آقا این فایل cars.mp4 رو که 1.8 گیگ بود اولاش رو دانلود کردم
ولی بدون تصویره و سعید کرمانی میخونه بجاش!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
آقا این فایل cars.mp4 رو که 1.8 گیگ بود اولاش رو دانلود کردم
ولی بدون تصویره و سعید کرمانی میخونه بجاش!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
باید کامل دانلود بشه..
موقعی که ناقص دانلود کرده باشی میره یه فایل دیگه رو از رو هارد میخونه..نمیدونم چرا
کسی دلیلش رو میدونه؟
نه فعلا چیزی برای افزایش کارایی نیومده.چند تا Apps اومده (برای نسخه بتا) که جالب نیستن و هیچ گونه تاثیری رو کارایی ندارن.حتی لود کردن نقشه تو یکی از این App ها کارایی نرم افزار رو تو سرعت های پایین کاهش میده.
اگه به دنبال پلاگین و امکانات بیشتر وسرعت بیشتر+Hash Check Fail کمتر هستین بهتره از Vuze استفاده کنین.
مگه من چی گفتم که اینجوری شمشیر کشیدی رو من
ببین بلایی سر ترکر هاش نیموده؟
ویندوز چیه ؟ چون من تو xp چنین مشکلی نداشتم تا به حال.......اگر اینجوری باشه باید ویندوز هامون فرق داشته باشه...
پیش نیاز سخت افزاری Vuze چیه؟
پ ن:
Vuze دارها یکم اطلاعات فنی بیشتر بزارین منم اطلاعاتم بیشتر شه خوب.
مثلا قابلیت های فنی یا امکاناتی که داره.
هر چی ما صبر کردیم یکی از یک نرم افزار دیگر نقدی معرفی امکاناتی.....بده که من بتونم تو راهنماهای بعدی ام بزارم نیومد
ویندوز 2000 به بالا
150 مگ رم
مانیتور و ماوس و کیبورد
تمام تنظیمات رو هم میتونین خودتون دستی تنظیم کنین.
در ضمن خودتون میتونین ترکر درست کنین و ترکری برای تورنت ها بشین.
با تنظیم کردن درست کش و بافر میتونین کارایی رو بالا ببرین.(البته برای سرعت کمتر از 20 مگ بی مفهومه).
Auto speed برای به حداکثر رسوندن سرعت دانلود و آپلود
پشتیبانی از Encryption لول RC4
پلاگین های متعدد
قابلیت تغییر دادن مسیر فایل ها بعد از اتمام دانلود
سرچ از سایت های مختلف
RSS برای پیدا کردن تورنت های مشابه یا اطلاع یافتن از وضعیت تورنت موجود
کنترل نرم افزار به صورت وب ریموت
در کل مزیتش برای کاربرای معمولی سرعت بهتر و Hash Fail کمتر هست.
در ضمن هیچ وقت همه ترکرها رو مثل نرم افزارهای دیگه همزمان Scrape نمیکنه و این خودش کارایی رو افزایش میده.
توی Prioroty هم میتونین عدد بدین.مثلا اگه 5 تا قسمت یک سریال رو دارین دانلود میکنین و میخایین به ترتیب تماشا کنین میتونین برای قسمت اول بدین High 1 برای قسمت دوم High 2 و... که تو نرما فزار Utorrent فقط گزینه های High Normal و Low وجود دارن.
بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین.![]()
چرا سرعت آپلود من از سرعت دانلود بیشتره؟
تو برنامه utorrent چه تنظیماتی هست که حداکثر سرعت دانلود رو داشته باشم؟![]()
XP استفاده میکنم. بعضی تورنتها رو اینطوری میکنه. بعضی ها رو اصلا اجرا نمیکنه.ویندوز چیه ؟ چون من تو xp چنین مشکلی نداشتم تا به حال.......اگر اینجوری باشه باید ویندوز هامون فرق داشته باشه...
این Vuze رایگان هست دیگه؟ لازم نیست پول بدیم؟بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین.![]()
منظور اینکه کرک و اینا نمیخواد؟ مثل utorrent
چه تورنتی استفاده میکنید؟ چند تا seed داره؟ چند تا peer داره؟ یه عکس از برنامه بگیری بزاری بد نیست!چرا سرعت آپلود من از سرعت دانلود بیشتره؟
تو برنامه utorrent چه تنظیماتی هست که حداکثر سرعت دانلود رو داشته باشم؟![]()
آره رایگانه.اما نسخه پولی هم داره که چند تا امکانات اضافی مثل رایت کردن دی وی دی و آنتی ویروس مخصوص داره.شما نسخه رایگانش رو دانلود کنین کافیه.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تورنتی که دارید میگیرید تناسب پیر و سید خوبی نداره.کل پیرها از سیدها بیشتره.یعنی گیرنده ها از آپلود کننده ها بیشتر هستن،واسه همین سرعت آپلود از سرعت دریافت بیشتره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)