تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 326 از 805 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام
    کسی هست اینجا مپ ادیتور و یه برنامه که بشه عکس هایی که اول لود بازی بالا میاد رو تغییر بده
    تو صفحات قبل بود ولی خراب بودن

تشکر//

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض عكس از ريو

در آغاز فعالیت lastking.merlin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خیلی خیلی خیلی معذرت می خواهم دوستان high profesionalمن مشکلی دارم وبه علت ناواردی یا هر چی که شما حساب کنید اینجا مطرح میکنم خواهش می کنم به سوال بنده پاسخ دهید واز پاس دادن سوال من خودداری کنید. من در مرحله ی چینی ها با آرم W گیر کرده ام که وارد مرحله نمی شود demo آغاز مرحله را نشان می دهد که cj با مردی پلی بازی میکند وبعد تمام می شود و پیغامی می دهد که فارسی اش می شود شما احتیاج به تمرینات بیشتری زیر آب دارید قبل از آغاز این مرحله ......عاجزانه تقاضا دارم به سوال من جواب بدهید وباید بگم این بازی را تا اینجا بدون رمز طی کردم و ماموریت دیگری به جز آرم W ندارم.....

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

کسی هست اینجا مپ ادیتور و یه برنامه که بشه عکس هایی که اول لود بازی بالا میاد رو تغییر بده
    تو صفحات قبل بود ولی خراب بودن
    برای تغییر تصاویر لودینگ و دو تصویر ارم nVidia و EAX فقط TXD Workshop لازم داری که باید محتویات پوشه ی TXD که داخل Models هست رو تغییر بدی.
    خیلی خیلی خیلی معذرت می خواهم دوستان high profesionalمن مشکلی دارم وبه علت ناواردی یا هر چی که شما حساب کنید اینجا مطرح میکنم خواهش می کنم به سوال بنده پاسخ دهید واز پاس دادن سوال من خودداری کنید. من در مرحله ی چینی ها با آرم W گیر کرده ام که وارد مرحله نمی شود demo آغاز مرحله را نشان می دهد که cj با مردی پلی بازی میکند وبعد تمام می شود و پیغامی می دهد که فارسی اش می شود شما احتیاج به تمرینات بیشتری زیر آب دارید قبل از آغاز این مرحله ......عاجزانه تقاضا دارم به سوال من جواب بدهید وباید بگم این بازی را تا اینجا بدون رمز طی کردم و ماموریت دیگری به جز آرم W ندارم.....
    تاپیک مربوط به سوالات درباره مراحل وجود داره ولی به هر حال برای اینکه این مرحله رو رد کنی باید Swim Skill بالا بره. یعنی شنا کردنت خوب بشه.
    برای این کار برو تو دریا و Space رو بگیر و نیم ساعتی همینطوری شنا بکن تا کم کم زیاد بشه. از یه حدی که زیاد تر بشه میتونی بری مرحله رو رد کنی.
    CJ رو ببر جای دریاهای باز بازی و یه چیزی مثل موبایل یا ماوس رو روی Space بزار تا خودش همینطوری شنا کنه و تو هم حوصلت سر نره.
    البته راههای تقلبی هم داره که شما گفته بودی نمیخوای استفاده کنی.
    در ضمن، از مرحله W تا آخر بازی تقریبا همین قدر که تا الان بازی کردی هنوز مونده...

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

آقا ابی کمک مشکل در موتور
    این موتوری که من ساختم وقتی سوار موتور می شی دستهای کارل از دسته موتور جلو تر هست و هر کاری کردم درست نشد. حتی هندلینگ موتور رو عوض کردم ولی بازی گیر کرد و مجبور شدم هندلینگ قبلی رو بزارم.
    اگه می تونید این مشکل رو رفع کنید لینگ دانلود رو بزارم. ممنون می شم
    این یک عکس برای مقایسه ال اکس من و آقا دانوش/.
    ابته مال من پلیس هست نگید اون خط های سبز چی هست .
    یک خوبی دیگه هم که داره زیر چراغ ماشین در موقع تعقیر رنگ هم رنگ خود بدنه می شه در صورتی که مال آقا دانوش همچین چیزی نداره.(برای همین کار مجبور شدم یک چراغ جدید درست کنم و روی بدنه بزارم چون نمی شد با سلکت کردن یک ناحیه روش عکس انداخت چون اون چراغها خطهاش نا منظم بود و یک طرف چراغ به سمت پایین کشیده می شد)از بابت اون آرم سمند هم ممنون هستم خیلی پر کیفیت هست (این عکسها در 800*600 گرفته شده برای همون کم گرافیک هست)

Last edited by majid_sd2009; 05-04-2008 at 10:55.

داره خودمونی میشه koro_136927's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    آقا مجید درسته که کار شما حرفه ای تر شده اما باید بگم که کار آقا دانوشم عالیه
    در ضمن دانوش جان بهت تبریک می گم که پسوردتو گرفتی

داره خودمونی میشه hamid_emiter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همه ي بچه هاي باهوش ايراني
    اگه ميشه كاري كنيد كه شخصيت بازي به شخصيت هاي ايراني تبديل بشه مثلا cj تبديل بشه به بهرام رادان يا هادي ساعي يا نيكبخت واحدي و ...

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام به همگی
    آقا مجید درسته که کار شما حرفه ای تر شده اما باید بگم که کار آقا دانوشم عالیه
    در ضمن دانوش جان بهت تبریک می گم که پسوردتو گرفتی
    من منظورم این نبود که کارش بده من گفتم که تو بازی رنگ ماشین که تعقییر می کنه رنگ زیر چراغ تعققیر نمی کنه و همونطور سیاه هست.
    انا هنوز کامل نیست کامل شد حتما براتون میزارم.
    منتظر سورن هم باشید

داره خودمونی میشه koro_136927's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه ي بچه هاي باهوش ايراني
    اگه ميشه كاري كنيد كه شخصيت بازي به شخصيت هاي ايراني تبديل بشه مثلا cj تبديل بشه به بهرام رادان يا هادي ساعي يا نيكبخت واحدي و ...
    داخل پستهای قبل بگردی لینک نرم افزار با آموزشش هست

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

واقعا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟ حتما باید یه چیز اینجا بزاریم تا بیان جواب بدن؟؟!!!!!!!!!!! وووییی

تشکر//

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •