سلام
کسی هست اینجا مپ ادیتور و یه برنامه که بشه عکس هایی که اول لود بازی بالا میاد رو تغییر بده
تو صفحات قبل بود ولی خراب بودن
تشکر//
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام
کسی هست اینجا مپ ادیتور و یه برنامه که بشه عکس هایی که اول لود بازی بالا میاد رو تغییر بده
تشکر//
خیلی خیلی خیلی معذرت می خواهم دوستان high profesionalمن مشکلی دارم وبه علت ناواردی یا هر چی که شما حساب کنید اینجا مطرح میکنم خواهش می کنم به سوال بنده پاسخ دهید واز پاس دادن سوال من خودداری کنید. من در مرحله ی چینی ها با آرم W گیر کرده ام که وارد مرحله نمی شود demo آغاز مرحله را نشان می دهد که cj با مردی پلی بازی میکند وبعد تمام می شود و پیغامی می دهد که فارسی اش می شود شما احتیاج به تمرینات بیشتری زیر آب دارید قبل از آغاز این مرحله ......عاجزانه تقاضا دارم به سوال من جواب بدهید وباید بگم این بازی را تا اینجا بدون رمز طی کردم و ماموریت دیگری به جز آرم W ندارم.....![]()
برای تغییر تصاویر لودینگ و دو تصویر ارم nVidia و EAX فقط TXD Workshop لازم داری که باید محتویات پوشه ی TXD که داخل Models هست رو تغییر بدی.کسی هست اینجا مپ ادیتور و یه برنامه که بشه عکس هایی که اول لود بازی بالا میاد رو تغییر بده
تاپیک مربوط به سوالات درباره مراحل وجود داره ولی به هر حال برای اینکه این مرحله رو رد کنی باید Swim Skill بالا بره. یعنی شنا کردنت خوب بشه.خیلی خیلی خیلی معذرت می خواهم دوستان high profesionalمن مشکلی دارم وبه علت ناواردی یا هر چی که شما حساب کنید اینجا مطرح میکنم خواهش می کنم به سوال بنده پاسخ دهید واز پاس دادن سوال من خودداری کنید. من در مرحله ی چینی ها با آرم W گیر کرده ام که وارد مرحله نمی شود demo آغاز مرحله را نشان می دهد که cj با مردی پلی بازی میکند وبعد تمام می شود و پیغامی می دهد که فارسی اش می شود شما احتیاج به تمرینات بیشتری زیر آب دارید قبل از آغاز این مرحله ......عاجزانه تقاضا دارم به سوال من جواب بدهید وباید بگم این بازی را تا اینجا بدون رمز طی کردم و ماموریت دیگری به جز آرم W ندارم.....![]()
برای این کار برو تو دریا و Space رو بگیر و نیم ساعتی همینطوری شنا بکن تا کم کم زیاد بشه. از یه حدی که زیاد تر بشه میتونی بری مرحله رو رد کنی.
CJ رو ببر جای دریاهای باز بازی و یه چیزی مثل موبایل یا ماوس رو روی Space بزار تا خودش همینطوری شنا کنه و تو هم حوصلت سر نره.
البته راههای تقلبی هم داره که شما گفته بودی نمیخوای استفاده کنی.
در ضمن، از مرحله W تا آخر بازی تقریبا همین قدر که تا الان بازی کردی هنوز مونده...
اگه می تونید این مشکل رو رفع کنید لینگ دانلود رو بزارم. ممنون می شم
این یک عکس برای مقایسه ال اکس من و آقا دانوش/.
ابته مال من پلیس هست نگید اون خط های سبز چی هست .
یک خوبی دیگه هم که داره زیر چراغ ماشین در موقع تعقیر رنگ هم رنگ خود بدنه می شه در صورتی که مال آقا دانوش همچین چیزی نداره.(برای همین کار مجبور شدم یک چراغ جدید درست کنم و روی بدنه بزارم چون نمی شد با سلکت کردن یک ناحیه روش عکس انداخت چون اون چراغها خطهاش نا منظم بود و یک طرف چراغ به سمت پایین کشیده می شد)از بابت اون آرم سمند هم ممنون هستم خیلی پر کیفیت هست (این عکسها در 800*600 گرفته شده برای همون کم گرافیک هست)
![]()
Last edited by majid_sd2009; 05-04-2008 at 10:55.
سلام به همگی
آقا مجید درسته که کار شما حرفه ای تر شده اما باید بگم که کار آقا دانوشم عالیه
در ضمن دانوش جان بهت تبریک می گم که پسوردتو گرفتی![]()
سلام به همه ي بچه هاي باهوش ايراني
اگه ميشه كاري كنيد كه شخصيت بازي به شخصيت هاي ايراني تبديل بشه مثلا cj تبديل بشه به بهرام رادان يا هادي ساعي يا نيكبخت واحدي و ...
من منظورم این نبود که کارش بده من گفتم که تو بازی رنگ ماشین که تعقییر می کنه رنگ زیر چراغ تعققیر نمی کنه و همونطور سیاه هست.
انا هنوز کامل نیست کامل شد حتما براتون میزارم.
منتظر سورن هم باشید
داخل پستهای قبل بگردی لینک نرم افزار با آموزشش هست
واقعا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟ حتما باید یه چیز اینجا بزاریم تا بیان جواب بدن؟؟!!!!!!!!!!! وووییی
تشکر//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)