عزیزم این خبر مال دیروزه دیگه!
اینو ببین:
February 3, 2009
امروز 4 فبریه ی.
هنوزم فکر می کنی بازی سال 2010 بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فکر نمی کنم این همه تاخیر بزنه بازی.
عزیزم این خبر مال دیروزه دیگه!
اینو ببین:
February 3, 2009
امروز 4 فبریه ی.
هنوزم فکر می کنی بازی سال 2010 بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فکر نمی کنم این همه تاخیر بزنه بازی.
من بر اساس این میگم
Godfather II pushed into fiscal 2010کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشیدا اصلا بهتون بر نخوره
ولی این سایت که شما میگید قابل مقایسه با سایت ها و نشریه های معروفی به نام ign , gamspot , eurogamer هست؟؟؟؟؟؟؟
ربطی نداره که !
این سایت داره بر اساس اون کنفرانس حرف میزنه
این خبر ها هم در سایت هم در سایت هایی مثل Shacknews و Yougamer و... هم هست
تمام اتفاقاتی که تو این کنفرانش افتاده این جا هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه ببینیم کی برنده میشه
ign و دوستانش یا vg247 و دوستانش ......
فکر کنم پس ign از باد هوا حرف زده آره
یا هم خواب دیده اومده توی سایتش نوشته![]()
دو باره میگم :
Shacknews اینو نوشته بود ولی تایید نکرده بود 2010 میاد :
the company noted the game is now expected during the first quarter of Fiscal Year 2010, which runs from April 1 until June 30.
یورو گیمر اینو نوشته بود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Godfather sequel will be elbowed out of February to a slot sometime after April this year.
گیم اسپات چیز خاصی ننوشته بود و در مورد سال دیگه هیچ حرفی نزده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و Yougamer هم اینو نوشته بود :
Instead, the game will be released within the April to June segment of the company's fiscal year to ensure a better launch
البته از IGN برداشته بود.
من نمی دونم این Yougamer چه سایتیه که از IGN بر میداره!!!!!!!!!!!!
بازم اگه سایت داری بگو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
killzone migan ta 2 hafte dige miad
doroste
?
Crytek استودیوی Free Radical را خریداری کرد
------------------------------------------------
استودیوی مشهور Crytek سازنده ی عناوین مطرحی چون Far Cry و Crysis استودیوی انگلیسی Free Radical را که در آستانه ی ورشکستگی بود خریداری کرد.
استودیوی Free Radical سازنده ی یکی از مطرح ترین فرنچایزهای FPS کنسولی یعنی TimeSplitters است که در اواخر سال گذشته ی میلادی به دلیل مشکلات مالی مجبور شده بود 100 نفر از 140 نفر کارمند خود را برکنار کند.به این ترتیب با خریداری شدن این استودیو توسط Crytek موقعیت 40 کارمند باقیمانده ی Free Radical تثبیت شد.
Derek Littlewood یکی از طراحان بازی ناموفق Haze(از دیگر بازی های Free Radical) ضمن بیان آسودگی خاطر از اعلام این خبر به VG247 گفت:"این واقعاٌ،واقعاٌ عالیست"
شایعه ی فروش Free Radical به Crytek دیشب پخش شده بود که امروز به وسیله ی مقامات Free Radical تأیید شد.هنوز مشخص نیست Crytek توانسته حق انتشار عناوین Free Radical از جمله TimeSplitters و Second Sight را در اختیار بگیرد یا خیر.
اعلام رسمی این خبر احتمالاٌ همین امروز صورت خواهد گرفت.
-------------
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sasanjfr; 05-02-2009 at 13:21.
ali جان اتفاقا من همین جمله رو godfather ii pushed into fiscal 2010 که Search کردم 2 سایت فقط دیدم این خبر زدند که یکیشون همون vg247 بود یکیش dailygamenews . که این دوتا به اندازه بقیه معتبر نیستند . همونطوری که 779 عزیز گفت منم جمله های سایت های معتبر ترو که می خونم همیچین چیزی در گزارشاشون نمی بینم. خودشونم بازیو TBA 2009 تغییر دادند نه TBA 2010 . به هر حال گذشت زمان این مسئله رو روشن می کنه.![]()
بازی 27 فوریه منتشر میشه(برابر با 9 اسفند) که میشه 3 هفته دیگه.
با این ویدئو گیم پلی ای که من از godfather II دیدم بهتره عرضه ی بازی رو دو تا سه سال به تأخیر بندازن.گرافیک ضعیف،فیزیک ضعیف،گیم پلی عقب افتاده و ...
تنها کاری که EA داره میکنه خدشه دار کردن نام پرآوازه ی godfather هست و برای اینکه بازی به عنوانی آبرومند تبدیل بشه باید دوباره از نو بسازنش چون خانه از پای بست ویران است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)