشی
اونجوری گفتم که زودتر جواب بگیرم![]()
![]()
الان تاپیک اخراجی هارو نگاه کردم اینو دیدم:آقا شمام حالا یه یوزر بساز !!!!!!!
ehsanch
pesare_dokhtarkosh
بدلیل درگیری در فروم
3 روز محدود شدند
اولین و بزرگترین سایت تفریحی ایرانی برای استفاده در موبایل GPRS
1-این سایت برای استفاده در تلفن همراه تهیه شده و نیازمند سیستم GPRSاست.در نتیجه هم اکنون تنها مشترکان اپراتور ایرانسل قابلیت استفاده از این سایت را دارند.
2-شما ایرانسلی ها از این پس می توانید در هر کجا که خواستید با کمترین هزینه ی ممکن لحظات خوشی را داشته باشید.
2-برای استفاده ی بهینه و کمتر شدن هزینه گزینه ی enable cookies را فعال کنید.(ممکن است در گوشی های مختلف متفاوت باشد).
3-از آن جهت که این سایت برای استفاده با GPRSتهیه شده دارای حجم بسیار پایین و در نتیجه هزینه ی کم GPRSاست.
4-برای استفاده آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در مرورگر گوشی خود وارد کنید..
این سایت قرار بود در 3 هفته ی آینده افتتاح شود اما به دلایلی امروز افتتاح شد.
اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vahooli; 08-06-2007 at 21:50.
آقا یک سوال؟
من چرا نمی تونم از طرح تشویقی تابستانه استفاده کنم.؟
سیمکارتم اعتباریه ولی کدی که روزنامه نوشته می زنم این خطا رو می ده؟
Incorrect Recharge Data Syntax
آقا یک سوال؟
من چرا نمی تونم از طرح تشویقی تابستانه استفاده کنم.؟
سیمکارتم اعتباریه ولی کدی که روزنامه نوشته می زنم این خطا رو می ده؟
Incorrect Recharge Data Syntax
فکر کنم اول باید زنگ بزنی 140 بعدش دستورات را ادامه بدی تا بتونی طرحت را فعال کنی
یک ساعت نشد که. اس ام اس من اومد تعرفه من عوض شد قرار بود 24 ساعت طول بکشه
ای بابا مال منم اعتباریه 140 رو گرفتم بعد دستورات دنبال کردم آخرش گفت الان شبکه مشکل داره و یه خورده هم معذرت خواهی کرد و هیچی !!
فعال نشده مال من چرا !!!
بالاخره کدهای اعتباری ها هم را افتاد ! بچه ها ببینید الان که این طوریه حالا نمی دونم تا فردا شاید درست شه .وقتی #140* می زنید میگه #141* بگیرید !!!! در حالی که چنین کدی وجود نداره و منظورشون #1*140* هست ! و باز جالب اینکه وقتی اعتبارتونا نشون میده ساعتش 1ساعت جلو هست !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)