تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 400 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

با توجه به یکسان بودن سخت افزار این مودم ها دلیل اینکه مبین نت انلاک نمیشه چی هست ؟

نمیدونستم مبین نت اینقدر قوی کار کرده ... که مودماش انلاک نشن

فکر میکنید کلا انلاک نشدنی هست یا باید صبر کرد؟
    در مورد مبین نت خیلی تحقیق و بحث شده حتی مودم به خارج کشور فرستاده شده تا روش کار بشه ولی جوابی گرفته نشده داخل ایران هم همچنین . مبین نت با استفاده از فریمور خودش که به مودم تزریق کرده باعث تغییراتی همیشگی در سخت افزار من جمله cpu مودم شده که امکان دسترسی و باز کردن پورت و انتقال فریمور به مودم از طریق پورت و لودر رو برای همیشه بسته و این مودم فقط فریمورهای خود مبین نت رو به صورت رسمی و دستکاری نشده قبول میکنه اونم خود مبین نت راهشو بلده و کسی راهشو پیدا نکرده . پیدا هم بشه باید اول فریمور مبین نت مهندسی معکوس و هک بشه و قابلیت درخواست کد لاک برداشته بشه و دوباره فریمور با ساین خود مبین نت ریپک بشه و از طریق همون روشی که کسی نمیدونه چطوری هست به مودم تزریق بشه .

2. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کلا i60 شد زیر خاکی و به طرز وحشتناکی بالا کشید اونم همه اپراتورها . کلا بازار سیاه براش درست شده الان قیمت ها از 1000000 تا 1600000 معامله و فروخته میشه . خدا به دادمون برسه با یه بی تدبیری اپراتور ایرانسل ببین چه وضعیتی به وجود اومد .

4. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حتما من فتوشاپ کردم . خریداری لینک بدم بخر تا باورت بشه . عجب ادم هایی پیدا میشن . ماست هم حتما سفید نیست درسته
    داداش گل الان نمی فروشن. من زنگ زدم. تهران هیچکدوم ندارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

با توجه به یکسان بودن سخت افزار این مودم ها دلیل اینکه مبین نت انلاک نمیشه چی هست ؟

نمیدونستم مبین نت اینقدر قوی کار کرده ... که مودماش انلاک نشن

فکر میکنید کلا انلاک نشدنی هست یا باید صبر کرد؟
    این چه جوری آنلاک کرده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان مودم tk-2510 توش سیم کارت ایرانسل 4g نمی خوره؟ تو شاهد شهر شهریار پوشش LTE نیست. مودم 4g کابل شبکه خور می خوام.

8. این کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از خرید های قدیم ورژن 192 بوده یا انلاک خریده یا خودش انلاک کرده . هنوز هم تو بعضی مغازه ها مودم مبین نت ورژن 192 مونده که فروش نرفته .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

داداش گل الان نمی فروشن. من زنگ زدم. تهران هیچکدوم ندارن.
    داداش فروختن که هیچ تموم کردن که هیچ الان موجودی جدید بیرون دادن قیمت فضایی 1000000 تا 1600000 . حالا شما بگو نمیفروشن . رو هوا مودم ها رو زدن اونم با قیمت 600 تومن . حتی بهار نت 485 تومن میداد .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان مودم tk-2510 توش سیم کارت ایرانسل 4g نمی خوره؟ تو شاهد شهر شهریار پوشش LTE نیست. مودم 4g کابل شبکه خور می خوام.
    همین i60 رو بخر البته ارزون پیدا کردی .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

دوستان کلا i60 شد زیر خاکی و به طرز وحشتناکی بالا کشید اونم همه اپراتورها . کلا بازار سیاه براش درست شده الان قیمت ها از 1000000 تا 1600000 معامله و فروخته میشه . خدا به دادمون برسه با یه بی تدبیری اپراتور ایرانسل ببین چه وضعیتی به وجود اومد .
    من امروز یه نمایندگی پیدا کردم میگفت 600 و فقط یکی داشت اما گفت شرکت فریموور جدید زده قابل انلاک نیست .بهش گفتم اون مبین نته که اخرین فریموورش قابل انلاک نیست و بازم گفت نه ایرانسلم با فریمورور جدید انلاکش رو بسته.الان من میخام بخرمش ولی میترسم راست گفته باشه و انلاک نشه .چه کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام دوستان مودم tf i60 رو میفروشن التبه باید تو صف وایستین شانس بیارین نوبتتون شد تموم نشده باشه

14. این کاربر از taghifathizade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •